katsalabis 5 Νοεμβρίου 2018 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδιά.Μηοως έχετε δει σε κάποιο μαγαζί cleaner shrimp?Περιοχή Αττική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Νοεμβρίου 2018 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2018 Εχω δεί σχεδόν σε όλα τα μεγάλα καταστήματα της αττικής που φέρνουν θαλασσινά. Για κάνε κανα τηλέφωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 6 Νοεμβρίου 2018 Author #3 Share 6 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2018 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος katsalabis έγραψε: Ευχαριστώ βρήκα. που βρηκες δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 6 Νοεμβρίου 2018 Author #5 Share 6 Νοεμβρίου 2018 Όπου θέλω.Λογαριασμο θα σου δώσω.Εσυ τώρα δεν έχεις ούτε γυάλα για χρυσόψαρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 6 Νοεμβρίου 2018 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος katsalabis έγραψε: Όπου θέλω.Λογαριασμο θα σου δώσω.Εσυ τώρα δεν έχεις ούτε γυάλα για χρυσόψαρα. Παρακαλώ να χαμηλώσουν οι τόνοι. Δεν υπάρχει λόγος προσωπικών αντιπαραθέσεων. ...εκτός και αν είναι κάποιο αστείο μετάξι σας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2018 #7 Share 6 Νοεμβρίου 2018 (edited) πριν 39 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Παρακαλώ να χαμηλώσουν οι τόνοι. Δεν υπάρχει λόγος προσωπικών αντιπαραθέσεων. ...εκτός και αν είναι κάποιο αστείο μετάξι σας... Εχω να μπω κανα χρονο.Μπαινω,βλεπω δημοσιευση φιλου.Γραφω.Και τσααααααααααακ ο αρχηγος να μας πει να ριξουμε τους τονους.Αγορι μου αυτοι δεν ειναι τονοι.Δεν εχεις δει τονους εδω μεσα και αντιπαραθεσεις μαλλον.Καλη η αποστειρωση παιδια αλλα οχι κι ετσι Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2018 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Νοεμβρίου 2018 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2018 Στράτο για ηρέμισε λιγάκι. Δέν είναι κανένας υποχρεωμένος να ξέρει άν εσείς είστε κολλητοί και ο συντονιστής έπραξε πολύ σωστά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2018 #9 Share 6 Νοεμβρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Στράτο για ηρέμισε λιγάκι. Δέν είναι κανένας υποχρεωμένος να ξέρει άν εσείς είστε κολλητοί και ο συντονιστής έπραξε πολύ σωστά... Το για που έγραψες είναι περιττό και παρεξηγήσιμο.Πληροφοριακα. Καλο βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Νοεμβρίου 2018 #10 Share 6 Νοεμβρίου 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος Δίας έγραψε: Το για που έγραψες είναι περιττό και παρεξηγήσιμο.Πληροφοριακα. Καλο βράδυ. Άν παρεξηγήσε εσύ απο εμένα ή εγώ απο εσένα πάει το χάσαμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος