depyfr 21 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2018 καλημερα παιδια.εχω ενα 54 λιτρο με πλατυ.ακολουθω θεραπεια με flagyl.μου ειπαν οτι μετα το τελος της θεραπειας βασικα μετα απο 7 μερες να βαλω ανθρακα.θελω να ρωτησω ειναι απαραιτητο??ή μπορω να κανω μια μεγαλη αλλαγη νερου και να ειμαι οκ??ειναι φυτεμενο να συμπληρωσω το ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2018 Δέν είναι απαραίτητο. Η μετρονιδαζόλη διασπάται. Όμως καλό είναι να κάνουμε πάντα για να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερης ποιότητας νερό μετά απο την θεραπεία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 21 Δεκεμβρίου 2018 #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2018 Συμφωνω μ τον Δημήτρη. Λόγω δισκων κανω κ εγω μ flagyl κ δεν χρησιμοποιώ μετα άνθρακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
depyfr 21 Δεκεμβρίου 2018 Author #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Δέν είναι απαραίτητο. Η μετρονιδαζόλη διασπάται. Όμως καλό είναι να κάνουμε πάντα για να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερης ποιότητας νερό μετά απο την θεραπεία. να κανουμε παντα εννοεις αλλαγη μεγαλη νερου???ή ανθρακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2018 πριν 50 λεπτά, το μέλος depyfr έγραψε: να κανουμε παντα εννοεις αλλαγη μεγαλη νερου???ή ανθρακα? Κανουμε μεγαλη αλλαγη νερου (40-50%). Δεν χρειαζεσαι ανθρακα. Προσωπικα προτιμω αλλαγες νερου παρα ανθρακα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος