Νίκος Μπακάλης 11 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα....έχω ενυδρείο στα 120 λίτρα περίπου και θέλω να βάλω εξωτερικό φίλτρο.. σκέφτομαι αρχικά για το DoPhin ASTRO 2202 που απ' ότι διάβασα είναι για 120-150 λίτρα.. μήπως όμως να πάρω το 2208 που είναι για παραπάνω λίτρα ή είμαι καλυμμένος με το 2202;; Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2018 - Νίκος Μπακάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 12 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2018 Το 2202 θα είναι μικρό για τα λίτρα σου. Εγώ το έχω σε 60άρι και είναι οκ, αλλά δε χωράει και πολύ βιολογικό υλικό, ενώ το 2208 έχει αρκετό χώρο και αν έχεις και αρκετά ψάρια ίσως είναι απαραίτητο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Δεκεμβρίου 2018 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2018 Άν σε παίρνει οικονομικά π+γαινε στο μεγαλύτερο! Και θα είναι πολύ καλύτερο και θα το κρατήσεις άν πάς σε μεγαλύτερο ενυδρείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος