kostas3 23 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 βρήκα ένα κοτσάνι 2cm μέσα στη σακούλα από τις alternathera και το φύτεψα και τελικά έγινε αυτό που βλέπετε, έχει πολύ γρήγορη ανάπτυξη άλλα δεν έχω ιδέα τι ειναι Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Για ρίξε μια ματιά εδώ : 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 23 Δεκεμβρίου 2018 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Για ρίξε μια ματιά εδώ : αυτο πρέπει να είναι. σε Ευχαριστώ!Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Limnophila Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος natateo έγραψε: Limnophila Cabomba εχει μεχρι τρια φυλλαρακια μαζι στο κομβο, limnophila - πολλα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 23 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 πριν 48 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Cabomba εχει μεχρι τρια φυλλαρακια μαζι στο κομβο, limnophila - πολλα. Ενταξει τωρα με εστειλες...μπραβο σου που ηξερες αυτη τη διαφορα....ουτε που το ειχα προσεξει ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 23 Δεκεμβρίου 2018 Author #7 Share 23 Δεκεμβρίου 2018 Limnophilaσε Ευχαριστώ!!Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος