ataktoulis 28 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει καμία βιταμίνη εκτός της Sera που να βγαίνει πιο οικονομικά και να είναι δοκιμασμένη; Με μια σύντομη αναζήτηση δε μπόρεσα να βρω κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2018 Μονο fishtamin εχω δοκιμασει και εγω..... Στα σαιτ εξωτερικου μπορεις να βρεις διάφορες, της Dennerle ειδα προσφατα, αλλα τιμη...περιπου ιδια με Sera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 28 Δεκεμβρίου 2018 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2018 Οπότε μάλλον θα συνεχίσω με τις Fishtamin παρόλο που κάθε μήνα αυξάνεται η τιμή τους. Ευχαριστώ Ναταλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 28 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ και 2 χρόνια δίνω hw Multivit στους δίσκους μου και την βρίσκω εξαιρετική!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Δεκεμβρίου 2018 Author #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 πριν 41 λεπτά, το μέλος Aquadominus έγραψε: Εδώ και 2 χρόνια δίνω hw Multivit στους δίσκους μου και την βρίσκω εξαιρετική!!!! Αν θέλεις στείλε μου με πμ από που αγοράζεις. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 Προσωπικά χρησιμοποιώ eSHa Minaroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος