piranhas2 7 Ιανουαρίου 2019 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα παιδια , ενω το ενυδρειο ηταν στρωμένο μετρήσεις όλα κομπλε εβαλα μια αλγη απο ποταμι (εκανα βλακεια μεγαλη) η αλγη μεσα σε 2 μερες εξαφανίστηκε και ανεβασε αμμωνια , αναμεσα σε 0,25-0,50 εκανα αλαγη νερου χτες 50% και σημερα παλι 50% και ακομα δεν επεσε εβαλα και μπολι παλι απο στρωμενο ενυδρειο + βακτηρια τι μπορω να κανω ακομα?θερμοκρασια 24 βαθμοι φιλοξενοι 5 channa Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 7 Ιανουαρίου 2019 Author #2 Share 7 Ιανουαρίου 2019 επισεις να αναφερω οτι εβαλα μια αεραντλια , τα ψαρια δεν δειχνουν κανενα προβλημα , τρωνε κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas TD 7 Ιανουαρίου 2019 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Χωρίς να μαι γνώστης εγώ από ότι έχω καταλάβει με τις άλγες θα έκανα τα εξής...1) συσκότιση για 2 με 3 μέρες...2) απομάκρυνση της άλγης χειροκίνητα όσο είναι εφικτό αυτό...3) αλλαγές νερού μέρα παρά μέρα ή και κάθε μέρα τουλάχιστον 30% μαζί ίσως με προσθήκη βακτηρίων ...4) προσθήκη κάποιου φαρμάκου τύπου excel σύ,φωνα με τις οδηγίες...δες και τι θα σου πούνε οι πιο έμπειροι βέβαια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Ιανουαρίου 2019 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Καθαρισε και τον βυθο, απο φυλλα ,ακαθαρσιες και εννοειτε απο αλγες, που σαπισαν ανεβηκε η αμμωνια, και ριξε μια ματια στο φιλτρο.Αλλαγες νερου κανε και καθε μερα απο 20% μεχρι να φυγει η αμμωνια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 7 Ιανουαρίου 2019 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Καλό καθάρισμα το φίλτρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 8 Ιανουαρίου 2019 Author #6 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά θα κάνω πάλι αλλαγή και ενημερώνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Ιανουαρίου 2019 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Αν σε παίρνει ρίξε και λίγο τη θερμοκρασία, να μην αναπτύσσεται η άλγη φουλ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος