jim_dado 15 Μαίου 2007 #1 Share 15 Μαίου 2007 δεκτές οι απόψεις σας για τα ψαρακια μου και για τις φωτο τι pleco ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 15 Μαίου 2007 #2 Share 15 Μαίου 2007 Εμένα μου αρεσαν και τα ψαράκια και οι φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 15 Μαίου 2007 #3 Share 15 Μαίου 2007 Αρκετά καλοτραβηγμένες φώτο... Ειδικά αυτή του tetra... Συγχαρητήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Μαίου 2007 #4 Share 15 Μαίου 2007 Πολύ ωραίες φωτό! Ο πλέκο είναι Pterygoplichthys Pardalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 16 Μαίου 2007 #5 Share 16 Μαίου 2007 δεκτές οι απόψεις σας για τα ψαρακια μου και για τις φωτο τι pleco ειναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΡΑΒΟ τρελεινομαι με αυτα τα ramirezi πανεμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Μαίου 2007 #6 Share 16 Μαίου 2007 Επειδή όπως λες είναι πείραμα και θέλεις μια γνώμη θα σου πω η φωτογραφίες για χομπιστα είναι μια χαρά ‘’χαίρουν άκρας υγείας’’ και εγώ τέτοιες και χειρότερες βγάζω. Εάν το δούμε λίγο αυστηρά έχουν μια ελαφριά θολούρα. Πού οφείλετε; Στην μηχανή ή στην τεχνική σου; Ψάξτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 16 Μαίου 2007 Author #7 Share 16 Μαίου 2007 Εάν το δούμε λίγο αυστηρά έχουν μια ελαφριά θολούρα. Πού οφείλετε; Στην μηχανή ή στην τεχνική σου; Ψάξτω. Μάλλον πρέπει να φταιει το resize ή η αφαίρεση θορυβου "noise reduction" ενος προγράμματος θα το δοκιμάσω πάλι να δώ ευχαρισtώ για τα σχόλια και την αναγνώριση του pleco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2008 #8 Share 28 Μαρτίου 2008 δεκτές οι απόψεις σας για τα ψαρακια μου και για τις φωτο τι pleco ειναι Πολυ ομορφα και τα ψαρακια και οι φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 28 Μαρτίου 2008 #9 Share 28 Μαρτίου 2008 πολύ καλές φωτό,μπράβο! Τι θα μπορούσε άλωστε...OLYMPUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Μαρτίου 2008 #10 Share 29 Μαρτίου 2008 τι ψάρι είναι στην 3 φωτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος