Husky_Jim 14 Μαίου 2007 #1 Share 14 Μαίου 2007 Έχοντας λίγο χρόνο εχθές αποφάσισα να φτιάξω σπηλιές για τα Ancistrus Ranunculus L034 που έχω καθώς μπήκαν σε καινούργιο ενυδρείο... Αυτή την φορά όμως οι σπηλιές είχαν κάτι το διαφορετικό..... Ειδού και οι φωτό.... Μόλις την έβαλα στο ενυδρείο.Όπως βλέπετε μοιάζει με μιά συνηθισμένη σπηλιά από σχιστόλιθο... Λίγα λεπτά πρίν,και δέν έχει καμία διαφορά με τις άλλες... Τί είναι όμως αυτό???Σπηλιές από σχιστόλιθο,με διαφανή πάτο από plexiglass,ειδικά για φωτογράφιση και έλεγχο των μικρών.......!!!!!!!! Η επόμενη ιδέα είναι με διαφανή οροφή με αποσπώμενο καπάκι...!!! Ελπίζω να σας άρεσε.Τουλάχιστον στα ψάρια μου άρεσε....:clap: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 14 Μαίου 2007 #2 Share 14 Μαίου 2007 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Άντε τελείωνε, μη χαλάς άλλες πέτρες να φτάσουν να μου ντύσεις το τζάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 14 Μαίου 2007 #3 Share 14 Μαίου 2007 Πάρα πολύ ωραία Δημήτρη... και από εμένα ένα ΜΠΡΑΒΟ!!! Θα τα βάλεις και γκαραζοπορτα με τηλεχειριστήριο????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Μαίου 2007 #4 Share 15 Μαίου 2007 Συγχαρητήρια Δημήτρη!!! Σημείωσέ με σε παρακαλώ στη λίστα αναμονής. Θέλω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Μαίου 2007 #5 Share 15 Μαίου 2007 Η επόμενη ιδέα είναι με διαφανή οροφή με αποσπώμενο καπάκι... Καταπληκτική ιδέα , ίσος την επομενη φορά να προσθέσεις και καμιά μίνι camera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 22 Αυγούστου 2008 #6 Share 22 Αυγούστου 2008 (edited) Εισαι Θεος αγορι μου.... ΥΓ. Συγγνωμη που το ξεθαψα μετα απο 1 χρονο αλλα θεωρω οτι αξιζει να το δουν και τα νεα μελη... Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2008 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Αυγούστου 2008 #7 Share 22 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Αυγούστου 2008 #8 Share 22 Αυγούστου 2008 Ωπα, ωραιο. Λειτουργησε? Φυσικα δεν ειχες χαλικι-αμμο απο κατω και το "επιπλο" ηταν τζαμι ? Εμπαινες απο κατω και κοιταγες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Αυγούστου 2008 #9 Share 22 Αυγούστου 2008 Δέχεσαι και παραγγελίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος