jim_dado 15 Μαίου 2007 #1 Share 15 Μαίου 2007 απο σήμερα το πρωί οταν πατάω νέες δημοσιεύσεις μου βγάζει Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το σφάλμα που παρουσιάστηκε ήταν: Αναζήτηση αδύνατη για λόγους ασφαλείας. Παρακαλώ περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν δοκιμάσετε και πάλι. περιμενω πατάω ανανέωση αλλά τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 15 Μαίου 2007 #2 Share 15 Μαίου 2007 απο σήμερα το πρωί οταν πατάω νέες δημοσιεύσεις μου βγάζει Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το σφάλμα που παρουσιάστηκε ήταν: Αναζήτηση αδύνατη για λόγους ασφαλείας. Παρακαλώ περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν δοκιμάσετε και πάλι. περιμενω πατάω ανανέωση αλλά τίποτα Μάλλον θα σε έλαβε ως τρομοκράτη Το αντιμετώπισα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikis 15 Μαίου 2007 #3 Share 15 Μαίου 2007 απο σήμερα το πρωί οταν πατάω νέες δημοσιεύσεις μου βγάζει Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το σφάλμα που παρουσιάστηκε ήταν: Αναζήτηση αδύνατη για λόγους ασφαλείας. Παρακαλώ περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν δοκιμάσετε και πάλι. περιμενω πατάω ανανέωση αλλά τίποτα Και σε εμενα το έβγαλε.... Ωχ μου φαίνεται είμαστε στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 15 Μαίου 2007 Author #4 Share 15 Μαίου 2007 δεν πιστεύω να μας δώσει σε κανα fbi και τρέχουμε τώρα δουλεύει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
home 15 Μαίου 2007 #5 Share 15 Μαίου 2007 Kαι σε 'μένα το έβγαζε παίδια για ένα χρονικό διάστημα αλλά τώρα ολα OK!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 15 Μαίου 2007 #6 Share 15 Μαίου 2007 Υου are black listed !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος