ataktoulis 21 Νοεμβρίου 2018 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Σε ενυδρείο με 2 Oranda τι άλλο θα μπορούσε να μπει; Η θερμοκρασία είναι 23.5 και όλες οι μετρήσεις καλές. Υπάρχει κάτι για να γεμίσει περισσότερο το ενυδρείο δεδομένου ότι δε μπορώ να προσθέσω άλλα χρυσόψαρα στα λίτρα μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Νοεμβρίου 2018 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Λίτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 21 Νοεμβρίου 2018 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2018 63lt και έχω 2 Oranda 3-4cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Νοεμβρίου 2018 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2018 Σε λιγο που θα μεγαλωσουν τα χρυσοψαρα το ενυδρειο θα ειναι ανεπαρκες.Δεν βαζεις τιποτα αλλο και να προγραμματιζεις μεγαλυτερο ενυδρειο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 22 Νοεμβρίου 2018 Author #5 Share 22 Νοεμβρίου 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος stav έγραψε: Σε λιγο που θα μεγαλωσουν τα χρυσοψαρα το ενυδρειο θα ειναι ανεπαρκες.Δεν βαζεις τιποτα αλλο και να προγραμματιζεις μεγαλυτερο ενυδρειο. Προγραμματίζω και ήδη κοιτάζω τις αγγελίες αλλά το "σε λίγο" πόσο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Νοεμβρίου 2018 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος ataktoulis έγραψε: Προγραμματίζω και ήδη κοιτάζω τις αγγελίες αλλά το "σε λίγο" πόσο είναι; Αυτο με σιγουρια δεν μπορει να σου πει κανεις,εγω υπολογιζω 6 μηνες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος