Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2018 Για να μαζευόμαστε!!! @Sturm σε πρόλλαβα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpol 4 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2018 Σας παρακολουθώ, σας διαβάζω και σας συγχαίρω για τα ξεστραβώματα που προσφέρετε σε όλους εμάς τους σχετικά νέους.Που μπορούμε να σας βρούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 4 Δεκεμβρίου 2018 #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2018 (edited) εδώ φίλε μου @dimpol Επί της ευκαιρίας και εγώ μέσα!! Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2018 - gifil Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 4 Δεκεμβρίου 2018 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2018 Θα προσπαθήσω έστω και λίγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 4 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2018 Κι εγω μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Αν μπορεσω θα ερθω αργα. Οσους προλαβω προλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 5 Δεκεμβρίου 2018 #7 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Εμμμμμμμμ εγω στα λεω εσυ δεν ακους!!!! Τωρα που να προλαβεις. Αντε ρε μπαγασα εγω θα σε περιμενω για να δεις ποιος ειναι ο φιλο σου. Ελα οτι ωρα γουσταρεις, ελα και το πρωι αμα θες, αν θες παμε και αλλου μετα για ποτο, σε παω και για φαγητο ξημερωματα. Για παρτι σου γιατι σε βλεπω και στεναχωριεμαι. Θα κανουμε οτι γουσταρεις. Χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!! Και τον κουλοσουσα στην μπαρα θα ανεβασω για το χατιρι σου!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Δεκεμβρίου 2018 Author #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Ρε σύ @billaus αυτός ο φίλος σου @Bill Koulosousas με έχει τρελλάνει στο σπάμ και στους ιούς στο φατσοβιβλίο... Μήπως έχει μπλέξει σε καμιά χορτοφαγική αίρεση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Δεκεμβρίου 2018 #9 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 (edited) @Husky_Jim αστα! https://piraeuspress.gr/eidikes-stiles/perierga-asteia/280651/vigkan-zevgari-yiothetise-brokolo-giati-den-ithele-pedi-apo-sarka-ke-ema/?fbclid=IwAR3Mc9i_EolCVSofdb7pkisma97I6br2azDe0RiVp5LJHNpFWYa-XRXJgrk Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2018 - Sturm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Δεκεμβρίου 2018 Author #10 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: @Husky_Jim αστα! https://piraeuspress.gr/eidikes-stiles/perierga-asteia/280651/vigkan-zevgari-yiothetise-brokolo-giati-den-ithele-pedi-apo-sarka-ke-ema/?fbclid=IwAR3Mc9i_EolCVSofdb7pkisma97I6br2azDe0RiVp5LJHNpFWYa-XRXJgrk αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχα κλαααααμμμμμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 5 Δεκεμβρίου 2018 #11 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ρε σύ @billaus αυτός ο φίλος σου @Bill Koulosousas με έχει τρελλάνει στο σπάμ και στους ιούς στο φατσοβιβλίο... Μήπως έχει μπλέξει σε καμιά χορτοφαγική αίρεση? Εχει γεμισει ιους απ το μπαντου. Εχει και χαμηλο ανοσοποιητικο συστημα λογο βοσκης, ε πολυ θελει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Baradaram 5 Δεκεμβρίου 2018 #12 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Ενδιαφερον ενεργεια και πληροφορια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Δεκεμβρίου 2018 Author #13 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 @dimpol @Filippos Baradaram Σας περιμένουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 5 Δεκεμβρίου 2018 #14 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 πριν 56 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: @Husky_Jim αστα! https://piraeuspress.gr/eidikes-stiles/perierga-asteia/280651/vigkan-zevgari-yiothetise-brokolo-giati-den-ithele-pedi-apo-sarka-ke-ema/?fbclid=IwAR3Mc9i_EolCVSofdb7pkisma97I6br2azDe0RiVp5LJHNpFWYa-XRXJgrk Ρε @Sturm μας πέθανες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 5 Δεκεμβρίου 2018 #15 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν αυτή τη φορά αν ξεφύγω της κόρης μου θα έρθω γιατί έχω εγκαταλείψει λιγο τις κακές συνήθειες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Δεκεμβρίου 2018 #16 Share 6 Δεκεμβρίου 2018 Παρων και γω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Δεκεμβρίου 2018 #17 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 Μετα τις 20.00! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 7 Δεκεμβρίου 2018 #18 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 Αρχισα να διαβαζω και να ασχολουμε την προηγουμενη βδομαδα για πρωτη φορα λογικα αυριο μετα τις 6 το απογευμα θα ερθω αν και ντροπαλος θα προσπαθησω να μαθω οσα πιο πόλλα μπορω για τα ενυδρεια ειτε θαλασσινα (τα οποια προτιμώ) ειτε για τα γλυκά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Δεκεμβρίου 2018 #19 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 @Πάνος Χαραλαμπόπουλος Μην ντρεπεσαι που εισαι θαλασσινος!! Ολοι εχουμε ελαττωματα... Φυσικα και σε περιμενουμε !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Δεκεμβρίου 2018 Author #20 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: Αρχισα να διαβαζω και να ασχολουμε την προηγουμενη βδομαδα για πρωτη φορα λογικα αυριο μετα τις 6 το απογευμα θα ερθω αν και ντροπαλος θα προσπαθησω να μαθω οσα πιο πόλλα μπορω για τα ενυδρεια ειτε θαλασσινα (τα οποια προτιμώ) ειτε για τα γλυκά Θα σου φέρω ένα κουτί μελομακάρονα για να σαι γλυκάνω και να παραμείνεις στο γλυκό....τί τα θές τα αλάτια βρε παιδί μου.....χεχεχεχεχχεχεχε Με το καλό να έρθεις! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 7 Δεκεμβρίου 2018 #21 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Θα σου φέρω ένα κουτί μελομακάρονα για να σαι γλυκάνω και να παραμείνεις στο γλυκό....τί τα θές τα αλάτια βρε παιδί μου.....χεχεχεχεχχεχεχε Με το καλό να έρθεις! Αν και νωρις ακομα δεν θα πω οχι στα μελομακάρονα χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 8 Δεκεμβρίου 2018 #22 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά είμαι ήδη φλοκαφε που κάθεστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Δεκεμβρίου 2018 Author #23 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 πριν 33 λεπτά, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: Ρε παιδιά είμαι ήδη φλοκαφε που κάθεστε Ευτυχώς βρεθήκαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Δεκεμβρίου 2018 #24 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Κουφαλες μην φυγετε ερχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Δεκεμβρίου 2018 #25 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 Δυστυχώςέφυγα νωρίς και έχασα και τον @Sturm !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος