Πάνος Χαραλαμπόπουλος 2 Ιανουαρίου 2019 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2019 Εχει κανεις αυτο το φιλτρο; εχει μεσα 4 λαστιχακια και δεν ξερω που μπαινουν και οι οδηγιες δεν βοηθανε και πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo087 2 Ιανουαρίου 2019 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2019 Μάλλον πουθενά και εγώ που πήρα ενα εξωτερικό φίλτρο της aquanova που ειναι πατέντα jebao αν δεν κάνω λαθος είχε μέσα 4 oring που δεν μπήκαν πουθενά τώρα σίγουρα για κάποιο λογο τα εχει ίσως για να αντικαταστήσει αυτά που έχει αλλα δεν το έψαξα πολυ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 2 Ιανουαρίου 2019 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος Geo087 έγραψε: Μάλλον πουθενά και εγώ που πήρα ενα εξωτερικό φίλτρο της aquanova που ειναι πατέντα jebao αν δεν κάνω λαθος είχε μέσα 4 oring που δεν μπήκαν πουθενά τώρα σίγουρα για κάποιο λογο τα εχει ίσως για να αντικαταστήσει αυτά που έχει αλλα δεν το έψαξα πολυ..... αυτο καταλαβηα και εγω αλλα λεω κατσε να ρωτησω μην εχουμε καμια διαρροή Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 3 Ιανουαρίου 2019 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2019 Πρέπει να είναι ανταλλακτικά για τα o-ring της κεφαλής ή από τα βανάκια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος