TRIBAL 14 Μαίου 2007 #1 Share 14 Μαίου 2007 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΚΙΛΙΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #2 Share 14 Μαίου 2007 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΚΙΛΙΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ... Έλα ρε φίλε, ποιά προϊόντα ζητάς? Πες και ίσως να μπορείς να εξυπηρετηθείς αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 14 Μαίου 2007 #3 Share 14 Μαίου 2007 Αν δεν τα φέρνουν στην Ελάδα ισως μπορείς να τα βρείς στο ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 14 Μαίου 2007 #4 Share 14 Μαίου 2007 Νομίζω ότι τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών βρίσκονται στα περισσότερα ενυδρειακά καταστήματα. Για ποιό προϊόν ψάχνεις συγκεκριμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #5 Share 14 Μαίου 2007 Αν δεν τα φέρνουν στην Ελάδα ισως μπορείς να τα βρείς στο ιντερνετ. Η λίμνη δεν απαιτεί πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε να μην μπορείς να τον βρεις στην Ελλάδα. Υπάρχει στα σίγουρα. Αν τελικά δεν βρεις π.χ. αντλία στα pet shops μπορείς κάλλιστα να πας σε μεγάλα καταστήματα ειδών οικοδομής όπου θα βρεις αλλά ακόμα και μεγάλα φυτώρια ή εταιρείες κατασκευής λιμνών μπορεί να σου παρέχουν τον εξοπλισμό. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBAL 14 Μαίου 2007 Author #6 Share 14 Μαίου 2007 Η λίμνη δεν απαιτεί πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε να μην μπορείς να τον βρεις στην Ελλάδα. Υπάρχει στα σίγουρα. Αν τελικά δεν βρεις π.χ. αντλία στα pet shops μπορείς κάλλιστα να πας σε μεγάλα καταστήματα ειδών οικοδομής όπου θα βρεις αλλά ακόμα και μεγάλα φυτώρια ή εταιρείες κατασκευής λιμνών μπορεί να σου παρέχουν τον εξοπλισμό. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ...ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΙΜΝΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΩΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΩ....ΜΜΜΜΜ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΑΧΤΕ ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΣ....ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΤ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ... Ε ΡΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΕ.....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 14 Μαίου 2007 #7 Share 14 Μαίου 2007 (edited) Δεν ζείς στην Αλεξανδρούπολη φιλε Βασίλη γι'αυτό το λές Πολλές φορές που προσπάθησα να βρώ κάτι που χρειαζόμουν ακόμη και για το ενυδρείο έπρεπε να γυρίσω όλα τα μαγαζιά και αν το εβρισκα καπου έπρεπε να το παραγγείλουν και μου λέγανε άσε τωρα τι το θέλεις κανένας δεν το χρησημοποιεί κτλ Ασε που όποτε αναφέρω τη λέξη λίμνη με κοιτάζουν σαν να κατέβηκα απο άλλο πλανήτη Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2007 - elle Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #8 Share 14 Μαίου 2007 ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ...ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΙΜΝΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΩΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΩ....ΜΜΜΜΜ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΑΧΤΕ ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΣ....ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΤ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ... Ε ΡΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΕ.....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....... Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μπουκαλάκι αντιχλώριο της waterlife που μπορεί να καλύψει τουλάχιστον 6 κυβικά νερού. Να είσαι σίγουρος ότι τα σκεβάσματα που έχουν δημιουργηθεί για ενυδρεία, μπορούν να δουλέψουν και στις λίμνες, γιατί στο τέλος της ημέρας για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Ψάξε όμως να βρείς μεγάλες οικονομικές συσκευασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBAL 14 Μαίου 2007 Author #9 Share 14 Μαίου 2007 Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μπουκαλάκι αντιχλώριο της waterlife που μπορεί να καλύψει τουλάχιστον 6 κυβικά νερού. Να είσαι σίγουρος ότι τα σκεβάσματα που έχουν δημιουργηθεί για ενυδρεία, μπορούν να δουλέψουν και στις λίμνες, γιατί στο τέλος της ημέρας για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Ψάξε όμως να βρείς μεγάλες οικονομικές συσκευασίες. AYTO PROSPATHO GIATI MIKRA MPOUKALAKAI THS JBL KAI THS TETRA BRISKO..ALLA DEN ME SYMFEROUN OIKONOMIKA..TOUS LES GIA LIMNH..KAI SE KOITANE SAN XAZOI...STA MAGAZIA..LES KAI TOUS LES..DEN XERO KAI EGO TI..ALLA MOU THN EDOSE KAI H ANTIMETOPHSH TOUS IDIOU TOU EISAGOGEA...POU DEN MOU EDEINE..ODEIGIES GIA TO POU NA PSAXO...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 14 Μαίου 2007 #10 Share 14 Μαίου 2007 Δες εδω έχει το Tetra aquasafe στην μεγάλη συσκευασία των 5000 ml aquaristikshop.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #11 Share 14 Μαίου 2007 AYTO PROSPATHO GIATI MIKRA MPOUKALAKAI THS JBL KAI THS TETRA BRISKO..ALLA DEN ME SYMFEROUN OIKONOMIKA..TOUS LES GIA LIMNH..KAI SE KOITANE SAN XAZOI...STA MAGAZIA..LES KAI TOUS LES..DEN XERO KAI EGO TI..ALLA MOU THN EDOSE KAI H ANTIMETOPHSH TOUS IDIOU TOU EISAGOGEA...POU DEN MOU EDEINE..ODEIGIES GIA TO POU NA PSAXO...... Δεν θα τους πεις φίλε ότι είναι για λίμνη. Θα τους πεις "Ποιά είναι η μεγαλύτερη συσκευασία αντιχλωρίου που έχετε και για πόσα λίτρα νερού φτάνει"? Αυτό νομίζω θα σε καλύψει. ...και καλά, μια ολόκληρη Αθήνα δεν έχει ένα κατάστημα σκευάσματα της waterlife? Ε! Παιδιά αν μας βλέπετε βοηθήστε τον φίλο μας εδώ. Οχι μόνο να βλέπετε. Αν γνωρίζετε, πέστε την γνώμη σας. Helloooooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 14 Μαίου 2007 #12 Share 14 Μαίου 2007 Στο ιδιο site θα βρείς επίσης μεγάλες συσκευασιες απο πολλές εταιρίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 14 Μαίου 2007 #13 Share 14 Μαίου 2007 Το PRIME 500 ml της Seachem,είναι από τα καλύτερα αντιχλώρια (και όχι μόνο) αλλά και από τα πιο οικονομικά (κάνει για 5.000 γαλόνια νερό!). Και ξέρω ότι έχει και μεγαλύτερες συσκευασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #14 Share 14 Μαίου 2007 Το PRIME 500 ml της Seachem,είναι από τα καλύτερα αντιχλώρια (και όχι μόνο) αλλά και από τα πιο οικονομικά (κάνει για 5.000 γαλόνια νερό!). Και ξέρω ότι έχει και μεγαλύτερες συσκευασίες. Μπράβο Ντίνο!!! Είδες φίλε TRIBAL που μπορείς όντως να βρεις τέτοια σκευάσματα σε μεγάλες συσκευασίες? Απλά μην σε πιάνει πανικός. Σιγά σιγά θα φτιάξουμε τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Μαίου 2007 #15 Share 14 Μαίου 2007 Ρώτησες εδώ; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Παρακαλώ πολύ Ελληνικά και όχι κεφαλαία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBAL 15 Μαίου 2007 Author #16 Share 15 Μαίου 2007 Ρώτησες εδώ; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Παρακαλώ πολύ Ελληνικά και όχι κεφαλαία . σας ευχαριστω ολους για τα μυνηματα σας...θα κανω μια γυρα εκει που ειπατε και τα ξαναλεμε..για νεοτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος