gixxer 8 Μαρτίου 2019 #1 Share 8 Μαρτίου 2019 Μήπως κάποιος/α έχει δει να πωλείται apple snail εκτός της κλασσικής του απόχρωσης; Το βρίσκω σε περιγραφές/ φωτο κλπ αλλά δεν βρήκα live όπου και αν ρώτησα (μάλλον για λοξή με πέρασαν αν κρίνω απο το βλέμμα τους...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 8 Μαρτίου 2019 #2 Share 8 Μαρτίου 2019 Τι εννοείς έγχρωμο; Τι χρώμα ψάχνεις; Τα περισσότερα είναι κίτρινα ή καφεπορτοκαλί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Μαρτίου 2019 Author #3 Share 9 Μαρτίου 2019 Εχεις δίκαιο, δεν ήμουν σαφής, δες εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Μαρτίου 2019 Author #4 Share 9 Μαρτίου 2019 Το αγαπημένο μου είναι με σκουρο γκρι σωμα και γκριζομπλε κελυφος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 9 Μαρτίου 2019 #5 Share 9 Μαρτίου 2019 (edited) Για να πω την αλήθεια δεν έτυχε ποτέ να δω τέτοια χρώματα, ούτε να διαβάσω πουθενά ότι υπάρχουν. Πάντως στη 2η φωτο.πολύ εντυπωσιακό χρώμα. Αν βρεις κάπου ενημέρωσέ μας, θα έχει ενδιαφέρον.. Το κιτρινάκι σαν την 1η φωτο.δε σου αρέσει;; Έγινε επεξεργασία 9 Μαρτίου 2019 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Μαρτίου 2019 Author #6 Share 9 Μαρτίου 2019 Εννοείται ότι μου αρέσει! Αλλά δεν το βρίσκω! Έγχρωμο το θεωρώ και αυτό αφού το σώμα του δεν είναι το κλασσικό κίτρινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Μαρτίου 2019 #7 Share 13 Μαρτίου 2019 Βρήκα, αλλά όχι Ελλάδα https://www.ebay.com/bhp/mystery-snails Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 13 Μαρτίου 2019 #8 Share 13 Μαρτίου 2019 Οπα, για σπανια σαλιγκαρακια πηρε το ματι μου.. Και εμενα θα μου αρεσε αυτη η ιδεα. Εαν τελικα προχωρησει μπορει να συμμετασχω και εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 13 Μαρτίου 2019 #9 Share 13 Μαρτίου 2019 Τι εννοείς να προχωρήσει Πάνο; Κάτι σε Ομαδική; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 14 Μαρτίου 2019 #10 Share 14 Μαρτίου 2019 Σε μωβ είναι τέλειο!! Έτσι κ αλλιώς τα μεταφορικά είναι δωρεάν, μπορεί να παραγγείλει ο καθένας.. Δυστυχώς το ενυδρείο που έχω τώρα είναι μικρό,δεν μπορώ να βάλω τέτοιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Μαρτίου 2019 #11 Share 14 Μαρτίου 2019 εψαχνα σαν τρελος καποτε... απο εξωτερικο και γενικα παντου.. απο ebay δεν στελνουν , απο αμερικη (εκτος οτι δεν θα φτασουν ζωντανα) απαγορευεται η εξαγωγη τους... μονο απο γερμανια αν βρειτε , αλλα ειναι παλι αρκετο το κοστος των μεταφορικων. ειχαν παλια ατομα στο φορουμ τα μπλε... και με γεννες , αλλα προφανως καπου εξαφανιστικαν στην πορεια.... https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/53458-γέννα-blue-apple-snails/ τελικως βρηκα απο εναν συνχομπιστα που ζει μονιμα Γερμανια zebra apple snails και ησυχα λιγο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 14 Μαρτίου 2019 #12 Share 14 Μαρτίου 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Σε μωβ είναι τέλειο!! Έτσι κ αλλιώς τα μεταφορικά είναι δωρεάν, μπορεί να παραγγείλει ο καθένας.. Γι'αυτό απόρρησα και εγώ τι να προχωρήσει. Θα το επιχειρήσω μιας και έχω αρκετό χώρο που περισσεύει προς το παρόν! ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 14 Μαρτίου 2019 #13 Share 14 Μαρτίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος ataktoulis έγραψε: Γι'αυτό απόρρησα και εγώ τι να προχωρήσει. Θα το επιχειρήσω μιας και έχω αρκετό χώρο που περισσεύει προς το παρόν! ? Έχει δίκιο ο @tsala όμως, γράφει may not ship to Greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 14 Μαρτίου 2019 #14 Share 14 Μαρτίου 2019 Άμα τα βάλεις στο καλάθι θα σου γράψει ότι δεν αποστέλει ο έμπορος στην Ελλάδα. Είχα προσπαθήσει πιο παλιά. Αναγκαστικά λοιπόν μόνο από Ευρώπη..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Μαρτίου 2019 #15 Share 14 Μαρτίου 2019 ακόμη και να έστελνε στην Ελλάδα τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν απλά τα ενσωμάτωσαν στην τιμή του προϊόντος είναι πανάκριβα και τα ίδια τα βρίσκεις σε κάτω από την μισή τιμή. ίσος μια ομαδική παραγγελία τώρα που ζεστένει ο καιρός θα βόλευε τους περισσότερους, σκεφτείτε πάντως αν θέλετε σαλιγκάρια Nerite έχει αυτήν την εδώ. Να σημειώσω όμως τα Nerite δεν αναπαράγονται στο γλυκό νερό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 15 Μαρτίου 2019 Author #16 Share 15 Μαρτίου 2019 Εγώ θέλω μονο apple και μόνο ιδιαίτερα λόγω περιορισμένου χώρου (έχω ήδη ένα golden). Το έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μια κυριούλα από Αγγλία στο ebay μονο που πουλάει εγχρωμα ramshorn (γαλάζια, φούξια) ... apple που να στέλνουν Ελλάδα ούτε για δείγμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 15 Μαρτίου 2019 #17 Share 15 Μαρτίου 2019 Όλο και κάποιος θα έχει, απλά θέλει ψάξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 15 Μαρτίου 2019 #18 Share 15 Μαρτίου 2019 Βρήκα, στέλνει Ελλάδα αλλά νομίζω τα μώβ έχουν εξαντληθεί https://www.ebuy7.com/item/odd-natural-overflow-pattern-purple-snail-mystery-snail-gold-apple-snail-algae-snails-aquarium-snails-live-moonlight-524488521622 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 15 Μαρτίου 2019 #19 Share 15 Μαρτίου 2019 Κ εδώ.. αλλά θέλουν μέρες για να φτάσουν... https://www.ebuy7.com/item/Καλλωπιστικά-σαλιγκάρια-apple-ζουν-σαλιγκάρια-σαλιγκάρι-σαλιγκάρι-κατοικίδιο-σαλιγκάρι-ενυδρείο-εργαλείο-καθαρισμού-φύκια-lo-μυστήριο-σαλιγκαριών-αναπαραγωγής-του-γλυκού-νερού-565299484126 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 17 Μαρτίου 2019 Author #20 Share 17 Μαρτίου 2019 Βρε συ Γυριστρούλα ... είσαι μεγάλο ψαχτήρι!! Ο πρώτος όντως έχει μονο τα golden πλεον. Ο δεύτερος έχει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αν δηλ. α. θα φτάσουν ζωντανα β. θα περάσουν τελωνείο Ψήνομαι άσχημα πάντων γιατί οι τιμές είναι πολύ κάτω του συνηθους - από την άλλη αυτό δεν είναι πάντα καλό. Προς το παρόν βρήκα σε έλληνα έμπορο (διαδικτυακό και φυσικό κατάστημα) tylomelania και λέω να πάρω (αν βρω χώρο να βάλω το ενυδρείο για πάρτη τους αφού είναι "φυτοφάγα") 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 17 Μαρτίου 2019 #21 Share 17 Μαρτίου 2019 Όμορφα κ αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος