Goodwood 5 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σε όλη την ομάδα!!! Πρωτη απόπειρα κατασκευής ενυδρειου και έχω καποιες απορίες.. Θελω να φτιαξω ενα ενυδρείο με διαστάσεις Μ:99,Π:27,Υ:35 και πάχος τζαμιού 10mm,τα τζαμιά θα τα κολλησω πανω στον πατο. Αγόρασα και εναν δεύτερο πατο 97*25 για να κολλησω για κοντρα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ανοιξει (μηπως έπρεπε να τον κόψω λίγο πιο μικρο; Θα χρειαστω και πανω κόντρες ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 5 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 10 χιλιοστά μου φαίνονται πολλά για γυάλα 99Χ27Χ35. Και με 5-6 καλά θα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Δεκεμβρίου 2018 #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε με 10ρι τζάμι αν κολληθεί καλά μπορείς και χωρίς κόντρα(άνετα) . Τον πάτο μπορούσες να τον κόψεις 2-4χιλιοστα μικρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodwood 5 Δεκεμβρίου 2018 Author #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Δλδ λετε να μην βάλω καθολου κόντρες;να μην βάλω ουτε τον δεύτερο πάτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Αν έχεις τον πάτο μπορείς να τον βάλεις. Αν δε τον έχεις μπορείς και χωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodwood 5 Δεκεμβρίου 2018 Author #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολυ @salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος