depyfr 8 Φεβρουαρίου 2019 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα παιδια.εχω το rio 125 και θελω να κολλησω το κουτι του φιλτρου το φιλτρο δηλαδη με το τζαμι με κολλα στιγμης σε τζελ(κυανοακριλικη).θα εχω θεμα λετε με τα ψαρια πρωτα απολα και δευτερον να ξεκολλησει στην πορεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 8 Φεβρουαρίου 2019 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 (edited) Αν πρόκεται για την ενυδρειακή δεν νομίζω να έχεις θέμα. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2019 - Panagiotis Dms-Xgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Φεβρουαρίου 2019 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 Το ενυδρειο τρεχει; Εχει ψαρια; Εχω κολλησει πλαστικα στο τζαμι με ενυδρειακη σιλικονη silirub aq soudal. Μια χαρα κραταει, αρκει το τζαμι και το πλαστικο να ειναι στεγνα και καθαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
depyfr 8 Φεβρουαρίου 2019 Author #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 οχι ειναι αδειο.εννοω κολλα στιγμης.οχι ενυδρειακη.ή σιλικονη ενυδρειακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Φεβρουαρίου 2019 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος depyfr έγραψε: οχι ειναι αδειο.εννοω κολλα στιγμης.οχι ενυδρειακη.ή σιλικονη ενυδρειακη. Με κολλα στιγμης δεν εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo_10 8 Φεβρουαρίου 2019 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 Κατά αρχάς θα αφήσει 'λευκό' στο τζάμι. Επίσης δεν ξεκολλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha_1 8 Φεβρουαρίου 2019 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 (edited) Αν γράφει επάνω superglue "cyanoacrylate" τότε είναι safe αλλά να ξέρεις ότι θα γίνει άσπρη κ θα φαίνεται άσχημα. Έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για να κολλήσω moss, microsorum, ανουμπιες κλπ πάνω σε ξύλα με ψάρια μέσα στο ενυδρείο. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2019 - Alpha_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος