ataktoulis 20 Νοεμβρίου 2018 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2018 (edited) 15 μέρες μετά το μπόλι με μηδενικές τιμές NH3/NH4 και NO2 και σχεδόν μηδενικά NO3 είναι οκ να προστεθεί και άλλο ψαράκι; Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2018 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Νοεμβρίου 2018 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2018 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος ataktoulis έγραψε: 15 μέρες μετά το μπόλι με μηδενικές τιμές NH3/NH4 και NO2 και σχεδόν μηδενικά NO3 είναι οκ να προστεθεί και άλλο ψαράκι; Με βάση τις τιμές προχώρα, αλλά να έχεις το νου σου τις πρώτες ημέρες . Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2018 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 21 Νοεμβρίου 2018 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Ωραία! Επειδή δε σκέφτομαι άμεσα να αλλάξω ενυδρείο, για πόσο καιρό πιστεύεις θα είναι οκ να έχω 3 Oranda στα 63lt; Τα 2 που έχω ήδη είναι στα 3-4cm αυτή τη στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Νοεμβρίου 2018 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχω ασχοληθεί με τα χρυσόψαρα, αλλά ξέρω ότι μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα. Σύντομα τα 63λτ θα είναι λίγα για τα ψαράκια σου. Οπότε ξεκίνα τα κουμάντα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος