Lunatic 26 Φεβρουαρίου 2019 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά όπως θα δείτε και στη φώτο ο βυθός μου σε εκείνο το σημείο είναι χάλια από ακαθαρσίες και ακριβώς δίπλα είναι η είσοδος του νερού του φίλτρου ακαθαρσίες έχω και στην αλλη άκρη του ενυδρείου λιγότερο βέβαια αλλά εκεί να πω εντάξει γιατί και το ενυδρείο είναι 1.60 σε μήκος.Και σκέφτομαι τώρα το φίλτρο δεν τραβάει καλά ο πλεκοσ φταίει δεν ξέρω.. Ενυδρείο 160χ30χ60υψος. Ψαρια:20 ροδοστομους,10 νέον τετρα,1 πλεκο. Φίλτρο:Eheim 2217. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Φεβρουαρίου 2019 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Με ενα αλφαδολαστιχο μαζευεις τις βρωμιες. Τελος. Το προβλημα πιο ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatic 26 Φεβρουαρίου 2019 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Μα πρέπει κάθε 3-4 μέρες αυτό να κάνω; πολύ γρήγορα βρωμιζει αυτό το σημείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Φεβρουαρίου 2019 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος Lunatic έγραψε: Μα πρέπει κάθε 3-4 μέρες αυτό να κάνω; πολύ γρήγορα βρωμιζει αυτό το σημείο. Καθε 3-4 μερες τοσο μαζευει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatic 26 Φεβρουαρίου 2019 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Το ενυδρείο είναι 1 βδομάδα με τα ψάρια μέσα και μάζεψε τόσο και δεν καθαρίζει συνέχει εκεί μένουν τα κακαδακια... Μπορεί και να είναι φυσιολογικό δεν ξέρω γιαυτό είπα να ζητήσω την βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 26 Φεβρουαρίου 2019 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Απο ροη πως ειναι το ενυδρειο??Θελω να πω, το φιλτρο που χρησιμοποιεις ποιο ειναι?? Ποση κινηση δινει στο νερο?Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatic 26 Φεβρουαρίου 2019 Author #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα εξωτερικό eheim 2217 φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Φεβρουαρίου 2019 #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 (edited) τα Eheim ειναι λιγο "αργοστροφα". Στο "φρεσκο" ενυδρειο ειναι συχνη τετοια εικονα, ειδικα αν εχεις πολλες ριζες(ξυλα) στον βυθο. Και ο pleco(αν ειναι μεγαλος) "βοηθαει" την κατασταση. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2019 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Φεβρουαρίου 2019 #9 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Νομιζω σε ενα μηνα θα καλυτερεψει η κατασταση. Δες, αν η ροη απο το φιλτρο ειναι χαμηλη, μπορεις να προσθετεις εναν κυκλοφορητη στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatic 26 Φεβρουαρίου 2019 Author #10 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω η ροή είναι καλά απλά μεγάλα αυτά τα κακάκια να φανταστώ του πλεκου είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Φεβρουαρίου 2019 #11 Share 26 Φεβρουαρίου 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Lunatic έγραψε: Νομίζω η ροή είναι καλά απλά μεγάλα αυτά τα κακάκια να φανταστώ του πλεκου είναι; Eιναι και κομματακια απο ριζες, που "ωριμάζουν" στο νερο, μπορει να εχεις καποια φυτα ,που σαπιζουν τα φυλλα τους... κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος