Yaros 29 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα Σε όλους. Γνωρίζει κάποιος την ονομασία του παρακάτω φυτού. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 29 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2018 (edited) Για κερατόφυλλο μου κάνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως αν όντως είναι κερατόφυλλο, δεν θέλει φύτεμα, αλλά το αφήνεις στην επιφάνεια και μεγαλώνει ρουφώντας κάργα νιτρικά, καθαρίζοντας έτσι το νερό σου! Ταιριάζει δε με πάρα πολλά είδη ψαριών. Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2018 - worldiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros 29 Οκτωβρίου 2018 Author #3 Share 29 Οκτωβρίου 2018 Για κερατόφυλλο μου κάνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως αν όντως είναι κερατόφυλλο, δεν θέλει φύτεμα, αλλά το αφήνεις στην επιφάνεια και μεγαλώνει ρουφώντας κάργα νιτρικά, καθαρίζοντας έτσι το νερό σου! Ταιριάζει δε με πάρα πολλά είδη ψαριών. Όχι δεν είναι Κερατοφυλλο. Καμμία σχέση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Οκτωβρίου 2018 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2018 (edited) Hygrophila costata ή Hygrophila lacustris μοιάζουν και τα δυο πολύ Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2018 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Οκτωβρίου 2018 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2018 pogostemon octopus ή pogostemon quadrifolius (μαλλον το δευτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros 29 Οκτωβρίου 2018 Author #6 Share 29 Οκτωβρίου 2018 Pogostemon stellatus octopus. Το βρήκα. Ευχαριστώ σε όλους. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος