dano23 12 Νοεμβρίου 2019 #1051 Share 12 Νοεμβρίου 2019 το θέμα είναι κρατάει το χρώμα της χωρίς τις κατάλληλες συνθήκες ή αλλάζει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 12 Νοεμβρίου 2019 Author #1052 Share 12 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος dano23 έγραψε: το θέμα είναι κρατάει το χρώμα της χωρίς τις κατάλληλες συνθήκες ή αλλάζει? Θα δείξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 12 Νοεμβρίου 2019 #1053 Share 12 Νοεμβρίου 2019 μια δοκιμή θα σας πείσει.. οταν δούμε τι θα βγει θα σας ειδοποιήσουμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 12 Νοεμβρίου 2019 #1054 Share 12 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος gyristroula έγραψε: Ολίβια με λένε Αααααααααααα, ωραίοοοοοοο όνομα! Περίμενα κάτι σε Μαγδάλω...Αστέρω...Γκόλφω...Χωριό γαρ... Το φυτάκι είναι πολύ ωραίο. Και μένα μ' αρέσει. Το θέμα είναι να κρατήσει το χρώμα του κι ας μείνει κοντοστούπικο...Η μικρή μπορεί να παραμένει μικρή αλλά διακρίνω ωραία χρωματάκια ή με γελά το τσακίρικό μου μάτι; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 12 Νοεμβρίου 2019 #1055 Share 12 Νοεμβρίου 2019 (edited) Διόρθωση... Διπλά τα βγάζω τα ποστ... Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2019 - Φρου Φρου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 12 Νοεμβρίου 2019 Author #1056 Share 12 Νοεμβρίου 2019 πριν 32 λεπτά, το μέλος dano23 έγραψε: μια δοκιμή θα σας πείσει.. οταν δούμε τι θα βγει θα σας ειδοποιήσουμε... Κίντερ έκπληξη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 12 Νοεμβρίου 2019 Author #1057 Share 12 Νοεμβρίου 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος Φρου Φρου έγραψε: Αααααααααααα, ωραίοοοοοοο όνομα! Περίμενα κάτι σε Μαγδάλω...Αστέρω...Γκόλφω...Χωριό γαρ... Το φυτάκι είναι πολύ ωραίο. Και μένα μ' αρέσει. Το θέμα είναι να κρατήσει το χρώμα του κι ας μείνει κοντοστούπικο...Η μικρή μπορεί να παραμένει μικρή αλλά διακρίνω ωραία χρωματάκια ή με γελά το τσακίρικό μου μάτι; Ωωωωώ ευχαριστώ μεσιέ @Φρου Φρου η μικρή ναι,έχει ωραία χρωματάκια κ αυτή αλλά αρχίζω να ανησυχώ.. δεν μεγαλώνει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 12 Νοεμβρίου 2019 #1058 Share 12 Νοεμβρίου 2019 Με τις φωλιές που φτιάχνει ο άλλος, ούτε 'γω θα μεγάλωνα πάντως... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Νοεμβρίου 2019 Author #1059 Share 13 Νοεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι τώρα που το θυμήθηκα; πώς λέγεται ο αρσενικός μονομάχος που έχω τώρα; εννοώ τί είδος είναι; γιατί δεν είναι crowntail σαν τον πατέρα του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 13 Νοεμβρίου 2019 #1060 Share 13 Νοεμβρίου 2019 ειναι μιχ .. κατι σα τον οβελιξ μου καλη ωρα.. εκεινο το καλοκαιρι η μανα του τραβιοτανε με 2-3 σκυλους απο το χωριο κ απο τα διπλα χωρια.. κ ο οβελιξ βγηκε μιχ (mix) .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Νοεμβρίου 2019 Author #1061 Share 13 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος thedrowningman έγραψε: ειναι μιχ .. κατι σα τον οβελιξ μου καλη ωρα.. εκεινο το καλοκαιρι η μανα του τραβιοτανε με 2-3 σκυλους απο το χωριο κ απο τα διπλα χωρια.. κ ο οβελιξ βγηκε μιχ (mix) .. Ναι, αλλά πώς να τον λέω; betta; έτσι σκέτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 13 Νοεμβρίου 2019 #1062 Share 13 Νοεμβρίου 2019 betta μιχ.?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1063 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Μίνι update.. τα φυτά χάλια, έχουν γεμίσει τρυπούλες, ακόμα και η ανούμπια χαλάει και δεν ξέρω γιατί.. στην επιφάνεια συνεχώς φιλμ, και δεν μπορώ να καταλάβω από τί.. από κάποια τροφή; πάντως το αφαιρώ κάθε μέρα κ την επόμενη πάλι εμφανίζεται.. έχω ψιλοξενερώσει, ούτε το καινούριο φίλτρο δεν έχω ανοίξει ακόμα να το βάλω πάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 18 Νοεμβρίου 2019 #1064 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Τρύπες στα φυτά είναι έλλειψη καλίου αν και για μένα φταίνε τα σαλιγκάρια. Βάλε helena και ένα βράδυ που θα έχουν κλείσει τα φώτα βάλε χέρι και βγάλε ότι βλέπεις. Φιλμ από τροφή ναι ή χαμηλή έως καθόλου ανατάραξη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1065 Share 18 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος panagiotis_dms έγραψε: Τρύπες στα φυτά είναι έλλειψη καλίου αν και για μένα φταίνε τα σαλιγκάρια. Βάλε helena και ένα βράδυ που θα έχουν κλείσει τα φώτα βάλε χέρι και βγάλε ότι βλέπεις. Φιλμ από τροφή ναι ή χαμηλή έως καθόλου ανατάραξη. Κάλιο ρίχνω,δεν νομίζω να είναι αυτό.. σαλιγκάρια.. τα περισσότερα τα ξαπόστειλα,ελάχιστα έχουν μείνει μέσα.. με το φιλμ τί να κάνω, πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 18 Νοεμβρίου 2019 #1066 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Η επιφάνεια έχει ανατάραξη? Δοκίμασε να βγάλεις ότι έχει η επιφάνεια πάνω από φυτά κτλ. ,σβήσε φίλτρο, και βάλε ένα χαρτί κουζίνας να τραβήξει ότι μπορεί. Στην ημέρα της αλλαγής δοκίμασε αυτό: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1067 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Με χαρτί το κάνω, αυτό με το κυπελάκι δεν το είχα ξαναδεί, θα το δοκιμάσω κ έτσι, thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1068 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1069 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1070 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Νοεμβρίου 2019 #1071 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Υπάρχουν σκιμεράκια επιφανείας για γλυκό που τραβάνε το φίλμ. Βέβαια είναι ένα έξοδο και ένα έξτρα μηχάνημα μέσα στο ενυδρείο σου. Μια καλή ανατάραξη στην επιφάνεια ίσως βοηθήσει. Ακόμη αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει κάπου ότι τροφές tropical δημιουργούν φίλμ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1072 Share 18 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Υπάρχουν σκιμεράκια επιφανείας για γλυκό που τραβάνε το φίλμ. Βέβαια είναι ένα έξοδο και ένα έξτρα μηχάνημα μέσα στο ενυδρείο σου. Μια καλή ανατάραξη στην επιφάνεια ίσως βοηθήσει. Ακόμη αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει κάπου ότι τροφές tropical δημιουργούν φίλμ..... Θα βάλω κάποια στιγμή το καινούριο φιλτράκι και θα δω πώς θα πάει από ανατάραξη.., της tropical έχω μία τροφή, αλλά αυτή είναι που τους δίνω περισσότερο (κοντεύει να τελειώσει) και αυτό με το φιλμ είναι της τελευταίες μέρες.. τί μπορεί να άλλαξε ξαφνικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Νοεμβρίου 2019 #1073 Share 18 Νοεμβρίου 2019 On 13/11/2019 at 8:22 ΜΜ, το μέλος gyristroula έγραψε: Να ρωτήσω κάτι τώρα που το θυμήθηκα; πώς λέγεται ο αρσενικός μονομάχος που έχω τώρα; εννοώ τί είδος είναι; γιατί δεν είναι crowntail σαν τον πατέρα του.. γιατί δεν είναι crowntail? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Νοεμβρίου 2019 Author #1074 Share 18 Νοεμβρίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος giorginakos έγραψε: γιατί δεν είναι crowntail? Έχει άλλη ουρά, όχι σαν crowntail, αυτό εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 18 Νοεμβρίου 2019 #1075 Share 18 Νοεμβρίου 2019 Eiναι betta μιχ το αγορι μας..αυτο ειναι.. μιχ..επιμενω εγω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος