JOHNPATSIA 22 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές!!εχω μια ερώτηση σαν αρχάριος σε κιχλιδές..ειναι έγκυος η κιχλιδα τς φωτό που ανέβασα;;;ευχαριστω εκ των προτέρων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 22 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2018 Αν ειναι θηλυκο αυλονακαρα....δεν μπορεις να το ξερεις απο το στομαχι...απλα παραφαγε...βεβαια φαινεται σε ηλικια που θα μπορουσε να ειναι...απο τον γουλιωνη τα πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 22 Δεκεμβρίου 2018 Author #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2018 Ναι απ το γουλιωνη..είναι το μόνο με αυτό το στομάχι..όλα τα αλλά είναι κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 22 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Εμενα γιατι δεν μου κανει για αυλονακαρα; Σαν υβριδιο μου μοιαζει... Δε νομιζω να ειναι εγκυος. Μην ταισεις για 2-3 μερες μηπως ξεφουσκωσει. Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2018 - KostasAnaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 22 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος JOHNPATSIA έγραψε: Ναι απ το γουλιωνη..είναι το μόνο με αυτό το στομάχι..όλα τα αλλά είναι κανονικά. Απλα παραφαγε...οταν θα ειναι εγκυος θα δεις οτι θα εχει φουσκωσει κατω απο το πηγουνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 22 Δεκεμβρίου 2018 Author #6 Share 22 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω για τη βοήθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος