Popular Post Spafish 5 Μαρτίου 2019 Popular Post #1 Share 5 Μαρτίου 2019 Διαστάσεις ενυδρείου: 25x25x30 Όγκος (καθαρά λίτρα): 18lt Λίστα φυτών: anubia nana, Ceratopteris Thalictroides, Bacopa caroliniana, pistia Ψάρια / Άλλοι ζωντανοί οργανισμοί: μονομάχος, ramshorn Υπόστρωμα: Φωτισμός: 5watt led Διάρκεια φωτισμού: 8h Φίλτρανση: Dennerle NANO CORNER FILTER Λίπανση:seachem excel, flourish, iron, potassium, nitrogen, activate phosphorus, trace Παροχή CO2: όχι pH: 7.4 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5.5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 40% / 14 μέρες Θερμοκρασία: 25 Λοιπές πληροφορίες: απο 9/2018 Φωτογραφία: 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 5 Μαρτίου 2019 #2 Share 5 Μαρτίου 2019 Ωραίος!! Μου αρέσει πολύ το σκέιπ σου!! Περιμενουμε και αλλο υλικο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 5 Μαρτίου 2019 #3 Share 5 Μαρτίου 2019 Πανεμορφο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Μαρτίου 2019 #4 Share 5 Μαρτίου 2019 Πολύ ωραίο!Απο άλγες σου έχει βγάλει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas TD 5 Μαρτίου 2019 #5 Share 5 Μαρτίου 2019 Πολύ ωραίο να το χαίρεσαι!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spafish 5 Μαρτίου 2019 Author #6 Share 5 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ! Από άλγες κλασικά την καφέ κατά το στήσιμο και μου έχει βγάλει κυανοβακτήριο (αν παρατήρησα καλά λόγω χαμηλής ροής σε ένα σημείο) και μία άλλη.... αλλά σε "έκταση" που δεν ενοχλούν, απλά στο καθάρισμα τις απομακρύνω με σιφονάρισμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 6 Μαρτίου 2019 #7 Share 6 Μαρτίου 2019 Καλημέρα !! θα αλληθωρισουμε εδω μεσα μαγκες !! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas TD 11 Μαρτίου 2019 #8 Share 11 Μαρτίου 2019 @Spafish έβαλες τις πέτρες σε φελιζόλ ή με τη μια πάνω στο υπόστρωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 12 Μαρτίου 2019 #9 Share 12 Μαρτίου 2019 Πολύ όμορφο και διαφορετικό! Μου αρεσει πολύ ο συνδυασμός του γκριζου βράχου με το πράσινο και το ξύλο και ο μονομάχος δείχνει πανέμορφος πάνω τους! Μου θυμίζει έντονα νησί το καλοκαίρι! Να χαίρεσαι τον μονομάχο σου! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spafish 18 Μαρτίου 2019 Author #10 Share 18 Μαρτίου 2019 @Andreas TDΕπάνω σε κλασικό μπλέ σφουγγάρι της eheim αλλά δεν είναι τόσο σταθερό, βέβαια όπως τα έχω βάλει, έχουν "σφηνώσει" μεταξύ τους!!! @gixxer Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 19 Μαρτίου 2019 #11 Share 19 Μαρτίου 2019 Άλλοι κάνουν μακέτες και άλλοι (εγω) δεν μπορώ να βάλω την μια πέτρα πάνω στην άλλη... Πολύ ωραίο φίλε μπράβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος