Stergios92 8 Μαρτίου 2019 #1 Share 8 Μαρτίου 2019 Καλησπερα. Τι δέντρο (ήταν) αυτό ; Μπορώ να πάρω κομμάτι και να βάλω σα ενυδρείο για μονομαχο ; ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 8 Μαρτίου 2019 #2 Share 8 Μαρτίου 2019 Το μεγάλο για πεύκο μου κανει...Τα μικρά τ άσπρα ή συκιές ή κύλινδροι ειναι...Πεύκο θα έλεγα όχι ...Ειδικά αν είναι πάνω σε δρόμο κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Μαρτίου 2019 #3 Share 8 Μαρτίου 2019 (edited) πριν 46 λεπτά, το μέλος Stergios92 έγραψε: Καλησπερα. Τι δέντρο (ήταν) αυτό ; Μπορώ να πάρω κομμάτι και να βάλω σα ενυδρείο για μονομαχο ; ευχαριστώ Στο δικό μου ενυδρείο δεν θα το έβαζα. Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2019 - SOTIRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios92 8 Μαρτίου 2019 Author #4 Share 8 Μαρτίου 2019 Από τα λίγα που ξέρω νομίζω δεν πρέπει να είναι πεύκο. Αλλά περιμένω να δω αν ξέρει κάποιος σίγουρα για να κάνω κίνηση. Δεν είναι κοντά σε δρόμο όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 8 Μαρτίου 2019 #5 Share 8 Μαρτίου 2019 Εγώ νομίζω πως δεν αξίζει να ρισκάρεις, ό,τι δέντρο κ αν είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 8 Μαρτίου 2019 #6 Share 8 Μαρτίου 2019 Μαλλον αμυγδαλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος