gyristroula 17 Μαρτίου 2019 Author #251 Share 17 Μαρτίου 2019 Πού πήγαν οι ρίζες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Μαρτίου 2019 #252 Share 17 Μαρτίου 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Πού πήγαν οι ρίζες;;; Σπανε ευκολα.... Αλλα ολες;;;;;;; μαζι;;;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 17 Μαρτίου 2019 Author #253 Share 17 Μαρτίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: Σπανε ευκολα.... Αλλα ολες;;;;;;; μαζι;;;;;; Αυτό είναι το περίεργο.. ναι,οκ,να έσπασαν κάνα δύο.. αλλά από όλα;; Και πού είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 17 Μαρτίου 2019 Author #254 Share 17 Μαρτίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να τις τρώνε τα σαλιγκάρια; Έχω σταματήσει να τα ταΐζω μήπως και σταματήσουν να αναπαράγονται για λίγο γιατί έχω γεμίσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Μαρτίου 2019 #255 Share 17 Μαρτίου 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να τις τρώνε τα σαλιγκάρια; Έχω σταματήσει να τα ταΐζω μήπως και σταματήσουν να αναπαράγονται για λίγο γιατί έχω γεμίσει.. Οχι δεν τρωνε..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 17 Μαρτίου 2019 Author #256 Share 17 Μαρτίου 2019 Ο μονομάχος αποκλείεται. Οπότε τί έγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 18 Μαρτίου 2019 #257 Share 18 Μαρτίου 2019 Ρωτάς τον αφρικανό κι αν αποφεύγει να σε κοιτά στα μάτια, τότε βρήκες τον ένοχο. Αλλιώς, οι σαλίγκαροι αποφάσισαν να σε τιμωρήσουν για τη "νηστεία". Δεν έχουν σαρακοστή αυτοί ξέρεις. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δώσε τροφή στο λαό γιατί σε βλέπω να μένεις με τα κοτσάνια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Μαρτίου 2019 Author #258 Share 18 Μαρτίου 2019 Αν δεν βρω τί απέγιναν οι ρίζες θα σκάσω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 18 Μαρτίου 2019 #259 Share 18 Μαρτίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Αν δεν βρω τί απέγιναν οι ρίζες θα σκάσω Θα βρεθουν...... καποια στιγμη.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Μαρτίου 2019 #260 Share 19 Μαρτίου 2019 (edited) Αδυνατιζει το φυτο γιατι δεν εχει νιτρικα να τραφεί... Οι ρίζες είναι τόσο αδύναμες που απλά λιώνουν και αποσυντιθονται τελείως μεσα στο φίλτρο.. ? Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2019 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Μαρτίου 2019 Author #261 Share 19 Μαρτίου 2019 (edited) @stathis spithas Να φταίει αυτό; Η αλήθεια είναι ότι νιτρικά δεν έχω, καμία σχέση ο μονομάχος με τα χρυσόψαρα που είχα, αλλά ρίχνω flourish, 1ml την εβδομάδα.. από όλα τα φυτά μόνο η hygrophila πάει καλά, ψηλώνει, έχει ακουμπήσει επιφάνεια.. η ανούμπια σταθερή, αλλά αυτή έτσι κ αλλιώς αργεί να μεγαλώσει.. οι βαλισνέριες.. έτσι κ έτσι.. Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2019 - gyristroula Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 19 Μαρτίου 2019 #262 Share 19 Μαρτίου 2019 Άλλο το flourish άλλο τα νιτρικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Μαρτίου 2019 Author #263 Share 19 Μαρτίου 2019 πριν 20 λεπτά, το μέλος KostasGr έγραψε: Άλλο το flourish άλλο τα νιτρικά Σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Μαρτίου 2019 #264 Share 19 Μαρτίου 2019 (edited) Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι... Φωτισμό έχει φαντάζομαι επαρκή οπότε χρειάζονται και "τροφη"για να αναπτυχθούν.. Πράγμα που είναι συνήθως δύσκολο σε μια μονομαχιερα με φτωχά νιτρικά.. Το flourish είναι υπερεκτιμημενο και χρειάζεται πολλούς συνδυασμούς (όπως ισχυρό φωτισμό και καλές ροες)για να δράσει σωστά και να μην έχεις θέματα αργότερα από την χρήση του. Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2019 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Μαρτίου 2019 Author #265 Share 19 Μαρτίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι... Φωτισμό έχει φαντάζομαι επαρκή οπότε χρειάζονται και "τροφη"για να αναπτυχθούν.. Πράγμα που είναι συνήθως δύσκολο σε μια μονομαχιερα με φτωχά νιτρικά.. Το flourish είναι υπερεκτιμημενο και χρειάζεται πολλούς συνδυασμούς (όπως ισχυρό φωτισμό και καλές ροες)για να δράσει σωστά και να μην έχεις θέματα αργότερα από την χρήση του. Οπότε.. τί θα μπορούσα να κάνω; Γιατί κ να πάρω άλλα φυτά πάλι το πιο πιθανό είναι να χαλάσουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Μαρτίου 2019 #266 Share 19 Μαρτίου 2019 Πορευεσαι με αυτα που εχεις και στην πορεια (αναλογως πως πανε) βλεπεις.. Τουλαχιστον αυτο θα εκανα εγω.. Πάντως μπραβο είναι πολύ όμορφο ενυδρειο!!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 Author #267 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος stathis spithas έγραψε: Πορευεσαι με αυτα που εχεις και στην πορεια (αναλογως πως πανε) βλεπεις.. Τουλαχιστον αυτο θα εκανα εγω.. Πάντως μπραβο είναι πολύ όμορφο ενυδρειο!!? Ευχαριστώ πολύ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Μαρτίου 2019 #268 Share 20 Μαρτίου 2019 Δεν ξερω αν φταινε τα νιτρικα (μπορει)..... Στο ενυδρειο με crs εχω μηδενικα νιτρικα(απο λιπασμα- Flourish μια φορα σε 4-5 μερες και 1/4 δοσης και πολυ λιγο καλιο και σιδηρο) και καθε μηνα πεταω μισο κιλο limnobium+ pistia.... To νερο ειναι μαλακο (εννοειται)... Στο σκληρο νερο εχουμε παραπανω προβλημα με καλιο και Fe...... @gyristroula, νιτρικα εχεις μηδεν; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 Author #269 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Δεν ξερω αν φταινε τα νιτρικα (μπορει)..... Στο ενυδρειο με crs εχω μηδενικα νιτρικα(απο λιπασμα- Flourish μια φορα σε 4-5 μερες και 1/4 δοσης και πολυ λιγο καλιο και σιδηρο) και καθε μηνα πεταω μισο κιλο limnobium+ pistia.... To νερο ειναι μαλακο (εννοειται)... Στο σκληρο νερο εχουμε παραπανω προβλημα με καλιο και Fe...... @gyristroula, νιτρικα εχεις μηδεν; 0-10 , παραπάνω δεν μου έχει δείξει ποτέ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Μαρτίου 2019 #270 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: 0-10 , παραπάνω δεν μου έχει δείξει ποτέ.. πριν την αλλαγη νερου πόσο εχεις; μηδεν ή δεκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 Author #271 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: πριν την αλλαγη νερου πόσο εχεις; μηδεν ή δεκα; Πρίν την αλλαγή δέκα, ίσως και ενα τσακ πιο ανοιχτόχρωμο απο το δέκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 Author #272 Share 20 Μαρτίου 2019 Να αραιώσω λίγο τις αλλαγές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Μαρτίου 2019 #273 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Να αραιώσω λίγο τις αλλαγές; Οχι, απλα αν εχεις 10 ppm πριν την αλλαγη δεν εχεις ελλειψη νιτρικων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 Author #274 Share 20 Μαρτίου 2019 Οπότε.. συνεχίζω κανονικά τις αλλαγές μου.. να πάρω και κάτι άλλο για τα φυτά εκτός από το flourish που ρίχνω κ τις ταμπλέτες που εχω βάλει; Θέλω να πάρω και pistia με την επόμενη παραγγελία που θα κάνω,μη μου χαλάσει κ αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Μαρτίου 2019 #275 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Οπότε.. συνεχίζω κανονικά τις αλλαγές μου.. να πάρω και κάτι άλλο για τα φυτά εκτός από το flourish που ρίχνω κ τις ταμπλέτες που εχω βάλει; Θέλω να πάρω και pistia με την επόμενη παραγγελία που θα κάνω,μη μου χαλάσει κ αυτή πιστια ειναι πιο "ανθεκτικη" απο το λιμνομπιουμ. Αν θελεις παρε καλιο (potassium) και σιδηρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος