Parasxos 8 Ιανουαρίου 2019 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ειμαι ο Παράσχος από την όμορφη Ρόδο έχω ένα ενυδρειο 40 λίτρων γλυκού το οποίο ντρέπομαι και μόνο που το λέω βλέποντας τα δικά σας εδώ... Τώρα λέω να φτιάξω ένα πιο μεγάλο θαλασσινό γύρω στα 140 λίτρα και αν είμαστε καλά και μπορώ να φροντίζω το ενυδρειακι λέω το καλοκαίρι να κάνω γύρω στα 400-500.... συνεχίζω το διάβασμα λοιπόν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 8 Ιανουαρίου 2019 Author #2 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος Parasxos έγραψε: Καλησπέρα παιδιά ειμαι ο Παράσχος από την όμορφη Ρόδο έχω ένα ενυδρειο 40 λίτρων γλυκού το οποίο ντρέπομαι και μόνο που το λέω βλέποντας τα δικά σας εδώ... Τώρα λέω να φτιάξω ένα πιο μεγάλο θαλασσινό γύρω στα 140 λίτρα και αν είμαστε καλά και μπορώ να φροντίζω το ενυδρειακι λέω το καλοκαίρι να κάνω γύρω στα 400-500.... συνεχίζω το διάβασμα λοιπόν... Να πω ότι στο θαλασσινό θα βάλω ζωντανό βράχο και έχω βάλει στο σκιμερ (deltec mce 600) άνθρακα και αντιφωσφ. Η θα είναι απαραίτητο ένα εξωτερικό φιλτρο έτσι και αλλιως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Ιανουαρίου 2019 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Καλώς όρισες φίλε Παράσχο ! Περιμένουμε μια παρουσίαση από εσένα με φωτο να θαυμάσουμε το ροδιτικο ενυδρείο σου ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 8 Ιανουαρίου 2019 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2019 καλώς ήλθες φίλε μου.. οποιαδήποτε απορία σου προκύψει μη διαστάσεις να ρωτήσεις... καλή αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 8 Ιανουαρίου 2019 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Παράσχο και καλώς ότισες!! Τα ενυδρεία δεν είναι για να ντρεπόμαστε.. Για κάνε μας μια παρουσίαση για το πάνε τα ενυδρεία σου για να σου πούμε κι εμείς την άποψή μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 8 Ιανουαρίου 2019 #6 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Το φίλτρο δεν χρειάζεται σε θαλασσινό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Ιανουαρίου 2019 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Καλώς όρισες Παράσχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2019 #8 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Καλώς όρισες φιλεεέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 8 Ιανουαρίου 2019 Author #9 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Να στε καλά παιδιά... το 140ρι που ετοιμάζω έχει νερό μόνο μέσα και άραγωνιτη οπότε δεν είναι ακόμη έτοιμο όταν έρθει ο βράχος θα βάλω καμία φωτο τώρα το γλυκό είναι πολύ μικρό αλήθεια ντρέπομαι χαχαχα και δειλά δειλά ψάχνω κανένα 400ρι αλλά πρέπει να το βρω από εδώ γιατί τα μεταφορικά είναι φωτιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 8 Ιανουαρίου 2019 Author #10 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Skoti έγραψε: Το φίλτρο δεν χρειάζεται σε θαλασσινό.. Αρκεί ο βράχος και στο σκιμερ αυτά που ειπα; σαμπ θα κάνω σε πιο μεγάλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Ιανουαρίου 2019 #11 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Χαλαρά! Άνοιξε ένα θέμα στην ανάλογη κατηγορία να τα λέμε από εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 9 Ιανουαρίου 2019 #12 Share 9 Ιανουαρίου 2019 (edited) Καλώς ήρθες Παράσχο, στην ενυδρειοπαρέα μας! Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2019 - south Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 9 Ιανουαρίου 2019 Author #13 Share 9 Ιανουαρίου 2019 Κάπως σας βρήκα παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Ιανουαρίου 2019 #14 Share 9 Ιανουαρίου 2019 Καλως ηρθες φιλε μου και καλη αρχη στην θαλασσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος