jasonakos 29 Νοεμβρίου 2018 Author #26 Share 29 Νοεμβρίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Skoti έγραψε: Φιλαράκι καλή αρχή στο νέο σου project κι από εδώ και εδώ είμαστε να συζητάμε ότι σε απασχολεί. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά κυρίως σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και για όσα μου έχεις πει τα οποία με έχουν βοηθήσει!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 29 Νοεμβρίου 2018 #27 Share 29 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, jasonakos said: Φίλε μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά κυρίως σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και για όσα μου έχεις πει τα οποία με έχουν βοηθήσει!! Όπως σου χω ξαναπεί εδώ είμαστε για να αλληλοβοηθιόμαστε και να μοιραζόμαστε εμπειρίες.Το κύριο είναι να είσαι καλά και να χαίρεσαι το ενυδρείο και τα ζωντανά σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 29 Νοεμβρίου 2018 Author #28 Share 29 Νοεμβρίου 2018 (edited) πριν 1 λεπτό, το μέλος Skoti έγραψε: Όπως σου χω ξαναπεί εδώ είμαστε για να αλληλοβοηθιόμαστε και να μοιραζόμαστε εμπειρίες.Το κύριο είναι να είσαι καλά και να χαίρεσαι το ενυδρείο και τα ζωντανά σου!! Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2018 - jasonakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 29 Νοεμβρίου 2018 Author #29 Share 29 Νοεμβρίου 2018 (edited) πριν 8 λεπτά, το μέλος Skoti έγραψε: Όπως σου χω ξαναπεί εδώ είμαστε για να αλληλοβοηθιόμαστε και να μοιραζόμαστε εμπειρίες.Το κύριο είναι να είσαι καλά και να χαίρεσαι το ενυδρείο και τα ζωντανά σου!! Το Σάββατο θα ανέβουν και άλλες φωτο απ το ενυδρείο μιας και θα βάλω τα πρώτα ψάρια απ το παλιό μου ενυδρείο για να το κλείσω ! Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2018 - jasonakos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 29 Νοεμβρίου 2018 #30 Share 29 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, jasonakos said: Το Σάββατο θα ανέβουν και άλλες φωτο απ το ενυδρείο μιας και θα βάλω τα πρώτα ψάρια απ το παλιό μου ενυδρείο για να το κλείσω ! Αναμένουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 29 Νοεμβρίου 2018 #31 Share 29 Νοεμβρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος dano23 έγραψε: μέσα σε όλα αυτά θα ήθελα κ εγώ να προσθέσω πως πρέπει να προσέξεις πολύ με την επιστροφή των υγρών απ τα σωληνάκια και αυτό το λέω γιατί αν δεν είναι στο τέλος του σωλήνα το υγρό πολύ απλά θα σου ρίξει λιγότερο από αυτό που εσύ έχεις προγραμματίσει...σε αυτό υπάρχουν οι βαλβίδες ανεπιστροφής για τις οποίες δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση λόγω του ότι κάποιες δεν κάνουν απόλυτα την δουλειά τους...αν κάνω λάθος διορθώστε με... Δεν κανεις καθολου λαθος. Πολλες φορες και ειδικα αν τα σωληνακια εχουν μεγαλη διαδρομη, η ποσοτητα που πεφτει δεν αντιστοιχει με την αναγραφομενη απο τη δοσομετρικη. Για αυτο παντα πρεπει να δοκιμαζουμε και να ξερουμε ποσα ml πεφτουν στην εξοδο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 29 Νοεμβρίου 2018 #32 Share 29 Νοεμβρίου 2018 Να και η φωτο που σου ειπα. Εβαλα ενα ραφακι που πανω του ειναι η δοσομετρικη, τα μπουκαλακια κατω ειναι τα δοχεια με τα συμπληρωματα και τα σωληνακια φευγουν απο τη δεξια τρυπα που ειναι στο πισω μερος του ενυδρειου. Η υψομετρικη διαφορα απο τις αντλιες μεχρι την εξοδο απο τα σωληνακια στο ενυδρειο ειναι περιπου 50εκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 29 Νοεμβρίου 2018 Author #33 Share 29 Νοεμβρίου 2018 (edited) πριν 18 λεπτά, το μέλος dimtsok έγραψε: Να και η φωτο που σου ειπα. Εβαλα ενα ραφακι που πανω του ειναι η δοσομετρικη, τα μπουκαλακια κατω ειναι τα δοχεια με τα συμπληρωματα και τα σωληνακια φευγουν απο τη δεξια τρυπα που ειναι στο πισω μερος του ενυδρειου. Η υψομετρικη διαφορα απο τις αντλιες μεχρι την εξοδο απο τα σωληνακια στο ενυδρειο ειναι περιπου 50εκ. Αυτό ακριβώς σκευτομαι να κανω και γω !! γιατι το ντουλάπι του ενυδρειου έχει ετσι κι αλλιως ραφακι μεσα Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2018 - jasonakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Νοεμβρίου 2018 #34 Share 29 Νοεμβρίου 2018 Από την στιγμή που είναι δοκιμασμένο και ανεβάζει τόσο (δεν το γνωριζα) Δοκίμασε το απλώς πάμε έναν έλεγχο να δεις την ποσότητα που βγαζει Και βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #35 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους με Update: μετά από περίπου 4 ώρες προσαρμογής με σωληνάκι ορού έγιναν αισίως η πρώτες προσθήκες 1 blue tang 2 clown fish 1 bluespotted watchman goby 2 nassarius Από το παλιό μου ενυδρείο... Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2018 - jasonakos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Δεκεμβρίου 2018 #36 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος jasonakos έγραψε: Καλησπέρα σε όλους με Update: μετά από περίπου 4 ώρες προσαρμογής με σωληνάκι ορού έγιναν αισίως η πρώτες προσθήκες 2 clown fish 1 bluespotted watchman goby 2 nassarius Από το παλιό μου ενυδρείο... Εγώ βλέπω και μια Ντορυ!!! Μήπως την " ξεχασες" ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #37 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Εγώ βλέπω και μια Ντορυ!!! Μήπως την " ξεχασες" ??? φίλε Διονύση η αλήθεια είναι πως χάθηκε στον δρόμο !!! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Δεκεμβρίου 2018 #38 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος jasonakos έγραψε: φίλε Διονύση η αλήθεια είναι πως χάθηκε στον δρόμο !!! χαχαχα Ρε συ την είδα προχθές στον ALFA κάτι έψαχνε !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Δεκεμβρίου 2018 #39 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 πριν 28 λεπτά, το μέλος jasonakos έγραψε: Καλησπέρα σε όλους με Update: μετά από περίπου 4 ώρες προσαρμογής με σωληνάκι ορού έγιναν αισίως η πρώτες προσθήκες 1 blue tang 2 clown fish 1 bluespotted watchman goby 2 nassarius Από το παλιό μου ενυδρείο... Παρόλο που ξέχασες την Ντορι, χαχαχα με το καλό να τα χαρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 2 Δεκεμβρίου 2018 Author #40 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Παρόλο που ξέχασες την Ντορι, χαχαχα με το καλό να τα χαρείς. χαχα! είναι και η αδυναμία μου ! ! περνάνε 3.5 χρόνια από τότε που την πήρα μια ψήρα !! σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Δεκεμβρίου 2018 #41 Share 2 Δεκεμβρίου 2018 ωραία πράγματα... καλή συνέχεια να έχεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 26 Δεκεμβρίου 2018 Author #42 Share 26 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγειά σε όλους μας και τα ενυδρεία μας! τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δώρα ήρθαν! ...και σαν παιδί και γω σκέφτηκα να παραθέσω μερικές φωτογραφίες! (έστω και πρόχειρες αφου ακόμα παλευω να το βρω με τις ρυθμισεις καμερας-φωτισμού...!) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 26 Δεκεμβρίου 2018 #43 Share 26 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια σου πολλά. Μια χαρά φωτο τραβάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Δεκεμβρίου 2018 #44 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 χρόνια πολλά και καλορίζικα τα νέα κοραλάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιανουαρίου 2019 #45 Share 7 Ιανουαρίου 2019 Ωραία δωράκια!! Καλοριζικαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος