Πάνος Χαραλαμπόπουλος 8 Ιανουαρίου 2019 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2019 (edited) εχω μια πήλινη στάμνα που ειναι και λίγο σπασμένη μπορώ να την βάλω στο ενυδρείο ή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα;; Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2019 - rastaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 8 Ιανουαρίου 2019 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 18 λεπτά, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: εχω μια πήλινη στάμνα που ειναι και λίγο σπασμένη μπορώ να την βάλω στο ενυδρείο ή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα;; Είναι από προηγούμενη χρήση σε ενυδρείο ή το είχες κάπου αλλού; Αν δεν κινδυνεύουν να τραυματιστούν τα ψαράκια σου, το βράζεις πολύ καλά, το αφήνεις να στεγνώσει και το βάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Ιανουαρίου 2019 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: εχω μια πήλινη στάμνα που ειναι και λίγο σπασμένη μπορώ να την βάλω στο ενυδρείο ή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα;; Αν ειναι απο καθαρο πηλο, χωρις χημικα προσθετα, βαφες κτλ, τοτε βαλε. Απλα γιατι; Καλυτερα καμια ριζα, ξυλο(mopani,redmoor κ.α) η dragon stone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 8 Ιανουαρίου 2019 Author #4 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος natateo έγραψε: Αν ειναι απο καθαρο πηλο, χωρις χημικα προσθετα, βαφες κτλ, τοτε βαλε. Απλα γιατι; Καλυτερα καμια ριζα, ξυλο(mopani,redmoor κ.α) η dragon stone.... Εβαλα σημερα ρίζα νομίζω καθαρός πυλός είναι ειναι από την προγιαγιά μου απλά μου φάνηκε ότι θα ήταν πολύ όμορφο. πάντως η ρίζα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2019 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου?? Το μεγεθος της?? ps Ο τιτλος του topic αλλαξε σε κατι πιο κατατοπιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 8 Ιανουαρίου 2019 Author #6 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος rastaman έγραψε: Τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου?? Το μεγεθος της?? ps Ο τιτλος του topic αλλαξε σε κατι πιο κατατοπιστικο δεν εχω ψάρια ακόμα σήμερα το γέμισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2019 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: δεν εχω ψάρια ακόμα σήμερα το γέμισα Πρέπει να την καθαρίσεις καλά .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 8 Ιανουαρίου 2019 Author #8 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: Εβαλα σημερα ρίζα νομίζω καθαρός πυλός είναι ειναι από την προγιαγιά μου απλά μου φάνηκε ότι θα ήταν πολύ όμορφο. πάντως η ρίζα μου επιπλέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος