gyristroula 21 Απριλίου 2019 Author #376 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 13 λεπτά, το μέλος KostasGr έγραψε: Όχι. Μάλλον infusoria ειναι Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Οπότε δεν τα πειράζω.. στο ενυδρείο όμως πώς βρέθηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 21 Απριλίου 2019 #377 Share 21 Απριλίου 2019 Λογικά χαμηλή ροή σε συνδυασμό όπως υπερβολική τροφή, φυτά που έχουν χαλασει κτλSent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Απριλίου 2019 Author #378 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος KostasGr έγραψε: Λογικά χαμηλή ροή σε συνδυασμό όπως υπερβολική τροφή, φυτά που έχουν χαλασει κτλ Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Λογικό μου ακούγεται.. και χαμηλή ροή έχω ,και τροφή ρίχνω μπόλικη για τα σαλιγκάρια για να μη μου τρώνε τα φυτά, και σάπια φύλλα από φυτά καμιά φορά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 21 Απριλίου 2019 #379 Share 21 Απριλίου 2019 Να μην ρίχνεις παραπάνω τροφή για τα σαλιγκάρια. Δεν έχω δει ποτέ μου σαλιγκάρια να τρώνε φυτά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Απριλίου 2019 Author #380 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος KostasGr έγραψε: Να μην ρίχνεις παραπάνω τροφή για τα σαλιγκάρια. Δεν έχω δει ποτέ μου σαλιγκάρια να τρώνε φυτά. Τα δικά μου τα τρώνε, όχι τα σάπια, τα καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Απριλίου 2019 #381 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Μικροσκοπικά άσπρα σαν σκουλικάκια πλάσματα στα τζάμια του ενυδρείου, είδα το ψάρι να τρώει κανα δύο.. να ανησυχήσω; Παρε μεγεθυντικο φακο. Αν το κεφαλι ειναι τριγωνο - ειναι planaria, απλα ακομα μικρα. Αν δεν ειναι τριγωνο και μοιαζει με grindal, τοτε nematoda. Σκουπα, αλλαγη νερου και πιο λιγη τροφη (να μην μεινει κατω). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Απριλίου 2019 Author #382 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 13 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Παρε μεγεθυντικο φακο. Αν το κεφαλι ειναι τριγωνο - ειναι planaria, απλα ακομα μικρα. Αν δεν ειναι τριγωνο και μοιαζει με grindal, τοτε nematoda. Σκουπα, αλλαγη νερου και πιο λιγη τροφη (να μην μεινει κατω). Θα τα τσεκάρω,μόλις βρω πού είναι ο μεγεθυντικός.. σκούπα κάνω κάθε φορά που κάνω αλλαγή, κάθε 7-8 μέρες.. την τροφή την τρώνε όλη.. αν τελικά είναι πλανάρια τί κάνω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Απριλίου 2019 #383 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Θα τα τσεκάρω,μόλις βρω πού είναι ο μεγεθυντικός.. σκούπα κάνω κάθε φορά που κάνω αλλαγή, κάθε 7-8 μέρες.. την τροφή την τρώνε όλη.. αν τελικά είναι πλανάρια τί κάνω;; Καθαριοτητα και θα εξαφανιστει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Απριλίου 2019 Author #384 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Καθαριοτητα και θα εξαφανιστει. Ο μονομάχος φαντάζομαι δεν παθαίνει κάτι που τα τρώει,έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Απριλίου 2019 #385 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Ο μονομάχος φαντάζομαι δεν παθαίνει κάτι που τα τρώει,έτσι; Μια χαρα θα ειναι. Καποιο λενε οτι δεν ειναι νοστιμα (πλαναρια) Που το ξερουν; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Απριλίου 2019 Author #386 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: Μια χαρα θα ειναι. Καποιο λενε οτι δεν ειναι νοστιμα (πλαναρια) Που το ξερουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 22 Απριλίου 2019 #387 Share 22 Απριλίου 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Απριλίου 2019 Author #388 Share 22 Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Απριλίου 2019 Author #389 Share 27 Απριλίου 2019 Τί ωραία που γίνονται οι δουλειές στο ενυδρείο όταν υπάρχουν ένα σωρό φυτά στην επιφάνεια, ε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Απριλίου 2019 #390 Share 27 Απριλίου 2019 Έχεις δοκιμάσει να τα περιορίσεις σε κάποιο σημείο με ένα πλαίσιο από διάφανα καλαμάκια; Σε μερικούς αρέσει αυτό... Εμενα πάλι είναι τόσο χαμηλά τα θρεπτικά μου που τα φυτά επιφάνειας αναπτύσσονται τόσο αργά και είναι τόσο λίγα που δεν με ενοχλούν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Απριλίου 2019 Author #391 Share 27 Απριλίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος bbetta έγραψε: Έχεις δοκιμάσει να τα περιορίσεις σε κάποιο σημείο με ένα πλαίσιο από διάφανα καλαμάκια; Σε μερικούς αρέσει αυτό... Εμενα πάλι είναι τόσο χαμηλά τα θρεπτικά μου που τα φυτά επιφάνειας αναπτύσσονται τόσο αργά και είναι τόσο λίγα που δεν με ενοχλούν Το έχω σκεφτεί.. θα κάνω ένα χώρισμα στη μέση, θέλω να έχει πιο πολύ φως η hygrophila μήπως και κοκκινίσει λίγο .. έχει γεμίσει όλη η επιφάνεια,έχω αρχίσει και πετάω το λιμνόμπιουμ, είναι πάρα πολύ, παρόλο που δεν υπάρχουν νιτρικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 27 Απριλίου 2019 #392 Share 27 Απριλίου 2019 Το έχω σκεφτεί.. θα κάνω ένα χώρισμα στη μέση, θέλω να έχει πιο πολύ φως η hygrophila μήπως και κοκκινίσει λίγο .. έχει γεμίσει όλη η επιφάνεια,έχω αρχίσει και πετάω το λιμνόμπιουμ, είναι πάρα πολύ, παρόλο που δεν υπάρχουν νιτρικά.. Μιληστε μου για αυτο.. χαχαχΣτάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Απριλίου 2019 Author #393 Share 27 Απριλίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος panos nts έγραψε: Μιληστε μου για αυτο.. χαχαχ Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά είσαι εγώ έχω και ένα σωρό μικροσκοπικά που κολλάνε στα χέρια .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 27 Απριλίου 2019 #394 Share 27 Απριλίου 2019 Μια χαρά είσαι [emoji4] εγώ έχω και ένα σωρό μικροσκοπικά που κολλάνε στα χέρια ..Οχι αλλη φακη.. εκανα 3 μηνες να την βγαλω τελειως απο το ενυδρειο..Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Απριλίου 2019 Author #395 Share 27 Απριλίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Οχι αλλη φακη.. εκανα 3 μηνες να την βγαλω τελειως απο το ενυδρειο.. Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφού κατάφερες και την έβγαλες πάλι καλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros007 27 Απριλίου 2019 #396 Share 27 Απριλίου 2019 πριν 16 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Μια χαρά είσαι εγώ έχω και ένα σωρό μικροσκοπικά που κολλάνε στα χέρια .. Από αυτά τα μικροσκοπικά έβαλα και εγώ κάμποσα σήμερα!! Αυτά ανοίγουν και γίνονται έτσι με φύλλα;; Είναι λίγο σπαστικα και κρύβουν και φως,δεν το περίμενα!!! Άσε που τα ανακατεύει και το φίλτρο!! Πφ... ??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 28 Απριλίου 2019 #397 Share 28 Απριλίου 2019 (edited) On 27/4/2019 at 6:08 ΜΜ, το μέλος panos nts έγραψε: Μιληστε μου για αυτο.. χαχαχ Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι γινεται οταν βρίσκει να αναπτυχθεί.. Κάποια εποχή είχα 2 τετραγωνικά πίστια στο ενυδρείο.. Είχε καλύψει όλη την επιφάνεια.. Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2019 - stathis spithas 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 28 Απριλίου 2019 Author #398 Share 28 Απριλίου 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Ετσι γινεται οταν βρίσκει να αναπτυχθεί.. Κάποια εποχή είχα 2 τετραγωνικά πίστια στο ενυδρείο.. Είχε καλύψει όλη την επιφάνεια.. Ωραία τα φυτά στην επιφάνεια,μέχρι να χρειαστεί να βάλεις χέρι στο ενυδρείο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros007 28 Απριλίου 2019 #399 Share 28 Απριλίου 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Ωραία τα φυτά στην επιφάνεια,μέχρι να χρειαστεί να βάλεις χέρι στο ενυδρείο Όντως όντως!!!??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 28 Απριλίου 2019 #400 Share 28 Απριλίου 2019 Θα τα βγαλω λαικη, 2 ευρω το κιλο.. χαχαχ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος