liakos7 9 Δεκεμβρίου 2018 Author #226 Share 9 Δεκεμβρίου 2018 Μα είχε πολύ ψιλη,κομματάκια κ δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κατσε στο μάτι ..κ πήρα τη μεγάλη με σκοπό να την κάνω έτσι.καλο δεν έκανα που την τρυπησα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 11 Δεκεμβρίου 2018 Author #227 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 Μηδένισαν τα χρυσόψαρα!!!!!μάλλον έκανε δουλειά που αυξησα τη βιολογία τελικά(ελαφρόπετρα).μάλλον δεν ήταν επαρκής το 1λιτρο+ σιποραξ που ειχα στο εξωτερικό!χάρηκα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 11 Δεκεμβρίου 2018 #228 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 Ωραιος. Μπραβο. Λυθηκε και αυτο.το θεμα. Βοηθησε και ο χρονος να ξερεις. Να το θυμασαι για το αλλο με τα κοπαδοψαρα.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 11 Δεκεμβρίου 2018 Author #229 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 Το άλλο μια χαρά..οι μετρήσεις όλες κομπλέ,λέω να κάνω κ την πρώτη αλλαγή τέλος βδομάδας.θελω να πάρω ένα η δύο ανσιστρους...αλλά πιο είδος δεν μεγαλωνει πολύ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 11 Δεκεμβρίου 2018 #230 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 Ο @Husky_Jim απο οτι εχω καταλαβει το εχει ψαξει πολυ σχετικα με αυτη τη κατηγορια ψαριων. Αν δεν σου απαντησει εδω ισως να του στειλεις και π.μ. πιστευω θα μπορει να σε βοθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 11 Δεκεμβρίου 2018 Author #231 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 Οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Δεκεμβρίου 2018 #232 Share 13 Δεκεμβρίου 2018 @liakos7 επειδή το ένα θέμα με το άλλο δεν σχετίζονται έγινε διαχωρισμός του θέματος και το νέο θέμα συνεχίζεται εδώ με τον τίτλο ''πρόβλημα με θερμοκρασία΄΄ Αν επιθυμείς αλλαγή του τίτλου ενημέρωσε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 13 Δεκεμβρίου 2018 Author #233 Share 13 Δεκεμβρίου 2018 Οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος