garganik 8 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι παιδιά από άλλη ενότητα μόλις έστησα το ενυδρείο 120 λίτρα juwel Μ80 Υ40 Π35 με χρυσή άμμο πέτρες κοχύλια και μαύρο φόντο και εξωτερικό φίλτρο , μετρησεις δεν έχω κάνει ακόμα ..σκέφτομαι να πάω τανγκανικα απλά θα ήθελε να μου προτείνεται καμία ψάροσύνθεση ..το νερό είναι λίγο θολό μάλλον λόγο Bacterial bloom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 8 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Α μωρε κριμα μολις καναμε μια ομαδικη παραγγελια και θα μπορουσες ννα βρεις οτι ηθελες. Κοιτα λιγο στην ενοτητα κιχλιδες τανγκανικα και μετα στα καταστηματα που σε βολευουν να δεις αποθεματα. Επισης λογικα στο τελος τηςς αλλης βδομαδας που θα εισα ετοιμος να κανεις ενα refresh στα καταστηματα μιας και θα ξαναφερουν καποια λογω γιορτων. Δες τι σου αρεσει σε ψαρια και εδω ειμαστε. Ετσι στα τυφλα τι να σου πει καποιος? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 8 Δεκεμβρίου 2018 #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Αφρική θα πας σε νανοκιχλιδα για αυτές τις διαστάσει.... Έχεις φοβερές επιλογές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Το εξωτερικο φιλτρο τι μαρκα ειναι; Σαν πολυ μικρο το βλεπω... Δεν φαινεται καλα. Λες - σκέφτομαι να πάω τανγκανικα Εχεις μετρησει Ph και σκληροτητα νερου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 8 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Παιδάκια η Αφρική δεν μασάει... Εγώ Αφρική θα ξαναπάω γιατί ωραίο χαρακτήρα και χρώματα!!!! Και επίσης μου αρέσει ο αναπαραγωγικος χαρακτήρας των γωνιών.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Δεκεμβρίου 2018 Author #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω κάνει μετρήσεις ακόμα εχτές το έφτιαξα απλά δεν βρίσκω pet shop που να έχουν ποικιλία από κιχλιδες.. νάνο κιχλιδες ποιες εινα ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 8 Δεκεμβρίου 2018 #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Θα σου στείλω φωτογραφίες με ονόματα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Δεκεμβρίου 2018 #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 https://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Δεκεμβρίου 2018 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 https://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 9 Δεκεμβρίου 2018 #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 On 8/12/2018 at 1:16 ΜΜ, το μέλος Irakles έγραψε: Παιδάκια η Αφρική δεν μασάει... Εγώ Αφρική θα ξαναπάω γιατί ωραίο χαρακτήρα και χρώματα!!!! Και επίσης μου αρέσει ο αναπαραγωγικος χαρακτήρας των γωνιών.... Αυτα να τα κουνε καποιοι βορειοι που πηγαν να δουν εξωτικα μερη της βραζιλιας!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Δεκεμβρίου 2018 #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Όλα βρε καλά ειναι... Έχει κι εκεί κάτι ψαρουκλες.....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 julidochromis transcriptus , lamprologus leleupi , neolabroligus brichardi, labidochromis caeruleus ,altolamprologus calvus παιδιά από τανγκανικα βρίσκω αυτά σε πετ στην Αθήνα τι μπορώ να βάλω και σε τι ποσότητα , ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Δεκεμβρίου 2018 #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Labidochromis ανηκει στα malawi.Απο ενα ζευγαρακι νανοκιχλιδες να πιασει το καθενα απο μια πλευρα του ενυδρειου θα σαι οκ στο ενυδρειο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Δεκεμβρίου 2018 #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος christos efthimiou έγραψε: Αυτα να τα κουνε καποιοι βορειοι που πηγαν να δουν εξωτικα μερη της βραζιλιας!!! Καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Δεκεμβρίου 2018 #15 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 (edited) πριν 12 λεπτά, το μέλος johnbaggios έγραψε: Labidochromis ανηκει στα malawi.Απο ενα ζευγαρακι νανοκιχλιδες να πιασει το καθενα απο μια πλευρα του ενυδρειου θα σαι οκ στο ενυδρειο σου! Και σφαλιάρες ποιος θα τρώει??? Άσε που θέλει πιο πολλά θηλυκά ανα αρσενικό.... Συν του ότι θέλει κι άλλο μήκος για αυτά!! Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2018 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #16 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Για να καταλάβω από αυτά που έγραψα δεν μπορώ. Να βάλω τίποτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 9 Δεκεμβρίου 2018 #17 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να βάλεις κάποιο είδος julodochromis ή neolabrologus. Οριακά θα μπορούσες να βάλεις 1 χαρέμι elongatus mpanga (από λίμνη malawi) αλλά αυστηρά 1 αρσενικό με 4-5 θηλυκά. Εγώ θα έβαζα julidochromis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #18 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Ένα ζευγάρι julidochromis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #19 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Pseudotropheus cyaneorhabdos ''maingano'' SMALL αυτό βρίσκω Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 9 Δεκεμβρίου 2018 #20 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 27 minutes ago, garganik said: Ένα ζευγάρι julidochromis ? 1 χαρεμι απο 6-7 ψαρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Δεκεμβρίου 2018 #21 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Σε ποια πολη μενεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #22 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Δεκεμβρίου 2018 #23 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Ε σιγουρα στα πετ σοπ μπορεις να βρεις πολλες αφρικανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #24 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Διαδικτυακά που το έψαξα λίγο δεν έχει ποικιλία ... επίσης θέλω να ρωτήσω τώρα που δεν έχω ψάρια και φυτά ακόμα πειράζει που ανάβω το φως για κανα 8ωρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #25 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Επίσης μπορώ να βάλω κανένα σαλιγκάρι και καμία γαρίδα μαζί με τς Αφρικανές ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος