Popular Post Χρήστος 7 Ιανουαρίου 2019 Popular Post #1 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως το Σάββατο στις 19/1/19 στην Θεσσαλονίκη στον γνωστό χώρο του tothelo στο Cosmos 16:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΑΖ. Ελάτε να τα πούμε και να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπι ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες. Καλεσμένη είναι όλοι, παλιά και νέα μέλη, και μη μέλη του ΑΖ ελάτε να γνωριστούμε γιατί τέτοιες συναντήσεις γίνονται μόνο 3 φορές τον χρόνο, θα είναι κρίμα να την χάσετε. https://www.medcosmos.gr/shop/tothelo-coffee/4f92d23a0d88751b13d670665fa59e37/gr https://goo.gl/maps/8oQHitNBA5C2 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιανουαρίου 2019 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Αντε να ανεβαινει η Θεσ/νικη. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 8 Ιανουαρίου 2019 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Είμαι μέσα!! Θα χαρώ πολύ κι εγώ να γνωρίσω από κοντά άτομα που μιλάμε ανώνυμα εδώ μέσα.. Τα λέμε κι από κοντά εκεί λοιπόν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Ιανουαρίου 2019 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Μέσα και εγω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros 9 Ιανουαρίου 2019 #5 Share 9 Ιανουαρίου 2019 Δυστυχώς δουλεύω στις 18.00.Θα βόλευε κάποια Κυριακή πρωί και κάπου στο κέντρο. Ενδιάμεση λύση. Καλά να περάσετε όσοι παρευρεθείτε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis Ourdoudis 9 Ιανουαρίου 2019 #6 Share 9 Ιανουαρίου 2019 Σκέφτομαι να έρθω, για να μιλήσουμε από κοντά για το χόμπι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιανουαρίου 2019 #7 Share 9 Ιανουαρίου 2019 Οπωσδήποτε μέσα, χωρίς δευτερη σκέψη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Ιανουαρίου 2019 #8 Share 9 Ιανουαρίου 2019 On 8/1/2019 at 7:47 ΠΜ, το μέλος Skoti έγραψε: Είμαι μέσα!! Θα χαρώ πολύ κι εγώ να γνωρίσω από κοντά άτομα που μιλάμε ανώνυμα εδώ μέσα.. Τα λέμε κι από κοντά εκεί λοιπόν!! Παλι με λεωφορείο; Βλεπω τον καιρο και μαλλον κι εγω με λεωφορειο θα κατεβω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Ιανουαρίου 2019 #9 Share 10 Ιανουαρίου 2019 10 hours ago, natateo said: Παλι με λεωφορείο; Βλεπω τον καιρο και μαλλον κι εγω με λεωφορειο θα κατεβω. Ακόμα το σκέφτομαι για το πως θα ρθω. Ισως έρθω και με αμάξι αυτή τη φορά.Θα δείξει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Ιανουαρίου 2019 #10 Share 10 Ιανουαρίου 2019 14 hours ago, Basilis Ourdoudis said: Σκέφτομαι να έρθω, για να μιλήσουμε από κοντά για το χόμπι μας Σε περιμένουμε λοιπόν Φα χαρούμε πολύ να δούμε και να γνωρίσουμε νέα άτομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Ιανουαρίου 2019 #11 Share 10 Ιανουαρίου 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Παλι με λεωφορείο; Βλεπω τον καιρο και μαλλον κι εγω με λεωφορειο θα κατεβω. Με αεροπλάνα και βαπόρια...χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Ιανουαρίου 2019 #12 Share 10 Ιανουαρίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Aiolos έγραψε: Με αεροπλάνα και βαπόρια...χα χα Αν δεν θα σταματησει να χιονιζει, μπορει και με τανκς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 10 Ιανουαρίου 2019 #13 Share 10 Ιανουαρίου 2019 Να βγαλετε φωτο και να ανεβασετε να δουμε και εμεις απο μακρια αυτη τη φορα.. Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 12 Ιανουαρίου 2019 #14 Share 12 Ιανουαρίου 2019 On 1/10/2019 at 2:50 PM, panos nts said: Να βγαλετε φωτο και να ανεβασετε να δουμε και εμεις απο μακρια αυτη τη φορα.. Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σε φτιάξουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Ιανουαρίου 2019 #15 Share 13 Ιανουαρίου 2019 Κανενας αλλος; Παιδια, ελατε! Καφεδακι και καλη παρεα! Θα φερω φυτα για ενυδρειο (και επιφανειας),microworms, vinegar eels. Αν καποιος θελει συγκεκριμένα φυτα- γραψτε. @Χρήστος! Αν εχεις ζωντανες τροφες,φερε.(αν εχεις κ αν μπορεις). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 13 Ιανουαρίου 2019 #16 Share 13 Ιανουαρίου 2019 Ναταλια αν σου ειναι ευκολο να φερεις κανα φυτο ετσι ευκολο αλλα οχι μος να τα παρει καποιο παιδι και να μου τα δωσει σε καμια βδομαδα που θα γυρισω για κανα 2 μερες?? Ειναι ευκολο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 13 Ιανουαρίου 2019 #17 Share 13 Ιανουαρίου 2019 Μπραβο ρε Ναταλια!Αν μπορεσω θα ερθω κ γω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo087 13 Ιανουαρίου 2019 #18 Share 13 Ιανουαρίου 2019 Μέσα και εγώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Ιανουαρίου 2019 #19 Share 13 Ιανουαρίου 2019 Και θελουμε και φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Ιανουαρίου 2019 Author #20 Share 13 Ιανουαρίου 2019 @natateo αυτήν την στιγμή έχουν όλα παγώσει, τα είχα έξω και συνήθως άντεχαν αλλά μάλλον έκανε πολύ κρύο και πάγωσαν όλα. Έχω μόνο λίγες δαφνιες και όταν λέω λίγες το εννοώ μπορώ να φέρω μόνο έως τρις μικρές δώσει με καμιά 20 δάφνιες στο κάθε σακουλάκι, ακούγονται λίγα αλλά αν βρουν το κατάλληλο περιβάλουν πολλαπλασιάζονται γρήγορα. Επίσης μπορώ να φέρω λίγα springtails περίπου 3 μεριδούλες ισα ίσα για μαγιά. Όποιος θέλει ας μου πει εγκαίρως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Ιανουαρίου 2019 #21 Share 13 Ιανουαρίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Χρήστος έγραψε: @natateo αυτήν την στιγμή έχουν όλα παγώσει, τα είχα έξω και συνήθως άντεχαν αλλά μάλλον έκανε πολύ κρύο και πάγωσαν όλα. Έχω μόνο λίγες δαφνιες και όταν λέω λίγες το εννοώ μπορώ να φέρω μόνο έως τρις μικρές δώσει με καμιά 20 δάφνιες στο κάθε σακουλάκι, ακούγονται λίγα αλλά αν βρουν το κατάλληλο περιβάλουν πολλαπλασιάζονται γρήγορα. Επίσης μπορώ να φέρω λίγα springtails περίπου 3 μεριδούλες ισα ίσα για μαγιά. Όποιος θέλει ας μου πει εγκαίρως. Daphnia και σ΄εμενα παγωσαν, αλλα θα ξεπαγωσουν την ανοιξη . Springtail αν μπορεις για μπολι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Ιανουαρίου 2019 #22 Share 13 Ιανουαρίου 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Ναταλια αν σου ειναι ευκολο να φερεις κανα φυτο ετσι ευκολο αλλα οχι μος να τα παρει καποιο παιδι και να μου τα δωσει σε καμια βδομαδα που θα γυρισω για κανα 2 μερες?? Ειναι ευκολο?? Ρωτας; Βεβαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 13 Ιανουαρίου 2019 #23 Share 13 Ιανουαρίου 2019 Ρωτας; Βεβαια![emoji7][emoji7]Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 15 Ιανουαρίου 2019 #24 Share 15 Ιανουαρίου 2019 (edited) Παιδιά οι μέρες πλησιάζουν.Όσοι είστε Θεσσαλονικείς κι εκείνη την ώρα δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε κι από κοντά. Είναι ωραίο να ξέρεις όταν απαντάς εδώ μέσα σε ποιον απαντάς.. Σας περιμένουμε!! @DeLk @Rik @freediver Θα ανέβουμε? Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2019 - Skoti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 15 Ιανουαρίου 2019 #25 Share 15 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Skoti said: Παιδιά οι μέρες πλησιάζουν.Όσοι είστε Θεσσαλονικείς κι εκείνη την ώρα δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε κι από κοντά. Είναι ωραίο να ξέρεις όταν απαντάς εδώ μέσα σε ποιον απαντάς.. Σας περιμένουμε!! @DeLk @Rik @freediver Θα ανέβουμε? Πολύ θα το ήθελα αλλά λόγω εξεταστικής είναι απαγορευτικό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος