gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1076 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Μαζευτείτε, φτιάχνουμε το φίλτρο [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1077 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1078 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1079 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1080 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Εννοείται μετά που θ ανάψει το φως θα βγάλω καλύτερες φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1081 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Πρώτες παρατηρήσεις: βιολογικό πήρε λίγο, μου περίσσεψε αρκετό (από το δικό μου εννοώ,από το άλλο φίλτρο) η ροή είναι λίιιγο δυνατή, ίσως χρειαστεί να το μπουκώσω με βαμβάκι, θα τσεκάρω συμπεριφορές ψαριών τις επόμενες ώρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 19 Νοεμβρίου 2019 #1082 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Veiltail/crowntail 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 19 Νοεμβρίου 2019 #1083 Share 19 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος gyristroula έγραψε: Εννοείται μετά που θ ανάψει το φως θα βγάλω καλύτερες φωτό και γιατί δεν περίμενες να ανάψει το φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1084 Share 19 Νοεμβρίου 2019 πριν 16 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: και γιατί δεν περίμενες να ανάψει το φως Γιατί την ώρα που ανάβει το φως συνήθως γίνεται χαμός στο σπίτι, φαγητά, μαθήματα, γκρίνιες κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1085 Share 19 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος giorginakos έγραψε: Veiltail/crowntail Έτσι θα τον λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1086 Share 19 Νοεμβρίου 2019 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Νοεμβρίου 2019 Author #1087 Share 19 Νοεμβρίου 2019 Ο ψαρής τσαντίστηκε και πήγε σε άλλη γειτονιά να φτιάξει φωλιά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 20 Νοεμβρίου 2019 #1088 Share 20 Νοεμβρίου 2019 Με γεια το φιλτρο!! Είναι πολύ ωραίο! Προτείνω να αφήσεις την ανατάραξη όπως είναι έστω για λίγες ημέρες να φύγει το φιλμ - πιστεύω ότι είναι απο μικρή κυκλοφορία στην επιφάνεια, είναι εύκολο να συμβει (λίγο πιο κάτω να τοποθετηθει το εσωτερικό φίλτρο + η μικρή ροή = φιλμ). Οι ανουμπίες και τα επιφανείας μου φαίνονται φαγωμένα. Η rosanervig φαίνεται όντως με μικρές τρυπούλες που δεν μου θυμίζουν "δοντακια" αλλά είναι μόνο ένα κλαράκι. Σε 10 μέρες που θα έχει ξαναγίνει δάσος το ξαποστέλνεις Εχεις νέο φως, προσθέτεις μια ουσία που δεν έβαζες (κάλιο). Δωσε του λίγο χρόνο, παρατήρησέ το και θα τα βρειτε τα πατήματα του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Νοεμβρίου 2019 Author #1089 Share 20 Νοεμβρίου 2019 πριν 11 λεπτά, το μέλος gixxer έγραψε: Με γεια το φιλτρο!! Είναι πολύ ωραίο! Προτείνω να αφήσεις την ανατάραξη όπως είναι έστω για λίγες ημέρες να φύγει το φιλμ - πιστεύω ότι είναι απο μικρή κυκλοφορία στην επιφάνεια, είναι εύκολο να συμβει (λίγο πιο κάτω να τοποθετηθει το εσωτερικό φίλτρο + η μικρή ροή = φιλμ). Οι ανουμπίες και τα επιφανείας μου φαίνονται φαγωμένα. Η rosanervig φαίνεται όντως με μικρές τρυπούλες που δεν μου θυμίζουν "δοντακια" αλλά είναι μόνο ένα κλαράκι. Σε 10 μέρες που θα έχει ξαναγίνει δάσος το ξαποστέλνεις Εχεις νέο φως, προσθέτεις μια ουσία που δεν έβαζες (κάλιο). Δωσε του λίγο χρόνο, παρατήρησέ το και θα τα βρειτε τα πατήματα του. Σ'ευχαριστώ!! ναι, κ εμένα μ'αρέσει, κ το φιλμ δεν υπάρχει πια, κάνει ωραία ανατάραξη τα φυτά, όπως τα λες.. ανούμπια κ λιμνόμπιουμ φαγωμένα, φαίνεται καθαρά η ρόζα γεμάτη μικρές τρυπούλες,σκέφτομαι μήπως να βάζω παραπάνω κάλιο.. δεν ξέρω, θα το ψαχουλέψω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 20 Νοεμβρίου 2019 #1090 Share 20 Νοεμβρίου 2019 (edited) πριν 15 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Ο ψαρής τσαντίστηκε και πήγε σε άλλη γειτονιά να φτιάξει φωλιά Πρέπει να τσαντίστηκε πολύ όμως, γιατί απ' τη μεζονέτα πέρασε στο τσαντίρι... Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2019 - Φρου Φρου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 24 Νοεμβρίου 2019 Author #1091 Share 24 Νοεμβρίου 2019 Έφτιαχνε όλη μέρα φωλιά για να κάνω εγώ αλλαγή νερού να του την αφήσω στον αέρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Νοεμβρίου 2019 #1092 Share 24 Νοεμβρίου 2019 Εισαι κακια!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 24 Νοεμβρίου 2019 Author #1093 Share 24 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος natateo έγραψε: Εισαι κακια!!!!!!!!!!!!! Πολύ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 8 Δεκεμβρίου 2019 #1094 Share 8 Δεκεμβρίου 2019 @gyristroula.... Τί κάνουν τα ομορφόπαιδα; Η ρόζα; Πάντως εγώ όταν προσθέτω υγρό λίπασμα (όποτε το θυμάμαι), η διαφορά φαίνεται περίπου στο 10ημερο. H alternathera πως πάει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 8 Δεκεμβρίου 2019 Author #1095 Share 8 Δεκεμβρίου 2019 [mention=59689]gyristroula[/mention].... Τί κάνουν τα ομορφόπαιδα; Η ρόζα; Πάντως εγώ όταν προσθέτω υγρό λίπασμα (όποτε το θυμάμαι), η διαφορά φαίνεται περίπου στο 10ημερο. H alternathera πως πάει? Καλησπέρα Τα ψαράκια είναι καλά, ο ψαρής πιάνει τις γωνίες και σηκώνει μεζονέτες, η ψαρίνα παραμένει μικροσκοπική και χαριτωμένη :)Η hygrophilia χάλια, ακόμα και τα καινούρια φύλλα πάνω κάνουν τρυπούλες..Η alternathera σταθερή, όπως την έβαλα είναι, ούτε μεγαλώνει να θέλει κλαδέματα ούτε τίποτα [emoji16]Το limnobium έχει σχεδόν εξαφανιστεί, λίγο έχει μείνει και αυτό πολύ χάλια..Αυτά τα νέα μας [emoji3] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Δεκεμβρίου 2019 #1096 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 Η alternathera ειναι σούπερ φυτάκι, απροβλημάτιστο. Οντως είναι αργής ανάπτυξης δεν κλαδεύεις συχνά. Ομως θα πρέπει να παρουσιάσει έστω αργή ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου. Μήπως να βάλεις ένα γενικό υγρό λίπασμα; Μήπως καμια ταμπλέτα βυθού σε συνδυασμό με το κάλιο; Οχι ότι είμαι ειδήμων ή έχω τα σούπερ φυτά αλλά μήπως να βάλεις σκέτη ταμπλέτα βυθού; Νομίζω πως αυξάνοντας τον φωτισμό το φυτάκι μεγαλώνει με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς και χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά. Αφού το σκέτο κάλιο δεν βοήθησε ιδιαίτερα, θα πήγαινα σε λύσεις πλήρους θρεπτικού φάσματος. Πλήρες υγρό λίπασμα ή ταμπλετες βυθού. Το υγρό λίπασμα θα βοηθησει και το limnobium αλλά πιστευω και η ταμπλέτα βυθού θα έχει θετική επίπτωση γιατί τα υπόλοιπα φυτά θα βρίσκουν "φαγητό" από το ριζικό σύστημα και θα μείνει λίγο στην στήλη νερού και για το καημένο το επιφανείας. Μήπως να ρωτήσουμε την @natateo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Δεκεμβρίου 2019 #1097 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος gixxer έγραψε: Η alternathera ειναι σούπερ φυτάκι, απροβλημάτιστο. Οντως είναι αργής ανάπτυξης δεν κλαδεύεις συχνά. Ομως θα πρέπει να παρουσιάσει έστω αργή ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου. Μήπως να βάλεις ένα γενικό υγρό λίπασμα; Μήπως καμια ταμπλέτα βυθού σε συνδυασμό με το κάλιο; Οχι ότι είμαι ειδήμων ή έχω τα σούπερ φυτά αλλά μήπως να βάλεις σκέτη ταμπλέτα βυθού; Νομίζω πως αυξάνοντας τον φωτισμό το φυτάκι μεγαλώνει με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς και χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά. Αφού το σκέτο κάλιο δεν βοήθησε ιδιαίτερα, θα πήγαινα σε λύσεις πλήρους θρεπτικού φάσματος. Πλήρες υγρό λίπασμα ή ταμπλετες βυθού. Το υγρό λίπασμα θα βοηθησει και το limnobium αλλά πιστευω και η ταμπλέτα βυθού θα έχει θετική επίπτωση γιατί τα υπόλοιπα φυτά θα βρίσκουν "φαγητό" από το ριζικό σύστημα και θα μείνει λίγο στην στήλη νερού και για το καημένο το επιφανείας. Μήπως να ρωτήσουμε την @natateo? Εχεις απολυτο δικιο. Αν αυξανουμε τον φωτισμο, τα φυτα χρειαζονται περισσότερα θρεπτικα. Alternanthera mini για να εχει καλη αναπτυξη θελει CO2.... και γενικος λιπανση. Αν δεν μεγαλωνει, σημαινει οτι κατι της λειπει. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Δεκεμβρίου 2019 #1098 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 @gyristroula δες και εδώ: Εγώ τωρα το ανακάλυψα και το διάβασα, πιθανον να χρειαστείς απλά περισσότερο κάλιο αλλά πειραματίσου να δεις. Νιτρικά έχεις; Το limnobium το καημένο για να πεθαινει μάλλον δεν έχει φαγάκι. Εγώ οποτε θυμηθω βάζω ferropol (JBL) έχει τα βασικά. Κάποιο αντίστοιχο λίπασμα ή ταμπλέτα + εξτρα κάλιο (μικρή δόση) και να παρατηρήσεις. Σε 10 ημέρες περίπου θα έχεις εικόνα. Κρίμα να γίνει η ζουγκλίτσα σουρωτήρι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 9 Δεκεμβρίου 2019 Author #1099 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 Ουφ,διάβασμα πάλι πάντως παρατήρησα ότι το λιμνόμπιουμ άρχισε να χαλάει απ'όταν άλλαξα το φωτιστικό.. δεν πολλαπλασιάζεται, δεν έχει ρίζες κάτω, τίποτα.. θα βγάλω φωτό πιο μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Δεκεμβρίου 2019 Author #1100 Share 11 Δεκεμβρίου 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος