liakos7 26 Νοεμβρίου 2018 Author #51 Share 26 Νοεμβρίου 2018 Πέρα από αυτό δεν έχω καταλήξει κιόλας σε τι ψάρια θα βάλω στο άλλο..έτσι ώστε αν γίνετε κ το μπολιασω να βάλω λίγα ψαρια.κ εκεί πρόβλημα έχω χαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 26 Νοεμβρίου 2018 #52 Share 26 Νοεμβρίου 2018 Αφου δεν εχεις καταληξει τελειωνε πρωτα με αυτο που εχεις ζωντανα. Μετρα no2,nh3/4 =0 και no3 =5_20 και τοτε πηγαινε παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 26 Νοεμβρίου 2018 Author #53 Share 26 Νοεμβρίου 2018 Αυτό θα γίνει..για αυτό κ μπολιασα τα χρυσόψαρα.απλα...σκεφτομσι κ το άλλο...κάνω σκέψεις...τσάμπα είναι,να χω μια εικόνα γιατί έχω διάφορα ψάρια που σκέφτομαι κ μπερδευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 26 Νοεμβρίου 2018 #54 Share 26 Νοεμβρίου 2018 Το ξερω για αυτο σου ειπα σιγα σιγα μην μπερδευτεις και γινει καμιαα ζημια. Κριμα ειναι τωρα που εβγαλες ακρη να ξαναξεκινησεις απο το μηδεν. Περιμενεε να πεσει η αμμωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 26 Νοεμβρίου 2018 Author #55 Share 26 Νοεμβρίου 2018 Ναι νταξει...συμφωνώ.πηρα αρκετό μπολι...να κάνω μια μέτρηση αύριο;θα χεί προλαβει να γίνει η δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 26 Νοεμβρίου 2018 #56 Share 26 Νοεμβρίου 2018 Ρίξε και 3-4 καπάκια Nitrivec και μέτρα μετά από 24 ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #57 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Χθες το βράδυ(7.30)μπολιασα όπως σας είπα τα χρυσόψαρα με αρκετή δόση σιποραξ κ μπολικο βρωμονερο.αυτα είναι τα αποτελέσματα σήμερα....τα συμπεράσματα δικά σας.εγω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο σηκώνω τα χέρια ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 27 Νοεμβρίου 2018 #58 Share 27 Νοεμβρίου 2018 (edited) Τι να πω ρε συ. Πραγματικα σε εχει τρελανει το ενυδρειο. Υπαρχει περιπτωση να εχει ληξει το τεστ?αν εχει τπτ πλαστικο μεσα βγαλτο. Δεν ρωτας μιας και εισαι αθηνα κανενα συνχομπιστα να σου κανει ενα τεστ με τα δικα του ή να πας νερο σε ενα πετ σοπ να σου κανουν. Ξεκινα απο το.τελευταιο που σου εγραψα μηπως εχει αλοιωθει με καποιο τροπο το δικο σου. Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2018 - christos efthimiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #59 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Την περασμένη βδομάδα τα πήρα κ ληγουν το 2020-2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #60 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά θελω να το σπάσω κ το εννοω,αν δεν αλλάξει μέχρι αύριο θα το φουνταριστός.δοκιμασα δεν τα κατάφερα δεν πειράζει.δεν είναι όλα για ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 27 Νοεμβρίου 2018 #61 Share 27 Νοεμβρίου 2018 μέτρα σε παρακαλώ με το ίδιο τεστ και το νερό του δικτύου να δούμε τη βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 27 Νοεμβρίου 2018 #62 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Η καρτέλα του τεστ γιατί λέει SaltWater; Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα ποτέ και δεν ξέρω αν έχει διαφορά ή αν υπάρχει καρτέλα για το γλυκό. Μην τα παρατάς. Έφαγες το γάιδαρο, τώρα θα κολλήσεις; Μην ταΐζεις 1-2 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 27 Νοεμβρίου 2018 #63 Share 27 Νοεμβρίου 2018 ελα μην ακουω χαζομαρες μη τα παρατας αντε να σου μετρήσουν το νερό σε ενα μαγαζί κανε οτι σου ειπαν οι προηγουμενοι μη πηζεις σε λιγο καιρό θα τα εχεις μαθει και θα θυμασαι τα πρώτα σου βήματα και θα γελάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 27 Νοεμβρίου 2018 #64 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Ρε συ μηπως χρησιμοποιεις καρτελα για θαλασσινο? Saltwater η freshwater λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 27 Νοεμβρίου 2018 #65 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Μην κανεις τπτ γιατι εισαι πηγμενος και θα τα κανεις λαθος. Παρε νερο αυριο και πεταξου σε ενα πετ σοπ. Κανε τεστ για αμωνια και νιτρικα. Θα δεις οτι εισαι κομπλε και θα ξεκινησεις τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #66 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Για την καρτέλα έχεις δίκιο έχει θαλλασινου κ γλυκού,μπερδεύτηκα αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα,θα ανεβάσω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Νοεμβρίου 2018 #67 Share 27 Νοεμβρίου 2018 πριν 36 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: Για την καρτέλα έχεις δίκιο έχει θαλλασινου κ γλυκού,μπερδεύτηκα αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα,θα ανεβάσω φωτο. Βαλε φουλ egeria densa ή καποια αλλα "γρηγορα" φυτα και σε μια εβδομαδα κανε μετρησεις. Το φως 8 ωρες! Θα δεις διαφορα. Απλα τα φυτα πρεπει να ειναι πολλα (οχι μια-δυο κλοναρακια). Εμεις, που εχουμε πικνοφυτεμενα, μερα παρα μερα ριχνουμε νιτρικα και αμμωνια στο ενυδρειο (πιο πολυ νιτρικα), γιατι δεν φτανει αυτο , που παραγουν τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #68 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Έχω 4ανουμπιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #69 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβει να πιάσει το μπολι από χθες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 27 Νοεμβρίου 2018 #70 Share 27 Νοεμβρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Χρήστος έγραψε: μέτρα σε παρακαλώ με το ίδιο τεστ και το νερό του δικτύου να δούμε τη βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #71 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Εντομεταξυ μου δώσε ένας φίλος να βάλω μισό καπάκι στα χρυσόψαρα που μπολιασα χθες κ ένα καπάκι σε αυτό που στρωνω...κάποια βακτήρια microbacter7.τι είναι βοηθάνε;μου πε θα βοηθήσει κ στα χρυσόψαρα κ στο άλλο να στρωθεί πιο γρήγορα.για πείτε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Νοεμβρίου 2018 #72 Share 27 Νοεμβρίου 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: Έχω 4ανουμπιες. Ανουμπιας ειναι πολυ "αργο" φυτο. Δεν σε βοηθαει και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Νοεμβρίου 2018 #73 Share 27 Νοεμβρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: Εντομεταξυ μου δώσε ένας φίλος να βάλω μισό καπάκι στα χρυσόψαρα που μπολιασα χθες κ ένα καπάκι σε αυτό που στρωνω...κάποια βακτήρια microbacter7.τι είναι βοηθάνε;μου πε θα βοηθήσει κ στα χρυσόψαρα κ στο άλλο να στρωθεί πιο γρήγορα.για πείτε μου... Βοηθαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #74 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Είναι όντως βακτήρια;;;;πείτε τι ξέρετε κ σε τι βοηθάει πιο πολυ απ' τα άλλα βακτήρια;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 27 Νοεμβρίου 2018 Author #75 Share 27 Νοεμβρίου 2018 Και μόλις τώρα είδα στο αστρωτο αυτό το "μούσι" σε ένα κλαδί πάνω.αλγη;;;τι κάνω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος