bbetta 13 Ιουνίου 2019 #651 Share 13 Ιουνίου 2019 (edited) Πολύ άσχημη εξέλιξη αυτή...δυστυχώς είναι ένα κομμάτι του χόμπι που πάντα θα υπάρχει. Εχεις σκεφτεί καθόλου τι οδήγησε στο να καταλήξει το ψάρι; Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, μήπως από τις γεννες εξουθενώθηκε (πολλές μέρες αταιστος και ανοιχτό φως 24/7 σημαίνει εξουθένωση, από οτιδήποτε λιγότερο το ψάρι ανακάμπτει χωρις να εμφανίσει καν σημάδια κόπωσης). Τουλαχιστον έχεις τα μικρά, έστω και λίγα. Μακάρι έστω ένα να καταφέρεις να το μεγαλώσεις Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2019 - bbetta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 13 Ιουνίου 2019 #652 Share 13 Ιουνίου 2019 Λυπάμαι πολύ, ομορφιά μου. Κρίμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς οδήγησε σ' αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, θεωρώ όμως ότι τα ψάρια δεν είναι τόσο χαζά όσο ίσως πιστεύουμε. Νομίζω ότι το σωστό ήταν να είχε χωρίσει το ζευγάρι, παρά να αφήνεται να ζευγαρώνει και να κάνουν φτερά τα αυγά. Εξουθένωση ή κατάθλιψη; Πείτε με τρελό, πείτε με ζουρλό, πείτε με αλλοπαρμένο...Δώσε ψυχή και σώμα στα μικρά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Ιουνίου 2019 #653 Share 14 Ιουνίου 2019 Κριμα.... εχεις ,ομως, τα μικρα. Θα βγουν κιλλερακια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 14 Ιουνίου 2019 #654 Share 14 Ιουνίου 2019 Λυπαμαι πολυ ρε συ .. οχι ρε φιλε το αγορι μας .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 14 Ιουνίου 2019 Author #655 Share 14 Ιουνίου 2019 πριν 21 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Οπα πως εγινε αυτο?? Τι εγινε?? Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω,δεν μπορώ να καταλάβω.. ούτε με έπαιρνε να τον κρατήσω να τον "μελετήσω", εκτός από τα δικά μου είχα άλλα δύο πιτσιρίκια εκείνη την ώρα κ τον έβγαλα γρήγορα.. το σώμα του ήταν σχεδόν άσπρο.. δεν ξέρω, δεν μου έχει ξανατύχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 15 Ιουνίου 2019 #656 Share 15 Ιουνίου 2019 Κρίμα ... τον killer τον είχα αγαπήσει, κάνε ότι καλύτερο μπορείς για τα killerακια του. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί "έφυγε" τόσο γρήγορα, η αλήθεια είναι ότι όσες φορές αρρώστησε μονομάχος μου, είχα ένα περιθώριο αντίδρασης. Θεωρίες έχουμε όλοι πιστεύω στο μυαλό μας, εγώ δέχομαι και αυτήν του φρου φρου ειδικά αφού το ψαράκι δεν ήταν άρρωστο, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μάθουμε τί συνέβει στα αλήθεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Ιουνίου 2019 Author #657 Share 22 Ιουνίου 2019 Της ζούγκλας γίνεται.. Νομίζω πρέπει επιτέλους να "συμμαζέψω" λίγο.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 22 Ιουνίου 2019 #658 Share 22 Ιουνίου 2019 Θα μας το ξαναδείξεις μετα ε? Που θα βλέπουμε τι γινεται μεσα... Τα μωρά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 22 Ιουνίου 2019 #659 Share 22 Ιουνίου 2019 Χαχαχα.. Αυτά είναι! Ετσι πρέπει να ειναι ένα ενυδρειο με φυτα επιφάνειας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Ιουνίου 2019 Author #660 Share 22 Ιουνίου 2019 @gixxer @stathis spithas Τελικά μόνο αλλαγή νερού κατάφερα να κάνω σήμερα, ελπίζω αύριο να βρω χρόνο να αραιώσω τα φυτά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 22 Ιουνίου 2019 #661 Share 22 Ιουνίου 2019 (edited) Σαν της τρελής τα μαλλιά έγινε πάλι...Της πολύ τρελής όμως...Της εντελώς σαλεμένης... Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2019 - Φρου Φρου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Ιουνίου 2019 Author #662 Share 22 Ιουνίου 2019 @Φρου Φρου ένας μικρός χαμούλης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Ιουνίου 2019 Author #663 Share 22 Ιουνίου 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Ιουνίου 2019 Author #664 Share 22 Ιουνίου 2019 Η κυρά Κιλλερίνα στα καλύτερά της.. Όλο το ενυδρείο δικό της Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 23 Ιουνίου 2019 #665 Share 23 Ιουνίου 2019 Η φωτογραφία με την killerίνα μου άρεσε πολύ! Εχω την εντύπωση ότι για την κυρία το ενυδρείο έτσι ζούκλα είναι σούπερ, εμείς τρωγόμαστε με κλαδέματα κλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 26 Ιουνίου 2019 Author #666 Share 26 Ιουνίου 2019 Παιδιά.. έβγαλα το μαύρο χαρτόνι γιατί είχε γίνει χάλια και ανακάλυψα ότι μέσα στο ενυδρείο υπάρχουν ψαρομωρά σε μεγάλο μέγεθος .. έχω πάθει σοκ.. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 26 Ιουνίου 2019 #667 Share 26 Ιουνίου 2019 Τέλεια εξελιξη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 26 Ιουνίου 2019 #668 Share 26 Ιουνίου 2019 Μπράβο βρε gyristroula! Μην τους ρημάξεις τις κρυψώνες τους ε? (με κλάδεμα εννοώ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 26 Ιουνίου 2019 #669 Share 26 Ιουνίου 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Ιουνίου 2019 #670 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Παιδιά.. έβγαλα το μαύρο χαρτόνι γιατί είχε γίνει χάλια και ανακάλυψα ότι μέσα στο ενυδρείο υπάρχουν ψαρομωρά σε μεγάλο μέγεθος .. έχω πάθει σοκ.. Αυτά είναι!! Καλύτερα δεν γίνεται! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Ιουνίου 2019 Author #671 Share 27 Ιουνίου 2019 Ήθελα να κλαδέψω κ να ξεριζώσω αλλά τελικά θα τ'αφήσω όπως είναι.. είναι μεγαλούτσικα, έχουν πάρει και χρώμα, και όλα κομπλέ.. πώς επέζησαν τόσο καιρό εκεί μέσα;; μου κάνει εντύπωση πάντως που κινούνται περισσότερο στο βυθό.. θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βγάλω φωτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 27 Ιουνίου 2019 #672 Share 27 Ιουνίου 2019 πριν 43 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Ήθελα να κλαδέψω κ να ξεριζώσω αλλά τελικά θα τ'αφήσω όπως είναι.. είναι μεγαλούτσικα, έχουν πάρει και χρώμα, και όλα κομπλέ.. πώς επέζησαν τόσο καιρό εκεί μέσα;; μου κάνει εντύπωση πάντως που κινούνται περισσότερο στο βυθό.. θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βγάλω φωτό.. Αναρωτιέσαι πως εζησαν?Που να διαβασεις και μια απιθανη ιστορια[εδώ στο aquazone] για μια μονομαχινα που επεζησε και μεγαλωσε σε ελαχιστο νερο που ξεμεινε σε φιλτρο εκτος ενυδρείου!!!Ψαξε να την βρεις ,θα παθεις πλακα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 27 Ιουνίου 2019 #673 Share 27 Ιουνίου 2019 (edited) Τώρα σου 'ρθε να κλαδέψεις μαρή; Άσ'το έτσι. Μια χαρά είναι. Αμαζονιακό στυλ! Αληθινό, όχι μούφα σαν του συνονόματου @johnbaggios που έβαλε εκεί κανα 2 ξερόκλαδα και το ονόμασε "αμαζονιακής προσέγγισης". Έχεις δει τι βλάστηση έχει ο Αμαζόνιος... Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2019 - Φρου Φρου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 27 Ιουνίου 2019 #674 Share 27 Ιουνίου 2019 Διαβαστε το !Θα μεινετε αφωνοι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Ιουνίου 2019 Author #675 Share 27 Ιουνίου 2019 Αφού δεν κάθονται σε μια μεριά να τα βγάλω φωτό, τα έβγαλα βίντεο.. μισό να τ'ανεβάσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος