ataktoulis 2 Μαρτίου 2019 #51 Share 2 Μαρτίου 2019 Προχωρήσατε τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 3 Μαρτίου 2019 Author #52 Share 3 Μαρτίου 2019 Δεν προχωρησαμε γιατι δεν υπαρχει θεληση απο αρκετα ατομα με συνεπεια να ανεβαινουν τα μεταφοτικα ανα ατομο κατι που το κανει πιο δυσκολο..Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 3 Μαρτίου 2019 #53 Share 3 Μαρτίου 2019 Δυστυχώς.. αν ενδιαφερθούν κάποια στιγμή και άλλοι ας το γράψουν εδώ μήπως και κινηθεί.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 22 Μαρτίου 2019 Author #54 Share 22 Μαρτίου 2019 Καλησπερα παιδια!! Μετα απο καιρο γυρναω εδω με στοιχεια αρκετα δυνατα!! Εχουμε και λεμε.. Υπαρχει η δυνατοτητα για να κανουμε παραγγελια απο Ελβετια οπως την αλλη φορα και να φερουμε ψαρια.. η κοπελα με την οποια συνεργαστηκαμε την προηηουμενη φορα εχει φερει καινουργια παραγγελια με καποια πολυ εντυπωσιακα ψαρια.. Εαν θελετε ( επειδη ειναι και σχετικα φτηνα με παραδειγμα εναν δρακο αρσενικο να κανει κονο 25 ευρω ο αρσενικος και 19 η θηλυκια ) μπορουμε ετσι να φερουμε καποια πολυ ομορφα ψαρια να γεμισουμε τα ενυδρεια μας!! Και οχι μοξο τα καζουαλ, υπαρχει και η δυνατοτητα για imbelis, macrostoma,hendra,smaragdina,siamorentalis, api api, κλπ και πιθανον και καποια υβριδια τους.. https://m.youtube.com/channel/UCYyNL36Qize061ndv7Dc_Mg Η αποφαση θα παρθει και η παραγγελια θα γινει αν μαζευτουμε πανω απο 8 ατομα για να συμφερει με τα μεταφορικα που θα ειναι στο συνολο 90 ευρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beautiful Warrior 22 Μαρτίου 2019 #55 Share 22 Μαρτίου 2019 Εγώ μέσα Πάνο σίγουρα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 24 Μαρτίου 2019 #56 Share 24 Μαρτίου 2019 μεσα και εγω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 27 Μαρτίου 2019 #57 Share 27 Μαρτίου 2019 Ψήνομαι για wild type 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος