dartman 14 Μαίου 2007 #1 Share 14 Μαίου 2007 AQUAZONιστες βοηθηστε ... ψαχνουμε ονομα ... χανομαστε ... Πειτε τη γνωμη σας με μια ψηφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 14 Μαίου 2007 #2 Share 14 Μαίου 2007 Χωρίς φωτό πως να διαλέξουμε όνομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Μαίου 2007 Author #3 Share 14 Μαίου 2007 Σωστος !!!! Αλλα την ειχα βαλει σε αλλο ποστ ... Αν θελετε να δειτε τη κοπελα μας πατηστε ΕΔΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Μαίου 2007 #4 Share 14 Μαίου 2007 Ψηφίζω Γουέντι Που ξέρεις μπορεί αργότερα να πάρετε και τον Πήτερ παν Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 14 Μαίου 2007 #5 Share 14 Μαίου 2007 Για μένα πάντως, ο σκύλος ενός dartman θα έπρεπε να λέγεται... Target ! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Μαίου 2007 Author #6 Share 14 Μαίου 2007 Καλο αλλα ακουγετε αρσενικο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #7 Share 14 Μαίου 2007 Γειά και από εμένα. Εγώ προσωπικά ψήφισα "Ντολ" αν και θα προτιμούσα το "Ντόλυ" που μοιάζει πιο χαδιάρικο. Από έρευνες που έχουν γίνει, λένε ότι το όνομα του σκύλου μας δεν πρέπει να ξεπερνά τις δύο συλλαβές. Μέχρι εκεί μπορεί ο σκύλος να ακούσει και να "μεταφέρει το μύνημα". Στην περίπτωση όπου το όνομα του είναι πέραν των τριών-τεσσάρων συλλαβών, τότε απλά τις παραβλέπει. Τον καλύπτουν μόνο οι πρώτες δύο συλλαβές του ονόματος του. Θα ψήφιζα και εγώ Γουέντυ..αλλά βλέπετε με περιορίζει η επιστήμη. Προσπαθώ και εγώ να ευκολίνω την ζωή των ζώων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Μαίου 2007 Author #8 Share 14 Μαίου 2007 Το ντολυ δυστηχως δε μας αρεσει γιατι στη μια περιπτωση ειναι η "φοραδα" του γνωστου μας ΛΟυκυ Λουκ και στη δευτερη περιπτωση ειναι αυτο το κατσικακι , προβατακι ( δε θυμαμε καλα ) που κανανε οι επιστημονες με τη κλωνοποιηση . Αχχχ τι μου κανεις ... σωστα ολα αυτα που λες για τις δισυλλαβες λεξεις αλλα δεν ειναι παντα ο κανονας ... Τη ψηφο σου την περνω σαν Γουεντι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 14 Μαίου 2007 #9 Share 14 Μαίου 2007 Το ντολυ δυστηχως δε μας αρεσει γιατι στη μια περιπτωση ειναι η "φοραδα" του γνωστου μας ΛΟυκυ Λουκ και στη δευτερη περιπτωση ειναι αυτο το κατσικακι , προβατακι ( δε θυμαμε καλα ) που κανανε οι επιστημονες με τη κλωνοποιηση . Αχχχ τι μου κανεις ... σωστα ολα αυτα που λες για τις δισυλλαβες λεξεις αλλα δεν ειναι παντα ο κανονας ... Τη ψηφο σου την περνω σαν Γουεντι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 14 Μαίου 2007 #10 Share 14 Μαίου 2007 Καλο αλλα ακουγετε αρσενικο ... Νόμιζα ότι στην εποχή μας αυτά έχουν ξεπεραστεί... Αλήθεια όμως, γιατί καμιά επιλογή στην ψηφοφορία που έβαλες, δεν έχει Ελληνικό όνομα? Ετσι όπως άνοιξα πάλι τώρα τη φωτογραφία και την είδα, μου 'ρθε στο μυαλό το Φαίδρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 14 Μαίου 2007 #11 Share 14 Μαίου 2007 Λοιπόν!! Η σκυλίτσα είναι κουκλίτσα! Συγχαρητήρια! όσο για το όνομα θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον filoxeno. Το Φαίδρα μου ακούγεται και μένα άψογο. Και σαν ελληνίδα που είναι μου ακούγεται ακόμα καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.kotrokoi 14 Μαίου 2007 #12 Share 14 Μαίου 2007 Γειά και από εμένα. Εγώ προσωπικά ψήφισα "Ντολ" αν και θα προτιμούσα το "Ντόλυ" που μοιάζει πιο χαδιάρικο. Από έρευνες που έχουν γίνει, λένε ότι το όνομα του σκύλου μας δεν πρέπει να ξεπερνά τις δύο συλλαβές. Μέχρι εκεί μπορεί ο σκύλος να ακούσει και να "μεταφέρει το μύνημα". Στην περίπτωση όπου το όνομα του είναι πέραν των τριών-τεσσάρων συλλαβών, τότε απλά τις παραβλέπει. Τον καλύπτουν μόνο οι πρώτες δύο συλλαβές του ονόματος του. Θα ψήφιζα και εγώ Γουέντυ..αλλά βλέπετε με περιορίζει η επιστήμη. Προσπαθώ και εγώ να ευκολίνω την ζωή των ζώων. Καλησπέρα! Απιστευτο κουκλι η μικρουλα! Φτου φτου φτου, μη τη ματιαξουμε... Εγω θα συμφωνησω με τον In the pond και θα προσθεσω οτι το ονομα καλο θα ειναι να περιεχει ηχηρά σύμφωνα για να 'μενει' στο σκυλακι. Τελος, ανεξαρτητα με το ψηφιζω...λεω να σε προβληματισω λιγο ακομα: Για δες και εδω.... http://www.babynames.com/ (τετοιο μωρο που ειναι!) Αννυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Μαίου 2007 #13 Share 14 Μαίου 2007 καλα ολα αυτα τα ονοματακια,αλλα πολυ αμερικανικα...... και επειδη εγω σιχαινομαι την αμερικανια...θα την εβγαζα.....ΣΟΥΛΤΑΝΑ...??? η και το κασσανδρα,η το φαιδρα μια χαρα μου καθονται...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Μαίου 2007 Author #14 Share 14 Μαίου 2007 Σας ευχαριστω πολυ ολους για της ψηφους σας ... πραγματικα ηταν και ειναι μεγαλη βοηθεια ... η ψηφοφορια συνεχιζετε παρακαλω δωστε τη ψηφο σας να ονομασουμε το κουταβακι Σχετικα με τα ξενα και τα ΕΛληνικα θελαμε να βγαλουμε κατι σχετικο με "ασπρο" ή με "Σκωτια" καθως και ειναι και η καταγωγη του σκυλιου . Εκει πανω θελαμε να βασιστουμε κατα κυριο λογο και 2 ονοματα οντως τα χουμε βγαλει με βαση τη Σκωτια Δε ξερω γιατι αλλα απο μικρος δε μου αρεσε που ονοματιζαν τα σκυλια με Ελληνικα ονοματα ... πειτε το κολημα πειτε το οπως θελετε αλλα δε μαρεσει καθολου .... VOTE for koutavaki pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Μαίου 2007 Author #15 Share 16 Μαίου 2007 ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΝΟΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaVeHuNTeR 20 Μαίου 2007 #16 Share 20 Μαίου 2007 Τι θα ελεγες για το Φιφι? Υ.Γ.:Ετσι εχω ονομασει την μικρκη μου σκυλιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 20 Μαίου 2007 #17 Share 20 Μαίου 2007 το ονομα που θα της χαριζα θα ηταν Glory,Και επειδη η σκυλίτσα είναι κουκλίτσα υπαρχουν παρα πολλα ονοματα που μπορεις να δωσεις σε ενα τοσο γλυκο σκυλακι,Π.Χ. Τζουλια,Ζηνα.Σιντι Τζιλντα κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 21 Μαίου 2007 Author #18 Share 21 Μαίου 2007 Σας ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια η οποια ηταν πολυτιμη ... Το ονομα τελικα που δοθηκε ειναι ΒΟΝΝΥ ... Σας ευχαριστω και παλι ολους θερμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος