Aris Xrisanthakopoulos 2 Δεκεμβρίου 2018 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Καλησπέρα!! Πήρα ένα deltec 300 μεταχειρισμένο ενώ τις δύο πρώτες μέρες δούλευε μια χαρά την δεύτερη μέρα το βράδυ το έκλεισα γιατί έριξα βακτήρια μετά από αλλαγή νερού και το άνοιξα το πρωί πάλι και αυτό που παρατηρώ είναι ότι μου γεμίζει το ενυδρείο με παρά πολύ μικρές φυσαλίδες ενώ πρώτα δεν το έκανε. Έβγαλα την αντλία την έπλυνα με ζεστό νερό και γενικά όλο το σκιμμερ αλλά δεν βελτιώθηκε. Έχει πάθει κάνεις το ίδιο ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει??!! Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2018 - Aris Xrisanthakopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Δεκεμβρίου 2018 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 Αν έβαζες ένα σφουγγάρακι στην έξοδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 (edited) το πλαστικό τριγωνικό κομμάτι για να πέφτει γλυκά το νερό μέσα το έχει ή όχι??? επίσης εκεί που κουμπώνει ο σωληνας με την αντλία είναι σωστά η χάνει απο εκεί και σου πετάει τον αέρα και έξω??? Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2018 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Xrisanthakopoulos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Το έχει το τριγωνικό εκεί που κάνει επιστροφή το νερό στο κάτω μέρος από εκεί τις περνάει τις φυσαλίδες Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2018 - Aris Xrisanthakopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Aris Xrisanthakopoulos έγραψε: Το έχει το τριγωνικό εκεί που κάνει επιστροφή το νερό στο κάτω μέρος από εκεί τις περνάει τις φυσαλίδες θεωρώ τότε ότι δεν κάνει σωστή εφαρμογή εκεί.. επειδή είχα το ίδιο σκιμμερ μου έχει συμβεί και έχανε από εκεί... κάνε τον κόπο και προσπάθησε να το ξεκουμπώσεις και ξανακουμπώσεις εκεί να δεις μήπως είναι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Xrisanthakopoulos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 Από κάτω κάτω τέρμα εννοείς εκεί που κουπωνει το στρογγυλό η μακριά σωληνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος Aris Xrisanthakopoulos έγραψε: Από κάτω κάτω τέρμα εννοείς εκεί που κουπωνει το στρογγυλό η μακριά σωληνα δύο σωλήνες είναι... μία που τραβάει το νερό και μία που το στέλνει στον θάλαμο μαζί με τον αέρα... εσένα λογικά φεύγει από την ένωση που πάει προς τον θάλαμο για να ανεβάζει τον αφρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Xrisanthakopoulos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 Όχι από εκεί από αλλού το παίρναει έχω βίντεο αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω για να το καταλάβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος Aris Xrisanthakopoulos έγραψε: Όχι από εκεί από αλλού το παίρναει έχω βίντεο αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω για να το καταλάβεις άμα βρεις τρόπο ανέβασε το για να το δούνε και άλλα παιδιά μπας και βρούμε την λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Xrisanthakopoulos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 Βλέπεις πόσο χαμηλά πάνε οι φυσαλίδες και τις περνάει δίπλα received_999313330252460.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 οπότε είναι σαν να λέμε ότι κάνει ένα κενό κάτω από τον θάλαμο ή δεν τα λέω σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Xrisanthakopoulos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Έχει ήδη ένα κενό στο κάτω μέρος για να περνάει το νερό? Ένα κενό μικρό κυκλικό. Εκεί ακριβώς δεν πρέπει να έχει ένα μικρό οβάλ κύκλο που περνάει το νερό για την επιστροφή? Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2018 - Aris Xrisanthakopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #13 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 (edited) μακάρι να μπορούσα να βαλω το δικό μου σε λειτουργία αλλά το έχω αποθηκευμένο να θυμηθώ λίγο την λειτουργία του γιατί κάτι χάνω μάλλον... τώρα το μόνο που θα έκανα εγώ θα ήταν να έβγαζα τον κύλινδρο και να τον ξαναέβαζα μήπως δεν κάθεται σωστά στον πάτο... Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2018 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 5 Δεκεμβρίου 2018 #14 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 @Aris Xrisanthakopoulos βρήκες κάποια λύση στο πρόβλημα ή ταλαιπωρείσαι ακόμη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Xrisanthakopoulos 6 Δεκεμβρίου 2018 Author #15 Share 6 Δεκεμβρίου 2018 Το άφησα και δούλεψε έτσι και είναι κάπως καλύτερα τουλάχιστον άρχισε να σκιμμαρι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 8 Δεκεμβρίου 2018 #16 Share 8 Δεκεμβρίου 2018 καλό νέο αυτό... μακάρι να σταματήσουν και οι φυσαλίδες κάποια στιγμή για να το ευχαριστηθείς χωρίς άλλα θέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος