dano23 27 Ιανουαρίου 2019 #201 Share 27 Ιανουαρίου 2019 οκ.. εγώ θα επιμείνω στο ότι διακρίνω φτέρη πάντως... μακάρι να με γελούν τα μάτια μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliastras21 27 Ιανουαρίου 2019 Author #202 Share 27 Ιανουαρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Ιανουαρίου 2019 #203 Share 27 Ιανουαρίου 2019 μπορείς να δεις αν είναι φτέρη φίλε μου??? επιμένω για να αποκλείσουμε μια πολύ δύσκολη άλγη και κυρίως για να δούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Ιανουαρίου 2019 #204 Share 27 Ιανουαρίου 2019 ζούμαρε την φωτογραφία αυτή και πες μου αν μοιάζει με την άλγη που έχεις στο δικό σου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliastras21 27 Ιανουαρίου 2019 Author #205 Share 27 Ιανουαρίου 2019 ζούμαρε την φωτογραφία αυτή και πες μου αν μοιάζει με την άλγη που έχεις στο δικό σου.. Ακριβώς ετσι ειναι. Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Ιανουαρίου 2019 #206 Share 27 Ιανουαρίου 2019 τότε μιλάμε για bryopsis.. απ τις πιο δύσκολες άλγες... κάποιοι την έχουν αντιμετωπίσει με μεγάλη αύξηση μαγνησίου και κάποιοι άλλοι με κάτι που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια σαν θεραπεία και λέγεται fluconazole την οποία προμηθεύεσαι από τα φαρμακεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliastras21 27 Ιανουαρίου 2019 Author #207 Share 27 Ιανουαρίου 2019 τότε μιλάμε για bryopsis.. απ τις πιο δύσκολες άλγες... κάποιοι την έχουν αντιμετωπίσει με μεγάλη αύξηση μαγνησίου και κάποιοι άλλοι με κάτι που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια σαν θεραπεία και λέγεται fluconazole την οποία προμηθεύεσαι από τα φαρμακεία...Τι μου προτείνεις να κανω? Τι ειναι καλύτερα? Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Ιανουαρίου 2019 #208 Share 27 Ιανουαρίου 2019 πριν 45 λεπτά, το μέλος koliastras21 έγραψε: Τι μου προτείνεις να κανω? Τι ειναι καλύτερα? Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κοίτα δεν θα σου πω εγώ τι είναι καλύτερο... αυτό πρέπει να το κρίνεις εσύ... εγώ προσωπικά επειδή το πέρασα έκανα την θεραπεία με φλουκοναζολη και καθάρισα τελείως αλλά δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα ξαναεμφανιστεί.. στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι αν γίνει σωστά η θεραπεία τα αποτελέσματα είναι μόνιμα... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliastras21 27 Ιανουαρίου 2019 Author #209 Share 27 Ιανουαρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 28 Ιανουαρίου 2019 #210 Share 28 Ιανουαρίου 2019 Στο ενυδρείο στο οποίο ήταν ο βράχος ήταν καθαρό από άλγες κι επίσης εκτός του βράχου που πήρες από άλλο ενυδρείο πρόσθεσες κι άλλον ζωντανό ή ο υπόλοιπος ήταν νεκρός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolphin7 28 Ιανουαρίου 2019 #211 Share 28 Ιανουαρίου 2019 πριν 17 ώρες, το μέλος dano23 έγραψε: κοίτα δεν θα σου πω εγώ τι είναι καλύτερο... αυτό πρέπει να το κρίνεις εσύ... εγώ προσωπικά επειδή το πέρασα έκανα την θεραπεία με φλουκοναζολη και καθάρισα τελείως αλλά δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα ξαναεμφανιστεί.. στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι αν γίνει σωστά η θεραπεία τα αποτελέσματα είναι μόνιμα... Φιλε μου ποια ειναι η διαδικασια για την θεραπεια με φλουκοναζολη; Με ενδιαφερει πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliastras21 25 Φεβρουαρίου 2019 Author #212 Share 25 Φεβρουαρίου 2019 On 1/27/2019 at 3:49 PM, dano23 said: κοίτα δεν θα σου πω εγώ τι είναι καλύτερο... αυτό πρέπει να το κρίνεις εσύ... εγώ προσωπικά επειδή το πέρασα έκανα την θεραπεία με φλουκοναζολη και καθάρισα τελείως αλλά δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα ξαναεμφανιστεί.. στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι αν γίνει σωστά η θεραπεία τα αποτελέσματα είναι μόνιμα... Καλησπερα. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς πρέπει να κανω? Το ενυδρειο μου ειναι 550 λιτρα μαζι με το σαμπ. Τι κοστος έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 23 Μαρτίου 2019 #213 Share 23 Μαρτίου 2019 τελικά κατέληξες στο τι άλγη έχεις?έκανες καμία κίνηση για καταπολέμηση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος