kdimitris80 11 Μαρτίου 2019 #1 Share 11 Μαρτίου 2019 (edited) Καλησπέρα και καλή σαρακοστή εύχομαι σε όλους τους φίλους!! Αποφάσισα και εγώ να βγάλω τα πλαστικά φυτά και να προχωρήσω σε αληθινά.Εχω ένα 35λιτρο με χρυσόψαρο και σκέφτομαι να τοποθετήσω μια vallisneria και μια ρίζα anubia nana.Σε ποιο σημείο θα ήταν καλύτερα να τα τοποθετήσω και επίσης η vallisneria πως φυτεύεται και τι χρειάζεται για την φροντίδα της?(π.χ ταμπλέτες)Υποστρωμα δεν υπάρχει παρά μόνο ψιλό μαύρο χαλίκι. Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2019 - kdimitris80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Μαρτίου 2019 #2 Share 11 Μαρτίου 2019 (edited) Καλησπέρα Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2019 - gyristroula Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 11 Μαρτίου 2019 Author #3 Share 11 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα gyristroula 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Μαρτίου 2019 #4 Share 11 Μαρτίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος kdimitris80 έγραψε: Καλησπέρα gyristroula Καλησπέρα! Στην αρχή έγραψες πάλι για την αεραντλία και με μπέρδεψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 11 Μαρτίου 2019 Author #5 Share 11 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος gyristroula έγραψε: Καλησπέρα! Στην αρχή έγραψες πάλι για την αεραντλία και με μπέρδεψες Δεν ξέρω πως εμφανίστηκε το συγκεκριμένο τοπικ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Μαρτίου 2019 #6 Share 11 Μαρτίου 2019 Τέλος καλό, όλα καλά Την βαλισνερια την βάζεις απλά μέσα στο υπόστρωμα,σε λίγο καιρό θα φυτρώσουν δίπλα της βαλισνερίτσες Την ανούμπια δεμένη σε ένα ξύλο ή μια πέτρα, με πετονιά .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 11 Μαρτίου 2019 Author #7 Share 11 Μαρτίου 2019 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Τέλος καλό, όλα καλά Την βαλισνερια την βάζεις απλά μέσα στο υπόστρωμα,σε λίγο καιρό θα φυτρώσουν δίπλα της βαλισνερίτσες Την ανούμπια δεμένη σε ένα ξύλο ή μια πέτρα, με πετονιά .. χαχα!!!Ναι όλα καλά!!! Και τι χρειάζεται για την φροντίδα τους; Ξέρω για την ανουμπια ότι δεν θέλει πολύ φως αλλά η βαλισνερια έχει κάποιες απαιτήσεις ή απλά την φυτεύω και τέλος; Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2019 - kdimitris80 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Μαρτίου 2019 #8 Share 11 Μαρτίου 2019 Την φυτεύεις και ξενοιάζεις,θα είναι μια χαρά,αν βάλεις κ καμιά ταμπλέτα θα ναι μια χαρότερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 11 Μαρτίου 2019 Author #9 Share 11 Μαρτίου 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Την φυτεύεις και ξενοιάζεις,θα είναι μια χαρά,αν βάλεις κ καμιά ταμπλέτα θα ναι μια χαρότερα Αφού θα είναι μια χαρότερα οκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 11 Μαρτίου 2019 #10 Share 11 Μαρτίου 2019 (edited) Τη βαλισνέρια φύτεψέ την πίσω, γιατί θα ψηλώσει και θα σου κόβει τη θέα. Πάντως συνήθως την τιμούν τα χρυσόψαρα και ίσως δεν αντέξει... Η ανούμπια θα δεθεί με πετονιά σε κάποιο ξύλο. Φρόντισε να είναι χαμηλά, γιατί θ'αρχίσει να ψηλώνει. Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2019 - worldiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 11 Μαρτίου 2019 Author #11 Share 11 Μαρτίου 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος worldiver έγραψε: Τη βαλισνέρια φύτεψέ την πίσω, γιατί θα ψηλώσει και θα σου κόβει τη θέα. Πάντως συνήθως την τιμούν τα χρυσόψαρα και ίσως δεν αντέξει... Η ανούμπια θα δεθεί με πετονιά σε κάποιο ξύλο. Φρόντισε να είναι χαμηλά, γιατί θ'αρχίσει να ψηλώνει. Τι αλλά εύκολα φυτά θα πρότεινες για να επιζήσουν από το χρυσόψαρο;Να βάλω μόνο ανουμπιες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 11 Μαρτίου 2019 #12 Share 11 Μαρτίου 2019 Cryptocoryne wendii, microsorum pteropus..... Γενικα μεγαλες κριπτοκορινες αντεχουν (το χαλικι για κριπτο πρεπει να εχει παχος τουλαχιστον 4 εκ - εχει μεγαλες ριζες). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Μαρτίου 2019 #13 Share 11 Μαρτίου 2019 Τα φυτά που πιθανώς να επιβιώσουν με τα χρυσόψαρα είναι microsorum pteropus, cryptocorine, και anubia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 12 Μαρτίου 2019 #14 Share 12 Μαρτίου 2019 Σε εμένα επιβιώνουν από την αρχή άνετα και αρκετές ρίζες Egeria Densa. Αν ταΐζεις τακτικά δε θα τις πειράξουν ιδιαίτερα. Πάντως η Valisneria θα σου δώσει πολλες Valisneritses ? όπως έγραψε και η @gyristroula και σύντομα θα γεμίσεις. Είναι ωραίο φυτό και αναπτύσσεται γρήγορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 12 Μαρτίου 2019 Author #15 Share 12 Μαρτίου 2019 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος ataktoulis έγραψε: Σε εμένα επιβιώνουν από την αρχή άνετα και αρκετές ρίζες Egeria Densa. Αν ταΐζεις τακτικά δε θα τις πειράξουν ιδιαίτερα. Πάντως η Valisneria θα σου δώσει πολλες Valisneritses ? όπως έγραψε και η @gyristroula και σύντομα θα γεμίσεις. Είναι ωραίο φυτό και αναπτύσσεται γρήγορα. Και εμένα μου αρέσουν και θα βάλω μια ρίζα καθώς επίσης μια ανουμπια nana και μια ρίζα microsorum pteropus.(δεξιά και αριστερά από το ενυδρείο για μην έχουν αρκετό φώς και πίσω την βαλισνερια.) Πιστεύω ότι θα ειναι μια χαρά.Απο φαγητό άλλο τίποτα ο ψαρις.... Πρωί-βραδυ.Απλα με τα φυτά μέσα να δίνω σπυρουλινα; Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2019 - kdimitris80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 12 Μαρτίου 2019 #16 Share 12 Μαρτίου 2019 On 11/3/2019 at 12:24 ΜΜ, το μέλος gyristroula έγραψε: Τέλος καλό, όλα καλά Την βαλισνερια την βάζεις απλά μέσα στο υπόστρωμα,σε λίγο καιρό θα φυτρώσουν δίπλα της βαλισνερίτσες Την ανούμπια δεμένη σε ένα ξύλο ή μια πέτρα, με πετονιά .. Τωρα διαβαζα το θεμα....βαλισνεριτσες απλα θεικο...αλλα σκαει και το επομενο και μη χαροτερα για να πας χαμογελαστος για υπνο..να σαι καλα @gyristroula καλη σαρακοστη να χουμε On 11/3/2019 at 1:03 ΜΜ, το μέλος kdimitris80 έγραψε: Αφού θα είναι μια χαρότερα οκ Καλη αρχη φιλε μου να χεις 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 12 Μαρτίου 2019 #17 Share 12 Μαρτίου 2019 Καλή σαρακοστή παιδιά 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 12 Μαρτίου 2019 Author #18 Share 12 Μαρτίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος christos efthimiou έγραψε: Τωρα διαβαζα το θεμα....βαλισνεριτσες απλα θεικο...αλλα σκαει και το επομενο και μη χαροτερα για να πας χαμογελαστος για υπνο..να σαι καλα @gyristroula καλη σαρακοστη να χουμε Καλη αρχη φιλε μου να χεις Σ'ευχαριστώ πολύ!! Καλή σαρακοστή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdimitris80 12 Μαρτίου 2019 Author #19 Share 12 Μαρτίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Καλή σαρακοστή παιδιά Καλή σαρακοστή να έχουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος