ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #126 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος paul.asty έγραψε: Έτοιμος και εγώ!! Ruinemans.xlsx Άψογος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #127 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Ειμαι μεσα. Το προϊόν με κωδ. 86310 είναι οκ 1Χ10, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Ιανουαρίου 2019 #128 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος ataktoulis έγραψε: Το προϊόν με κωδ. 86310 είναι οκ 1Χ10, έτσι; Αν γινεται να παρω μονο 2-3 θα ειναι καλα. Αν δεν γινεται... θα παρω 1Χ10. Τι να κανω. Αν μπορεις να ρωτησεις στο μαγαζι, ρωτησε. Και εγω ξερω τα παιδια, μπορω αυριο να παρω τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #129 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Update: Ruinemans.xlsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #130 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 42 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Αν γινεται να παρω μονο 2-3 θα ειναι καλα. Αν δεν γινεται... θα παρω 1Χ10. Τι να κανω. Αν μπορεις να ρωτησεις στο μαγαζι, ρωτησε. Και εγω ξερω τα παιδια, μπορω αυριο να παρω τηλ. Θα ρωτήσω αν και πιστεύω πως πάει 10άδα γιατί έτσι το περιγράφει στο site του Ruinemans. Βλέπουμε αύριο. Η λίστα σχεδόν ολοκληρώθηκε, πιστεύω είμαστε αρκετοί για να προχωρήσουμε και δε χρειάζεται να καθυστερήσουμε άλλο, τι λέτε;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιανουαρίου 2019 #131 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Ναιι Μαθαίνουμε τιμές και προχωράμε με το την τελειωτική παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Αναστασόπουλος 7 Ιανουαρίου 2019 #132 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θέλω να αφαιρέσω τα αξολοτλ από τη λίστα αλλά είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ αν μπορείς να το κάνεις θα σου είμαι υπόχρεος. Κατά τα άλλα εγώ είμαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Ιανουαρίου 2019 #133 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος ataktoulis έγραψε: Θα ρωτήσω αν και πιστεύω πως πάει 10άδα γιατί έτσι το περιγράφει στο site του Ruinemans. Βλέπουμε αύριο. Η λίστα σχεδόν ολοκληρώθηκε, πιστεύω είμαστε αρκετοί για να προχωρήσουμε και δε χρειάζεται να καθυστερήσουμε άλλο, τι λέτε;; Τιμες πότε θα μας πουν; Γιατι απο τους δυο τελευταιους κοδικους θα παρω ή το ενα ή το αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #134 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Τιμές αφού δώσουμε την τελική λίστα με τους κωδικούς που θέλει ο καθένας, οπότε στέλνω αύριο και βλέπουμε. Οι τιμές θα είναι ΑΝΑ τεμάχιο, όχι ανά ζητούμενη ποσότητα για το κάθε μέλος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #135 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος Βαγγέλης Αναστασόπουλος έγραψε: Εγώ θέλω να αφαιρέσω τα αξολοτλ από τη λίστα αλλά είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ αν μπορείς να το κάνεις θα σου είμαι υπόχρεος. Κατά τα άλλα εγώ είμαι έτοιμος. Θα το διορθώσω Βαγγέλη, κανένα θέμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιανουαρίου 2019 #136 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος ataktoulis έγραψε: Τιμές αφού δώσουμε την τελική λίστα με τους κωδικούς που θέλει ο καθένας, οπότε στέλνω αύριο και βλέπουμε. Οι τιμές θα είναι ΑΝΑ τεμάχιο, όχι ανά ζητούμενη ποσότητα για το κάθε μέλος! Θα γίνει όπως την προηγούμενη φορά Που δώσαμε παραγγελία μας είπαν τιμές Και επιλέξαμε εμείς αναλόγως την τιμή με τι θα προχωρήσουμε και ποσότητα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 7 Ιανουαρίου 2019 #137 Share 7 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, ataktoulis said: Θα το διορθώσω Βαγγέλη, κανένα θέμα Αν μπορεις να διορθωσεις και το δικο μου ως εχειβδηλαδη με οτι ειναι διαθεσιμο...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Ιανουαρίου 2019 Author #138 Share 7 Ιανουαρίου 2019 πριν 29 λεπτά, το μέλος elkaranasos έγραψε: Αν μπορεις να διορθωσεις και το δικο μου ως εχειβδηλαδη με οτι ειναι διαθεσιμο...;;; Τι να διορθώσω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 7 Ιανουαρίου 2019 #139 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Μέσα και εγώ ας δώσουμε την λίστα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 7 Ιανουαρίου 2019 #140 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Πρόσθεσα και γω κάποια Ruinemans.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igano80 8 Ιανουαρίου 2019 #141 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Αυτα προς το παρον! Ruinemans.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2019 #142 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος ataktoulis έγραψε: Τι να διορθώσω;; Φιλαράκι αν δεν την έστειλες βάλε μπυ και αυτό 47692 Enantiopus Melanogenys Kilesa S Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 8 Ιανουαρίου 2019 #143 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Ειπες οτι εχει ελλειψη απο εναν κωδικο που εγραψα ε ας μεινουν τα αλλα που παρηγγειλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2019 #144 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος elkaranasos έγραψε: Ειπες οτι εχει ελλειψη απο εναν κωδικο που εγραψα ε ας μεινουν τα αλλα που παρηγγειλα Μπορεί να υπάρχουν και τα αλλά που έχουν έλλειψη τωρα αυτοί κάθε μέρα στέλνουν και παίρνουν μεγάλες ποσότητες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 8 Ιανουαρίου 2019 Author #145 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος elkaranasos έγραψε: Ειπες οτι εχει ελλειψη απο εναν κωδικο που εγραψα ε ας μεινουν τα αλλα που παρηγγειλα Καλημέρα! Στο αρχείο που έκανα έβαλα μόνο ό,τι υπήρχε διαθέσιμο. Όσα ήταν σε έλλειψη δεν τα έβαλα καν όπως ενημέρωσα και στη σχετική δημοσίευση. Οπότε όλα οκ. Επειδή αρχίζω και φοβάμαι πως ούτε καν στον κόπο να ελέγξουν τη λίστα δε μπαίνουν ορισμένοι, αναρτώ σε λίγο το τελικό αρχείο με τις διορθώσεις που έχουν ζητηθεί και στις 15:00 το στέλνω στο κατάστημα. Έπειτα, ο καθένας μιλάει μαζί τους για να μη γίνουν λάθη γιατί αλλάζουν γρήγορα οι διαθεσιμότητες και ελπίζω σύντομα να έχουμε τιμές για να συνεχίσουμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιανουαρίου 2019 #146 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Δες μόνο σε μερικούς κωδικούς δεν έχουν μπει τα μηδενικά μπροστά Θα το έφτιαχνα αλλά δεν ξέρω πως Με το που τα βάζω σβήνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2019 #147 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Τέλεια προχωράμε καλά στείλε την λίστα σήμερα και αύριο θα τους πάρω ένα τηλ να τους πω αν είναι να μας απαντήσουν ποιο μπροστά για τιμες άμα μπορούν φυσικά .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 8 Ιανουαρίου 2019 Author #148 Share 8 Ιανουαρίου 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος paul.asty έγραψε: Δες μόνο σε μερικούς κωδικούς δεν έχουν μπει τα μηδενικά μπροστά Θα το έφτιαχνα αλλά δεν ξέρω πως Με το που τα βάζω σβήνονται Έτοιμο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 8 Ιανουαρίου 2019 Author #149 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω πως δεν ξέφυγε κάτι στις διορθώσεις. Δείτε μία τελευταία φορά τους κωδικούς που επέλεξε ο καθένας και αν δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στις 15:00 το στέλνω στο Aquariumshop και προχωράμε. @stefanos1965, @Βαγγέλης Αναστασόπουλος, @garganik, @johnny-m, @natateo, @ina, @invisiblesurfer, @avraamp, @panos nts, @elkaranasos, @thedrowningman, @paul.asty, @dim84, @Theofilos_Patra Άντε και καλή μας επιτυχία! Ruinemans.xls 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igano80 8 Ιανουαρίου 2019 #150 Share 8 Ιανουαρίου 2019 Σουπερ!!! Επιτελους να βρουμε και κανα ψαρακι που δεν ερχεται Ελλαδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος