Vou 13 Οκτωβρίου 2019 #101 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος Marinos81 έγραψε: Δεν νομίζω ότι το pilot πάντως θα σε εντυπωσιάσει δώστου λίγο ακόμα χρόνο. Δες όλο το πρώτο κύκλο να πάρεις μια ιδέα είναι πραγματικά πολύ ωραία σειρά και επιμορφωτική . Τα καλύτερα επισόδεια είναι όντως πιο μετά, αλλά το πρώτο ήταν πολύ wtf κατάσταση που με έκανε να κολλήσω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Οκτωβρίου 2019 Author #102 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Marinos81 έγραψε: Δεν νομίζω ότι το pilot πάντως θα σε εντυπωσιάσει δώστου λίγο ακόμα χρόνο. Δες όλο το πρώτο κύκλο να πάρεις μια ιδέα είναι πραγματικά πολύ ωραία σειρά και επιμορφωτική . Πρέπει να δω όλη τη 1η σεζόν για να με εντυπωσίασει ? Γιατί έτσι βρε παιδιά? Βέβαια το ίδιο ίσχυε κ με το peaky .. Mετα το τρίτο επεισόδιο άρχισε να Μ αρέσει .. Ελπίζω να ναι μικρή η σεζόν γιατί βαριέμαι εύκολα !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Οκτωβρίου 2019 Author #103 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Τα καλύτερα επισόδεια είναι όντως πιο μετά, αλλά το πρώτο ήταν πολύ wtf κατάσταση που με έκανε να κολλήσω Θα το δω τώρα μου κινησες την περιέργεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marinos81 13 Οκτωβρίου 2019 #104 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Τα καλύτερα επισόδεια είναι όντως πιο μετά, αλλά το πρώτο ήταν πολύ wtf κατάσταση που με έκανε να κολλήσω Ήταν ακριβώς όπως το λες wtf . Εγώ γενικά την λάτρεψα τη σειρά και πολλά από αυτά τα βλέπουμε και στην σημερινή κοινωνία . Καλό Binge watching ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 13 Οκτωβρίου 2019 #105 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Marinos81 έγραψε: Ήταν ακριβώς όπως το λες wtf . Εγώ γενικά την λάτρεψα τη σειρά και πολλά από αυτά τα βλέπουμε και στην σημερινή κοινωνία . Καλό Binge watching ! Παρομοίως. Τώρα βλέπω λίγο πάλι τα επισόδεια. Αυτά που μου έχουν μείνει περισσότερο είναι σχεδόν όλα στην τρίτη season αν και σε όλες είναι κάποιο που ξεχωρίζει. Νομίζω είναι η ώρα να τα ξαναδώ .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Οκτωβρίου 2019 Author #106 Share 13 Οκτωβρίου 2019 Καλά σαικο η σειρά ΤΕΛΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 13 Οκτωβρίου 2019 #107 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος Coco2410 έγραψε: Καλά σαικο η σειρά ΤΕΛΕΙΑ πότε πρόλαβες και το δες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Οκτωβρίου 2019 Author #108 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: πότε πρόλαβες και το δες; Τώρα το βλέπω Με την μάνα που βάλε τσιπακι στην κόρη της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 13 Οκτωβρίου 2019 #109 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος Coco2410 έγραψε: Τώρα το βλέπω Με την μάνα που βάλε τσιπακι στην κόρη της Τα ξεκίνησες ανακατεμένα ε; Δεν έχει σημασία, αυτοτελή είναι. Καλούτσικο επισόδειο εκείνο, ωραίο σενάριο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Οκτωβρίου 2019 Author #110 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Τα ξεκίνησες ανακατεμένα ε; Δεν έχει σημασία, αυτοτελή είναι. Καλούτσικο επισόδειο εκείνο, ωραίο σενάριο Γιατί ανακατεμένα ? Season 1 Πρώτο επεισόδιο .. 3 έχει η σεζόν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 13 Οκτωβρίου 2019 #111 Share 13 Οκτωβρίου 2019 https://www.imdb.com/title/tt5709250/?ref_=ttep_ep2 Αυτό δεν βλέπεις; 4η σεζόν 2ο επισόδειο. Το πρώτο της πρώτης είναι με το γουρουνάκι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Οκτωβρίου 2019 Author #112 Share 13 Οκτωβρίου 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: https://www.imdb.com/title/tt5709250/?ref_=ttep_ep2 Αυτό δεν βλέπεις; 4η σεζόν 2ο επισόδειο. Το πρώτο της πρώτης είναι με το γουρουνάκι Αυτό είδα.. που έφυγε η κόρη με τον νταλικιερη κ έμεινε η μάνα δαρμενη κ μόνη αλλά γιατί 4η σεζόν ? Αφού στην πρώτη μου το βγάζει .. ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 13 Οκτωβρίου 2019 #113 Share 13 Οκτωβρίου 2019 Δεν ξέρω γιατί στα βγάζει έτσι, περίεργο. Αν θέλεις βρες κάπου την λίστα με τα επεισόδια και επέλεγε με τον τίτλο. Και στην τύχη να τα δεις το ίδιο είναι βέβαια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 29 Οκτωβρίου 2019 Author #114 Share 29 Οκτωβρίου 2019 Λοιπόν παιδιά δείτε την σειρά locked up Τρελό κόλλημα ! Πραγματικά αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος