garganik 29 Ιανουαρίου 2019 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2019 δίνω seachem nutridiet marine flakes και την τρώνε μπορεί να δημιουργισω πρόβλημα ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 29 Ιανουαρίου 2019 Author #2 Share 29 Ιανουαρίου 2019 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 11 Μαίου 2019 #3 Share 11 Μαίου 2019 Εχω την ιδια απορια με σενα.....εμαθες κατι τελικα? Μου προτειναν να δινω μια αντιστοιχη της ocean nutrition (formula 2 marine flakes νομίζω) στις ταγκανυκες και παραξενευτηκα παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Μαίου 2019 #4 Share 11 Μαίου 2019 Πάντος τη δική μου ocean nutrition prime flakes που μου είχε περισέψει από το θαλασσινό την τσακίζουν. Τους αρέσει πολύ περισσότερο από τα πέλλετ για κιχλίδες της ίδιας εταιρίας. Δεν ξέρω αν κάνω καλό που την δίνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 11 Μαίου 2019 #5 Share 11 Μαίου 2019 @garganik κανα νεο? συνεχιζεις να τους δινεις αυτη ή την αλλαξες, και σε ποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 14 Μαίου 2019 #6 Share 14 Μαίου 2019 Δε νομιζω να τους κανει κακο.Πιστευω ολες οι τροφες πανω κατω στα ιδια συστατικα βασιζονται. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος