Popular Post johnbaggios 20 Νοεμβρίου 2018 Popular Post #1 Share 20 Νοεμβρίου 2018 Ναταλια μου ευχαριστω πολυ για τα φυτα σου!Συμφορουμιτες η Ναταλια αυτοπροταθηκε απο μονη της να μου στειλει φυτα(πανω απο 20 ειδη),να τα συσκευασει το καθενα χωριστα κ με την ονομασια του πανω στο σακουλακι του,να μου αφιερωσει τον χρονο κ τον κοπο της για ολα αυτα κ να μην δεχτει να της πληρωσω ουτε τα μεταφορικα!Ετσι βοηθαμε το χομπι,μονο κερδος εχουμε στο φορουμ απο ατομα σαν κι εσενα!Επιφυλασομαι. Υ.γ.:ναι ειναι γυναικα,το λεω γιατι κατα πληοψηφια της απανταμε στους διαλογους σε αρσενικο προσωπο,μπραβο φιλε,respect παληκαρι κλπ... 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Νοεμβρίου 2018 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Ναταλια μου ευχαριστω πολυ για τα φυτα σου!Συμφορουμιτες η Ναταλια αυτοπροταθηκε απο μονη της να μου στειλει φυτα(πανω απο 20 ειδη),να τα συσκευασει το καθενα χωριστα κ με την ονομασια του πανω στο σακουλακι του,να μου αφιερωσει τον χρονο κ τον κοπο της για ολα αυτα κ να μην δεχτει να της πληρωσω ουτε τα μεταφορικα!Ετσι βοηθαμε το χομπι,μονο κερδος εχουμε στο φορουμ απο ατομα σαν κι εσενα!Επιφυλασομαι. Υ.γ.:ναι ειναι γυναικα,το λεω γιατι κατα πληοψηφια της απανταμε στους διαλογους σε αρσενικο προσωπο,μπραβο φιλε,respect παληκαρι κλπ... Ευχαριστω!!! Βοηθαω οσο μπορω. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Νοεμβρίου 2018 #3 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Η Ναταλία άς είναι γυναίκα, είναι παλικάρι. Πολλά μπράβο και δεν είναι η πρώτη φορά. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 21 Νοεμβρίου 2018 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Ισχυει οτι δεν ειναι η πρωτη φορα!! Συνεβη κατι αναλογο παρα πολλες φορες στο παρελθον!! Μπραβο και παλι Ναταλια!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Νοεμβρίου 2018 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Ένα μπράβο και από μένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 21 Νοεμβρίου 2018 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Μπράβο Ναταλία! Πάντα είναι η πρώτη στο να βοηθήσει και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Νοεμβρίου 2018 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2018 (edited) όντος τα φυτά που είχε φέρει στην συνάντηση ήταν πλουσιοπάροχα πολλά και συσκευασμένα σε ξεχωριστά σακουλάκια με ονομασία και χωρισμένα σε emers ή supemers ούτε επαγγελματίας να ήταν. Είναι απο τους λίγους χομπιστες που δεν βγάζουν χρήματα απο το να πουλάνε τα φυτά τους (κάτι που θα μπορούσε να κάνει) και αυτό είναι προς μεγάλη της τιμή. Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2018 - Χρήστος 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 21 Νοεμβρίου 2018 #8 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Ναταλια θεαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Νοεμβρίου 2018 #9 Share 21 Νοεμβρίου 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος rafael έγραψε: Ναταλια θεαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Νοεμβρίου 2018 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Παιδια, σας ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 21 Νοεμβρίου 2018 Author #11 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Εμεις σ ευχαριστουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος