PanagiotisAgrinio 31 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2018 Γειά σας και πάλι, Παιδιά άκουσα τις συμβουλές σας και έδωσα πίσω το gourami και Πηρα 1 black molly αντί για αυτού. Θέλω να μου πείτε τι γένος είναι το platy μου έχω 2 ίδια και νμζ είναι αρσενικά. Να πάρω Αλλα 2 θυληκα? Επίσης βλέπω ότι το Molly ψιλό πειράζει τα platies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 31 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2018 Αν και δεν ειναι καθαρή η φωτογραφία, κατα 99% είναι αρσενικό. αν μπορεις τραβα μια φωτογραφία από το πλάι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisAgrinio 1 Νοεμβρίου 2018 Author #3 Share 1 Νοεμβρίου 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος gifil έγραψε: Αν και δεν ειναι καθαρή η φωτογραφία, κατα 99% είναι αρσενικό. αν μπορεις τραβα μια φωτογραφία από το πλάι. ΟΚ =) Να πάρω Αλλα 3 ή 4θυληκα? Τι προτείνεις για 60l.Διαβασα ότι πρέπει 1 male ανά 2 female αλλα μου είπε ο πέτσοπας ότι 1 θυλ κ 1 αρσενικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 1 Νοεμβρίου 2018 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2018 Κανονικά είναι 1 αρσενικό προς 3 θυληκά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος