Sriz 20 Νοεμβρίου 2018 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται στον Γερμανό Προσφορά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 20 Νοεμβρίου 2018 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε! Παρά λίγο να το αγόραζα την προηγούμενη εβδομάδα Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2018 - invisiblesurfer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Νοεμβρίου 2018 #3 Share 20 Νοεμβρίου 2018 49,90€ https://www.germanos.gr/product/revogi-smart-power-strip-wi-fi/20336035/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 24 Νοεμβρίου 2018 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2018 Μεγάλη προσοχή! Παρήγγειλα αυτό https://www.germanos.gr/product/revogi-smart-power-strip-plc/20336039/ Και η έκδοση που παρέλαβα είναι με ενσύρματη σύνδεση: Δυστυχώς δεν το παρατήρησα την ώρα της πληρωμής, δεν θυμόμουν τη φωτογραφία στο σάιτ του Γερμανού και τώρα έχω τρελό τράβηγμα στο support line του Γερμανού... Τελευταία φορά που αγοράζω από το συγκεκριμένο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 24 Νοεμβρίου 2018 Author #5 Share 24 Νοεμβρίου 2018 Ουπς. Για να το δω και εγώ. Δεν το παρατήρησα καθόλου. Το έβαλα απευθείας στην άκρη. Γράφει αν θυμάμαι καλά στο πλάι το μοντέλο. Ποιο είναι για να το δω και εγώ το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 24 Νοεμβρίου 2018 #6 Share 24 Νοεμβρίου 2018 6 hours ago, invisiblesurfer said: Και η έκδοση που παρέλαβα είναι με ενσύρματη σύνδεση: Άμα θέλεις μπορώ να το ανταλλάξω με το δικό μου ασύρματο, δεν ήξερα ό,τι κυκλοφορούσε με LAN πρωτόκολλο επικοινωνίας. Ενδιαφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος