ataktoulis 30 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα τα φίλτρα μου πετάνε κάτι σαν χαρτάκια και έχει γεμίσει όλο το ενυδρείο. Τι μπορεί να είναι; Τα ψάρια συνεχώς τρώνε ή βάζουν και βγάζουν στο στόμα τους τα αιωρούμενα "χαρτάκια". Είναι επικίνδυνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 30 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2018 Αν ειχες κανει αλλαγη πιο πριν λογικα θα ειναι ειτε αλατα ειτε μουργα απο τις σωληνωσεις. Αλλα αφου ειναι λευκο λογικα ειναι αλας. Εχεις αποχη να πιασεις ενα? Αν το βγαλεις απο το νερο πως ειναι η υφη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Δεκεμβρίου 2018 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2018 Έχω αλλά έφυγα απ'το σπίτι και δε σκέφτηκα να βγάλω ένα δυο κομματάκια να δω. Τώρα εξαφανίστηκαν, μάλλον έκατσαν στο βυθό. Αν ξαναβγάλει θα βγάλω. Όταν έκλεινα το φίλτρο γύριζαν μέσα στο σωλήνα και μετά έβγαιναν μόλις το έβαζα στο ρεύμα ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 30 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2018 Η επιφάνεια σου είναι στάσιμη ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Δεκεμβρίου 2018 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2018 Όχι, κάθε άλλο. Τι ρόλο θα έπαιζε όμως κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 31 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεί άμα είναι στάσιμη και μετά την κουνήσεις να σου βγάζει τέτοια κομματάκια και να τα ρουφάει το φίλτρο και να τα ξανά βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 31 Δεκεμβρίου 2018 #7 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 Τι υλικά έχεις μέσα στο φίλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Δεκεμβρίου 2018 #8 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 Και τι σωληνες εχεις στο φιλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 31 Δεκεμβρίου 2018 Author #9 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Έχω 1 μαύρο σφουγγάρι σε κάθε φίλτρο, φουλ Siporax και υαλοβάμβακα. Από σωλήνες ό,τι είχαν τα φίλτρα, σαν αλφαδολάστιχα είναι Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2018 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Δεκεμβρίου 2018 #10 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 Χμμμμ! Τι φιλτρο ειναι; μαλλον να ξερεις ειναι μεμβρανες απο τον σωληνα. Το χα παθει κι εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 31 Δεκεμβρίου 2018 Author #11 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Sturm έγραψε: Χμμμμ! Τι φιλτρο ειναι; μαλλον να ξερεις ειναι μεμβρανες απο τον σωληνα. Το χα παθει κι εγω. Είναι Dophin και τα 2. Είναι επικίνδυνο για τα ψαράκια; Σήμερα είναι οκ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Δεκεμβρίου 2018 #12 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 Τι να σου πω ρε φιλαρακι δεν γνωριζω. Αν οι σωληνες ειναι καινουριοι σιγουρα ειναι απ αυτο. Κι εμενα καποια στιγμη σταματησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 31 Δεκεμβρίου 2018 Author #13 Share 31 Δεκεμβρίου 2018 Ναι, το ένα φίλτρο είναι περίπου 2 μηνών και το άλλο 10 ημερών (αυτό βγάζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος