Jump to content

Αμμωνία,τεστ,μετρήσεις και μπερδεμα.!

Recommended Posts

Πέρα από αυτό δεν έχω καταλήξει κιόλας σε τι ψάρια θα βάλω στο άλλο..έτσι ώστε αν γίνετε κ το μπολιασω να βάλω λίγα ψαρια.κ εκεί πρόβλημα έχω χαχα!

Αφου δεν εχεις καταληξει τελειωνε πρωτα με αυτο που εχεις ζωντανα. Μετρα no2,nh3/4 =0 και no3 =5_20 και τοτε πηγαινε παρακατω

Αυτό θα γίνει..για αυτό κ μπολιασα τα χρυσόψαρα.απλα...σκεφτομσι κ το άλλο...κάνω σκέψεις...τσάμπα είναι,να χω μια εικόνα γιατί έχω διάφορα ψάρια που σκέφτομαι κ μπερδευομαι

Το ξερω για αυτο σου ειπα σιγα σιγα μην μπερδευτεις και γινει καμιαα ζημια. Κριμα ειναι τωρα που εβγαλες ακρη να ξαναξεκινησεις απο το μηδεν. Περιμενεε να πεσει η αμμωνια

Ναι νταξει...συμφωνώ.πηρα αρκετό μπολι...να κάνω μια μέτρηση αύριο;θα χεί προλαβει να γίνει η δουλειά;

Χθες το βράδυ(7.30)μπολιασα όπως σας είπα τα χρυσόψαρα με αρκετή δόση σιποραξ κ μπολικο βρωμονερο.αυτα είναι τα αποτελέσματα σήμερα....τα συμπεράσματα δικά σας.εγω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο σηκώνω τα χέρια ψηλά.

IMG_20181127_181729.jpg

Τι να πω ρε συ. Πραγματικα σε εχει τρελανει το ενυδρειο. Υπαρχει περιπτωση να εχει ληξει το τεστ?αν εχει τπτ πλαστικο μεσα βγαλτο. Δεν ρωτας μιας και εισαι αθηνα κανενα συνχομπιστα να σου κανει ενα τεστ με τα δικα του ή να πας νερο σε ενα πετ σοπ να σου κανουν. Ξεκινα απο το.τελευταιο που σου εγραψα μηπως εχει αλοιωθει με καποιο τροπο το δικο σου.

Έγινε επεξεργασία - christos efthimiou

Παιδιά θελω να το σπάσω κ το εννοω,αν δεν αλλάξει μέχρι αύριο θα το φουνταριστός.δοκιμασα δεν τα κατάφερα δεν πειράζει.δεν είναι όλα για ολους

μέτρα σε παρακαλώ με το ίδιο τεστ και το νερό του δικτύου να δούμε τη βγάζει.

Η καρτέλα του τεστ γιατί λέει SaltWater; Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα ποτέ και δεν ξέρω αν έχει διαφορά ή αν υπάρχει καρτέλα για το γλυκό. Μην τα παρατάς. Έφαγες το γάιδαρο, τώρα θα κολλήσεις; Μην ταΐζεις 1-2 μέρες.

ελα μην ακουω χαζομαρες μη τα παρατας αντε να σου μετρήσουν το νερό σε ενα μαγαζί κανε οτι σου ειπαν οι προηγουμενοι μη πηζεις σε λιγο καιρό θα τα εχεις μαθει και θα θυμασαι τα πρώτα σου βήματα και θα γελάς.

Ρε συ μηπως χρησιμοποιεις καρτελα για θαλασσινο? Saltwater η freshwater λεει?

Μην κανεις τπτ γιατι εισαι πηγμενος και θα τα κανεις λαθος. Παρε νερο αυριο και πεταξου σε ενα πετ σοπ. Κανε τεστ για αμωνια και νιτρικα. Θα δεις οτι εισαι κομπλε και θα ξεκινησεις τα ψαρια

Για την καρτέλα έχεις δίκιο έχει θαλλασινου κ γλυκού,μπερδεύτηκα αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα,θα ανεβάσω φωτο.

πριν 36 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε:

Για την καρτέλα έχεις δίκιο έχει θαλλασινου κ γλυκού,μπερδεύτηκα αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα,θα ανεβάσω φωτο.

Βαλε φουλ egeria densa ή καποια αλλα  "γρηγορα" φυτα και σε μια εβδομαδα κανε μετρησεις. Το φως 8 ωρες!

Θα δεις διαφορα. Απλα τα φυτα πρεπει να ειναι πολλα (οχι μια-δυο κλοναρακια).

Εμεις, που εχουμε πικνοφυτεμενα, μερα παρα μερα ριχνουμε νιτρικα και αμμωνια στο ενυδρειο (πιο πολυ νιτρικα), γιατι δεν φτανει αυτο , που παραγουν τα ψαρια.

πριν 2 ώρες, το μέλος Χρήστος έγραψε:

μέτρα σε παρακαλώ με το ίδιο τεστ και το νερό του δικτύου να δούμε τη βγάζει.

Εντομεταξυ μου δώσε ένας φίλος να βάλω μισό καπάκι στα χρυσόψαρα που μπολιασα χθες κ ένα καπάκι σε αυτό που στρωνω...κάποια βακτήρια microbacter7.τι είναι βοηθάνε;μου πε θα βοηθήσει κ στα χρυσόψαρα κ στο άλλο να στρωθεί πιο γρήγορα.για πείτε μου...

πριν 6 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε:

Έχω 4ανουμπιες.

Ανουμπιας ειναι πολυ "αργο" φυτο. Δεν σε βοηθαει και πολυ.

πριν 3 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε:

Εντομεταξυ μου δώσε ένας φίλος να βάλω μισό καπάκι στα χρυσόψαρα που μπολιασα χθες κ ένα καπάκι σε αυτό που στρωνω...κάποια βακτήρια microbacter7.τι είναι βοηθάνε;μου πε θα βοηθήσει κ στα χρυσόψαρα κ στο άλλο να στρωθεί πιο γρήγορα.για πείτε μου...

Βοηθαει.

Είναι όντως βακτήρια;;;;πείτε τι ξέρετε κ σε τι βοηθάει πιο πολυ απ' τα άλλα βακτήρια;;

Και μόλις τώρα είδα στο αστρωτο αυτό το "μούσι" σε ένα κλαδί πάνω.αλγη;;;τι κάνω;;;

IMG_20181127_213039.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...