dio20_4 21 Φεβρουαρίου 2019 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Αποφάσισα μέσα στο ενυδρείο μου να βάλω και ξύλο. Πήγα λοιπόν και αγόρασα ένα. Ξέρετε πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το βάλω μέσα στο ενυδρείο μου και να μην υπάρξει πρόβλημα;; Σας ευχαριστώ πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Φεβρουαρίου 2019 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ συνήθως τα βράζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dio20_4 21 Φεβρουαρίου 2019 Author #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Για πόση ώρα;; Εμένα μου είπε αυτός ότι το βράζω, το αφήνω στο νερό για μια εβδομάδα και μετά το ξανά βράζω. Επίσης κάπου είδα ότι βάζουν και αλάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Φεβρουαρίου 2019 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ προσωπικά για κάνα μισάωρο.. αν μετά δεν κάθεται στο βυθό τότε σε κουβά με νερό μέχρι να κάτσει.. για το αλάτι δεν ξέρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Φεβρουαρίου 2019 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Ένα καλό καθάρισμα με ζεστό νερό και μπλουμ. Τώρα το πότε θα βουλιάξει είναι μια άλλη ιστορία. Συνήθως ανάλογα με το μέγεθος κάνει περίπου καμιά δεκαριά μέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dio20_4 21 Φεβρουαρίου 2019 Author #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Οκ ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Φεβρουαρίου 2019 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς και μέσα στο ενυδρείο να το πατήσεις με μια πέτρα μέχρι να κάτσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Φεβρουαρίου 2019 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2019 Ένας λόγος που κάποιοι τα βάζουν σε κουβά για αρκετές μέρες, είναι για να φύγει το πολύ χρώμα που θα βγάλει το ξύλο και θα καφετιάσει το νερό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 22 Φεβρουαρίου 2019 #9 Share 22 Φεβρουαρίου 2019 πριν 17 ώρες, το μέλος dio20_4 έγραψε: Για πόση ώρα;; Εμένα μου είπε αυτός ότι το βράζω, το αφήνω στο νερό για μια εβδομάδα και μετά το ξανά βράζω. Επίσης κάπου είδα ότι βάζουν και αλάτι. Το αλατι βαζουν για να τραβήξει οτι εχει μεσα στο ξυλο- χρωμα, φυτοφαρμακα κ.α. και + κανει απολυμανση. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eerie_shroom 2 Μαρτίου 2019 #10 Share 2 Μαρτίου 2019 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εκείνα τα ξεθωριασμένα θαλασσόξυλα; Αν ναι, απαιτείται πιο περίπλοκη/δύσκολη διαδικασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος