ataktoulis 23 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Σε στρωμένο ενυδρείο έχει νόημα η χρήση βακτηρίων ειδικά μετά από αλλαγές ή είναι παραπανίσιο γενικότερα; Αναφέρομαι στο Bio Nitrivec για το οποίο έχουν γραφτεί διάφορα. Επίσης, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρεία που να είναι πιο οικονομικό; Η Seachem δε βγάζει τίποτα αντίστοιχο που γενικά έχει μικρό κόστος/δόση στα προϊόντα της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Απλά πεταμένα λεφτά, κανένα απολύτως νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 23 Δεκεμβρίου 2018 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Έτσι διαβάζω παντού και επειδή τελειώνουν αυτά που έχω έλεγα να μην ξαναπάρω, τουλάχιστον της Sera γιατί κοστίζουν πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 24 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2018 πριν 16 ώρες, το μέλος ataktoulis έγραψε: Έτσι διαβάζω παντού και επειδή τελειώνουν αυτά που έχω έλεγα να μην ξαναπάρω, τουλάχιστον της Sera γιατί κοστίζουν πάρα πολύ Σε στρωμένο ενυδρείο είναι πεταμένα λεφτα δεν έχω ρήξη ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 24 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2018 Είναι τζαπα κεφτα εκτός άμα κανείς μερική αλλαγή μακαρονιών για ανανέωση τότε ρίξε .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 26 Δεκεμβρίου 2018 Όταν ενα ενυδρείο έχει στρώσει ( με την ευρεία έννοια του όρου και δεν μιλάω για το κύκλο του αζώτου μόνο ) , δεν έχει κανένα νόημα η χρήση τους . Σε περιπτώσεις όμως που έχει διαταραχτεί η ισορροπία των βακτηρίων σε ένα ενυδρείο έχει νόημα η χρήση των σκευασμάτων . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος