aka68 21 Ιανουαρίου 2019 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2019 (edited) Τελικά πως βλέπουν τα ψάρια και αντιλαμβάνονται, όπως εμείς ή διαφορετικά και σε άλλη διάσταση !! http://nealesvou.gr/esthisis-ton-psarion/ https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ψάρι Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2019 - rastaman Διορθωση links 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 21 Ιανουαρίου 2019 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2019 Ουπς... Σφάλμα 404 Συγνώμη, αλλά η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Ιανουαρίου 2019 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος Wind-sa έγραψε: Ουπς... Σφάλμα 404 Συγνώμη, αλλά η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει. Τα links διορθωθηκαν... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 21 Ιανουαρίου 2019 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2019 Πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ! Να κάνω κανένα πείραμα στους μονομάχους. Να τους ταΐζω μονο όταν με βλέπουν με κόκκινο t-shirt. Ενώ όταν με βλέπουν με κίτρινο να ξέρουν ότι ήρθε η νηστεία. xaxaxa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2019 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2019 Πάντως θα συμφωνήσω με αυτό που λέει το άρθρο περι κόκκινου χρώματος. Ο (κόκκινος) μονομάχος μου θα εκλάβει ως φαγητό μόνο τα κόκκινα φυλλαράκια ενώ όταν πέφτουν διαφορετικές τροφές στο νερό θα πάει πρώτα σε αυτήν με το πιο έντονο κόκκινο χρώμα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 22 Ιανουαρίου 2019 Author #6 Share 22 Ιανουαρίου 2019 Τα δικά μου Γκαπυ γιατί τα κόκκινα φυλλαράκια τα αγνοούν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2019 #7 Share 22 Ιανουαρίου 2019 4 hours ago, aka68 said: Τα δικά μου Γκαπυ γιατί τα κόκκινα φυλλαράκια τα αγνοούν ! Προτιμούν φυτικές τροφες... ίσως για αυτό το συνδυάζουν με αλλά χρωματα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος